Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פולקסווגן גולף 2002

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4331 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם. אני מחפס יעוץ בקניית רכב. מצעתי פולקסווגן גולף שנת 2002 עם 196000 קילומטרים, 1.6 ליטר, בנזין, ידני. ברכב יש ג'נתים 17, מגנזיום, מערכת מולטימדיה, חיישני רוורס עם מצלמת רוורס, צמיגים של GOODYEAR, וריפוד סלון חדש. הבעלים רוצה 26000 שקל אל האוטו. אני לא צריך את כל העבזור הנוסף, זה בך הכל רכב ראשון שלי.

העם כדאי לקנות את הגולף ועם כן, אז כמה אני צריך לשלם עלב?

המחירון שלו 24700.

תודה אל עזרה וסליחה אל שגיות כטיב :-)

פורסם

אם הבחור לא מוכן להוריד במחיר לפי התקציב שלך תעבור לרכב הבא.

אין לך הרבה בררות, וחוץ מיזה מה המצב המכני של הרכב?

Peugeot 308 GTi By Peugeot Sport 2018

Ex- Peugeot 208 GTi 2013 

פורסם

אני אשיתי סיבוב אל הרכב - הכל עובד תקין. נוא תוען שהכל בסדר עם המנוע, והוא לאחרונה אחליף רק ראש מנוע, בקלל שהקודם נדפק אחרי אתחממות של רכב.

פורסם

הרכב (או הנבלה) שווה אולי 10K וגם זה בספק, בתקציב שיש לך אתה יכול לרכוש רכב יותר חדיש ובמצב הרבה יותר טוב.

"איזה טעם זה?"

"פנקוטה"

"יאללה פנק אותה!"

• תוכן חדש...