Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4298 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בתקציב הזה ולדרישות שלך הייתי הולך על טויוטה יאריס שנתון 2010/11 רמה מעל כמעט כל הרכבים שהזכרת

מבחינת אמינות, חיסכון בדלק( ו 1:11 לא נחשב לחסכוני גם 1:12 לא) ועם היאריס תוציאי בכיף 1:15 אם לא יותר..

גם מבחינת הנוחות ושמירת הערך יש עדיפות. הרכב היחיד שהייתי ממליץ עליו הוא האיביזה אבל חוזר בי מכיוון שעלות הביטוח והטיפולים

התקופתיים יקרה יחסית.

אני מבין את בעלי הרכב שמהללים אותו אך כאחד ששקל לרכוש את הרכב מתקשה מאוד להבין את העדיפות שלו על חלופות חדישות יותר...

על רגל אחת - מדובר בחלופה יקרה לרכישה ביחס למתחרות שלה, שמחייבת לרדת מספר שנתונים ע"מ לשמור את מסגרת המחיר.

וקצת יותר בהרחבה:

אני שקלתי לקנות את הרכב בגלל הגיר הרובוטי שלו...

כן, כמה מוזר שזה נשמע...

חיפשתי רכב חדש ככל האפשר וידני ע"מ להגיע לחסכון מירבי בתצרוכת דלק ובעלויות אחזקה מכיוון שהנסועה השנתית שלי היא כ-22KKM, ובקטגוריית ה-סופר מיני מטעמי בטיחות, נוחות (ביחס למיני) ומכיוון שעיקר הנסועה היא בכבישים בינעירוניים מהירים.

בדקתי יאריס אחד שהיה 'נקי' לגמרי (לדברי הבעלים) ורק במבט מתחת לרכב ניתן היה לראות שהוא נקי רק בגלל השטיפה שעבר באותו הבוקר, השאר קצת פחות...

יאריס אחר שהוחלף בטרייד-אין ושם דרשו 10K ש"ח מעל המחירון...

יאריס אחר שדרשו מחירון על רכב שעבר 200KKM ב-5 שנים...

ההתרשמות שלי הייתה שמדובר ברכב סביר, חסכוני יחסית לאחזקה, בעל עלות רכישה גבוהה מאוד שמייתרת את החיסכון באחזקה...

ד"א, גם עם סוזוקי סוויפט (1250) נתקלתי בתופעה דומה אך לטעמי מאוזנת יותר.

אלי

פורד פיאסטה, 1.25 ידנית Trend, שנת 2014

פורסם

עריכה: פחות התחברתי לפיאט איבו, מה אתם חושבים גם על הפיאט 500?

אם אתה מדבר על ה-500 הרגילה, אז לדעתי חפש פיאט פנדה שחולקת איתה לא מעט מכלולים, נראית פשוטה יותר אך תעלה לך פחות וכנראה תהייה גם שימושית יותר.

אלי

פורד פיאסטה, 1.25 ידנית Trend, שנת 2014

• תוכן חדש...