Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4318 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יש לנו אלתיאה עם אותו קוד מנוע, ויש הנחיה להחלפת טיימינג כל 120000 '"מ ו/או 5 שנים המוקדם ביניהם.

אשמח לראות את ההנחייה שעלייה אתה מדבר.

לכתוב דברים ללא הסמכתא הם עבירה על חוקי הפורום.

איזה כייף לי :)

פורסם

בדף שצירפת מאוטודטה גם כתוב שיש להחליף את מסנן האוויר כל 6 שנים או 90 אלף קילומטר.

זה מתאים אולי למי שגר באוויר הצלול של האלפים ולא במזרח התיכון.

פורסם (נערך)

ההנחיות שצירפתי הם לא מאוטודאטה אלא מהספרות של הייצרן שעובדים איתה במוסכים.

במקרים של תנאים 'קשים' ישנם הנחיות טיפה יותר קפדניות.

בל נשכח שלפני עשור או שניים היו מחליפים פלגים כול 10K או 20K והיום מחליפים פלגים כול 60K-90K וצפונה.

עריכה אחרונה על ידי מרק10

פורסם

עוד פעם התנאים הקיצוניים האלה ?

שאני אבין פעם אחת ולתמיד - ישראל זה תנאים קשים ? מישהו מוכן להסביר בבקשה ? (כי תמיד שיש מחלוקת על מועדי הטיפול ולא יודעים מדוע, אז זו הסיבה שהכי קל לתת).

(הייתי באיטליה לפני 3 שנים. היה חום לא נורמלי במשך השבוע שהיינו שם. יותר חם מהארץ. אז גם שם זה תנאים קיצוניים ?)

alfa 156 2.5.

פורסם

איפה קראת שכתבתי שישראל זה תנאים קשים ?

לכול ייצרן רכב יש הגדרה מעט שונה לרכב שעובד בתנאים קיצונים או קשיים וזה מכלול של דברים כגון: מספר רב של נסיעות קצרות בעיר STOP AND GO, אחוז גבוה של התנעות בטמפ' קרה, נסיעה במצערת מלאה עם עומס מלא או גרר ועוד...

פורסם

לפי ספר רכב גולף 09 mk6 מנוע bse יש צורך בהחלפה כל 120k. במוסך מורשה ההמלצה היא 90k.

האם לכל מי שיש את מנוע הbse יש רעידות מטורפות בסרק?

There's not much you could do or say to phase me

People think I'm a little bit crazy

I get it from all angles, even occasionally Doc Dre-zie'll

Have to step in every once in a while to save me

פורסם (נערך)
ההנחיות שצירפתי הם לא מאוטודאטה אלא מהספרות של הייצרן שעובדים איתה במוסכים.

במקרים של תנאים 'קשים' ישנם הנחיות טיפה יותר קפדניות.

בל נשכח שלפני עשור או שניים היו מחליפים פלגים כול 10K או 20K והיום מחליפים פלגים כול 60K-90K וצפונה.

אילו הם דבריך ואמנם לא כתבת מפורשות שבישראל יש תנאים קשים.

אבל לאור זאת שההחלפות בפועל הן יותר תדירות ממה שרשמת (שאין הנחיה ברורה של היצרן לתדירות ההחלפה) - איך אתה רוצה שנקשר/נתרץ את האמירה שבציטוט להקטנת תדירות החלפת הטיימינג ?

שוב - זה אולי לא אתה, כי אם הנחיית בעלי המקצוע (אולי כדאי לפתוח על ה"התנאים הקיצוניים" שרשור נפרד. הן זה לא המקרה היחידי).

עריכה אחרונה על ידי חולגי
איות

alfa 156 2.5.

פורסם

לא צריך להיות מטאורולוג כדי להבחין בכך שתנאי האובך בישראל שונים מאלו שבאירופה. אמנם הם לא קיצוניים כמו במדבריות שמסביבנו אבל לפחות במה שנוגע למסנני אוויר, כדאי להחליף את המסנן בתדירות גבוהה יותר מזו הרשומה בהוראות היצרן.

בעניין הטמפרטורה אין בישראל תנאים קשים, אבל מי שנוסע בקביעות בין ים המלח לאילת נמצא בממוצע בטמפרטורה גבוהה ב- 10 מעלות מזו שבירושלים.

היחס של antifreeze למים בנוזל הקירור משפיע על יכולת הולכת החום של הנוזל. לפיכך יחס קבוע (50:50 למשל) לא אופטימלי לכל מקום.

• תוכן חדש...