Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4316 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אכן צריך לעשות טיימינג ב 120,000 ק"מ או אחת ל 5 שנים לפי המוקדם דגם המנוע הוא BSE בדגם הנ"ל, מומלץ להחליף גם את משאבת המים כאשר מחליפים טיימינג.

בהצלחה.

ערב טוב.

פורסם
אכן צריך לעשות טיימינג ב 120,000 ק"מ או אחת ל 5 שנים לפי המוקדם דגם המנוע הוא BSE בדגם הנ"ל, מומלץ להחליף גם את משאבת המים כאשר מחליפים טיימינג.

בהצלחה.

ערב טוב.

אני לא בטוח שקיימת הנחייה של ייצרן הרכב להחליף את רצועת התיזמון כול X קילומטרים או Y שנים עבור מנועים עם קוד מנוע BSE, BSF.

תבדוק את עצמך.

איזה כייף לי :)

פורסם

לאחרונה, החלפתי טיימינג בג'טה 2009 1.6 (קוד מנוע BSE - ירדתי במיוחד לבדוק) אצל רון, אחרי 5 שנים עם הרכב שנקנה כחדש (ז"א החלפה בפעם הראשונה).

לא הוחלפה משאבת מים (אחרי התייעצות עם רון, עקב ק"מ נמוך במיוחד).

alfa 156 2.5.

פורסם (נערך)

לא רק שיש להחליף את הטימיניג חובה להחליף את המותחנים,ומשאבת מים צירפתי הוראות,כמו כן הם ממליצים להחליף טימינג כל 90000קמ יש צורך בכלים יעודיים,זו עבודה למוסך מקצוען.

http://www.contitech.de/pages/presse/pressemeldungen/2012/120905_aam/CT_PTG_Praxistipp_Golf_lay_en.pdf

file://localhost/Users/etaironen/Downloads/TB_035_E2_5565XS.pdf

עריכה אחרונה על ידי dts2
פורסם (נערך)
לא רק שיש להחליף את הטימיניג חובה להחליף את המותחנים,ומשאבת מים צירפתי הוראות,כמו כן הם ממליצים להחליף טימינג כל 90000קמ יש צורך בכלים יעודיים

http://www.contitech.de/pages/presse/pressemeldungen/2012/120905_aam/CT_PTG_Praxistipp_Golf_lay_en.pdf

file://localhost/Users/etaironen/Downloads/TB_035_E2_5565XS.pdf

בקובץ שצירפת אלה הנחיות ייצרן הרצועות ולא הנחיות ייצרן הרכב למנועי BSE/BSF. מי שמחליט על מרווחי הטיפול ומה ואיזה חלקים להחליף בזמן החלפת רצועת תיזמון זה ייצרן הרכב.

לא תמצא שום הנחייה של ייצרן הרכב להחליף את משאבת המים בזמן החלפת רצועת התיזמון בגולף דור 4 או 5.

לעניות דעתי ההנחיות בקובץ שצירפת מתייחסות למנועי 1.6 ליטר בעלי 16 שסתומים שהותקנו בגולף דור 4 ולמיטב זיכרוני (לא בטוח ב-100 אחוז) לא נמכרו בארץ הדגמים בעלי 16 שסתומים אלא רק עם 8 שסתומים.

עריכה אחרונה על ידי מרק10

פורסם
יש לנו אלתיאה עם אותו קוד מנוע, ויש הנחיה להחלפת טיימינג כל 120000 '"מ ו/או 5 שנים המוקדם ביניהם.

תראה לי את ההנחייה של ייצרן הרכב בבקשה לגבי הדגם הספציפי.

פורסם

אוטודטה בכלל אומרים משהוא אחר:

בדיקת רצועה אחרי 90.000 ק"מ ולאחר מכן כל 30.000 ק"מ.

החלפה כל 48 חודשים בלי קשר לקילומטרז'.

פורסם (נערך)

לגבי איזה דגמי מנוע ? BSE/BSF ?

צריך לבדוק לפי ההנחיה המעודכנת של ייצרן הרכב.

אני מעודכן עד שנת 2013 :cry:

עריכה אחרונה על ידי מרק10

פורסם (נערך)

לך תאמין ל-vag,שרשראות טימניג ומותחנים "עפים" במנועי tsi ולא מחזיקים 25% מהצפי המקורי.

לא היתי בונה עליהם וההמלצות שלהם.

עריכה אחרונה על ידי dts2
פורסם

אני כתבתי מה הם הנחיות הייצרן ולא התייחסתי להמלצות של בעלי מקצוע מומחים כמו מוסך רון שייתכן מאוד שמנסיונו הרב עשוי להמליץ על מועדי החלפה שונים ואני בהחלט התייחס להמלצה שלו ברצינות הנדרשת.

התקלות שציינת הופיעו במנועי TSI עם שרשרת תיזמון ולמיטב זיכרוני בגולף דור 4 או 5 בעלי מנוע 1.6L לא שמעתי על מקרים שבהם היה כשל

ברצועת התיזמון.

• תוכן חדש...