Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4307 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כשסליל הצתה קורס, המנוע עובד על שלוש בוכנות... יש דרך לאבחן (בלי ציוד מוסך מתוחכם) מי מארבעת הסלילים הוא הבעייתי?

ויותר קשה:

במגאן שרכשתי לחבר יש זיוף קל ש"אחד שמבין" אמר לי שמקורו באחד מסלילי ההצתה.

היות וקל להחליף סליל הצתה ויש לי תמיד אחד חדש בהיכון, אני שואל אם יש דרך להחליט מי מהסלילים עושה את הבעיה?

תודה, דב

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם
כן יש דרך.צוציא את הסליל ותראה שיש פריצת ניצוץ לצדדים.

עם תרכוש סליל איכותי פעם אחד לא יהיה לך צורך בסליל בהיכון

תודה על התגובה, אבל לא לגמרי מבין, אם זה מתייחס לחלק הראשון או השני של השאלה.

מעבר לכך - אני מבין נכון שאין דרך לדעת מבלי להוציא את הסליל?

זאת אומרת שאם אני רוצה לאתר את הבעייתי, אני צריך להוציא אחד אחד עד שמגיע לבעייתי?

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם
עם תרכוש סליל איכותי פעם אחד לא יהיה לך צורך בסליל בהיכון

למה כוונתך סליל איכותי?

האם הכוונה היא לסלילים המקוריים של רנו?

אם כן, אני יכול לספר שמניסיוני אתם יש צורך בסליל בהיכון.

עד היום חוויתי 4 פעמים כשל בסלילים.

גם כאשר הוחלפו כולם ביחד.

תנו חיוך, הכל לטובה.

פורסם

גם להוציא אחד אחד לא תמיד עוזר כי במגאן הסלילים מחוברים בטור ולעיתים כשסליל אחד לא תקין אז גם בין זוג שלו התקין לא יורה ניצוץ

• תוכן חדש...