Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4297 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אני מחפשת רכב קטן (1250-1500 סמק). הצרכים שלי הם:

1.רכב אמין ובטיחותי.

2.נסיעה שקטה ונוחה.

3.חסכוני 1:11 צפונה.

4.שמירת ערך.

5.טיפולים וביטוחים זולים ככל האפשר.

הרכב משמש לנסיעות לעבודה כ 20 ק"מ לכל כיוון ומעט לנסיעות פרטיות- כ 15,000 ק"מ לשנה.

התקציב שלי הוא עד 50,000 ש"ח.

חשבתי על הרכבים הבאים:

1.mazda 2 שנת 2010-2011

2. kia picanto שנת 2011-2012

3.hyundai i20 שנת 2010-2011

4. seat ibiza שנת 2010-2011

מעונינת לקנות רכב כבר בשבוע הקרוב, אודה לכם על עזרתכם המהירה :)

עריכה אחרונה על ידי shirazi
פורסם

המזדה תהיה זריזה עם אמינות טובה,תתמקדי ברמת איבזור dynamic,יש לה 6 כריות לעומת 2 בדגם האקטיב.

לקיה יתרון בדמות רכב חדש יותר עם 7 שנות אחריות,כאשר 4 שנים זה למנוע וגיר במידה ואת מטפל במורשה יבואן,לא הכי חיסכוני אבל קטן,מאובזר מאוד ואמין.

היונדאי גם אמינה,מאובזרת בדגם הבסיס אם כי הפיקנטו יותר,תא מטען כמו אצל המזדה גדול משל הפיקנטו,בהחלט אופציה טובה.

אלו 3 המועמדים שלי,תבדקי אותם ותקחי למי שאת מתחברת יותר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

ידני בא בחשבון או רק אוטומטי?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

רוב המאזדות 2 נמכרו לליסינג /השכרה והן לא ברמת האבזור דינמיק - זה אומר שלרובן אין 6 כריות אוויר.

אם אתה מחפש בטיחות נטו זה רכבים מס' 3 או 4.

בהינתן העובדה,שגירי DSG אינם מפלאי הטבע של ארצנו ומנועי TSI אינם שיא האמינות במיוחד ברסת 1.2 עם כשלים סדרתיים במערכת התזמון,I20 היא האופצייה הטובה מבין מה שעלה כאן.לדעתי,אפשר בשקט להוסיף לרשימה פיאט פונטו איבו. רכב סופר מיני חזק,מאובזר עם 150 כ"ס אאל"ט.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

אם הוא מחפש בטיחות מירבית אז רק מספר 3. האיביזה נמכרה במרבית המקרים עם 4 כריות אוויר, מה שלא מקנה לה ציון של 5/5 כוכבים במבחני הריסוק, היות שאת הציון הזה קיבלה עם 6 כריות אוויר.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

colauti 9:

אתה מתכוון לרמת איבזור 150TH לא 150 כ"ס.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מזדה 2 ממש לא חסכונית. 1:11 וצפונה זה בבין עירוני (גם הרכב יקר להחריד ללא הצדקה). בנסיעה עירונית ופקקים הרכב ממש לא חסכוני. גם הרכב לא נוח.

עם תקציב של 50K, אפשר טיפה למתוח, לקחת תוכנית מימון או משהו ולקנות רכב מיני חדש.ממליץ לבדוק אפשרות לפיקנטו וI10 חדשות.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

צביפר - זה אם יש אפשרות לרכב ידני.

פורסם

אם בידני מדובר הייתי מוסיף לרשימה פיאסטה או מיקרה, שתיהן חסכוניות והפיאסטה בטיחותית, אני לא בטוח לגבי הבטיחות של המיקרה.

כמובן שהיום אפשר לקחת הלוואה קטנה ולרכוש רכב חדש.

אם אוטו' אז מאזדה 2 אם כי היא לא חסכונית אבל זריזה או i20 שהיא יותר חסכונית.

לאיביזה לא הייתי מתקרב עקב חוסר אמינות גיר ומנוע.

מצטרף להמלצה על פונטו איבו, הרכב נעים ונוח לנהיגה, מרווח מאוד.

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

פורסם

בתקציב הזה ולדרישות שלך הייתי הולך על טויוטה יאריס שנתון 2010/11 רמה מעל כמעט כל הרכבים שהזכרת

מבחינת אמינות, חיסכון בדלק( ו 1:11 לא נחשב לחסכוני גם 1:12 לא) ועם היאריס תוציאי בכיף 1:15 אם לא יותר..

גם מבחינת הנוחות ושמירת הערך יש עדיפות. הרכב היחיד שהייתי ממליץ עליו הוא האיביזה אבל חוזר בי מכיוון שעלות הביטוח והטיפולים

התקופתיים יקרה יחסית.

פורסם

מה טוב ביאריס? מחיר מופקע, גיר רובוטי לא מוצלח ולא נעים לשימוש.

פורסם

מעבר למה שדור ציין,בכזה תקציב הוא יוכל לקנות יאריס 2008 גג!

מה בדיוק הסיבה שיש לשלם על רכב ישן יותר בשנתיים בערך מאשר לקחת את היונדאי שיש לה גיר נעים ולא את הגיר הזוועתי בנסיעה עירונית של הטיוטה?

פורסם
צביפר - זה אם יש אפשרות לרכב ידני.

או אוטומט עם תוכנית מימון. 8)

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם (נערך)

האמת שקצת בלבלתם אותי.. לגבי השאלה אם ידני או אוט' אני מחפשת רק אוט'.

הנסיעה שלי מתחקלת 60-40 לטובת נסיעות בינעירוניות.

רק הבנתי שמארבעת האופציות שהעליתי ה i20 והמאזדה 2 הם הבחירות היותר טובות.

יש לי כמה שאלות כדי שתעזרו לי להבין טוב יותר את הדברים שרשמתם:

i20 בשנתון 2010-2011 טובה יותר ממאזדה 2 באותו שנתון?

האם ההפרש בין הצריכות דלק ביניהם משמעותיות?

והאם האופציה לפיאט איבו כמו שמישהו העלה פה טובה יותר משתי האופציות האלה?

במידה והאופציה על המאזדה 2 תהיה רק אקטיב ולא דינמיק כמו שהצעתם, ההבדל כ"כ גדול שיהיה עדיף להתפשר בשנתון ולקנות את הדינמיק? או שלהעדיף כבר את ה i20?

עריכה: פחות התחברתי לפיאט איבו, מה אתם חושבים גם על הפיאט 500?

שוב תודה לכולם על העזרה :)

עריכה אחרונה על ידי shirazi
פורסם

צריכת הדלק ביניהם זה לא מה מכריע לטובת אחד מהם,מדובר על רכבים עם צריכת דלק די דומה לכאן או לכאן.

הפונטו חיסכונית יותר כי יש לה גיר רובוטי,הוא חיסכוני כמו ידני אבל בעיר פחות חלק,אם זה מתאים לך אז תקבלי באמת רכב חסכוני.

לגבי ה2,תראי זה עניין של העדפה עד כמה בטיחותי חשובה.

פשוט ביונדאי כבר בגירסת הבסיס יש 6 כריות אוויר.

אין פה רכב שאפשר להגיד שהוא כי טוב,לקשה כניראה את מעט מבולבלת,יפה כמה כמה רכבים עם חיסרונות ויתרונות,את צריכה להחליט מה יותר חשוב לך.

• תוכן חדש...