Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4324 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אולי בגלל שהם זבל הם משתפנים עם פרסומת של "למה לקנות טויוטה קורולה ? ב15 אלף פחות יש לך קרוז טורבו" אם היתי הבעלים של טויוטה בארץ היתי דואג שלא ימכר פה שברולט ל50 שנה הקרובות , זה השמצה לשווא , פשוט גועלי ולא זה לא "הגועל הישראלי" זה הרבה יותר!

Tuning:lol:

פורסם

אותי דווקא מצחיק,ותאמין לי שהם בדקו טוב את העניין המשפטי הזה,מקרה קרה? סוף סוף פירסומת מעניינת.

למה זבל?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

משיכת קונים, כסף. כסף חביבי. יש להם את הכלים אז למה לא?

ויש יתרונות ויש חסרונות בין הקרוז למשפחתיות שעולות 130אלף , כל הכבוד לשברולט מכרו יפה השנה.

עריכה אחרונה על ידי Castrolz
פורסם

נו באמת , מי שמבין יודע שטויוטה קורולה מאזדה 3 ופורד פוקוס יותר ראויות משברולט "אמריקה" (קוריאה ברמה של דייהו יותר נכון).

פורסם

אכן שברולט כול חודש מוכרים מעל 100 אחוז לעומת שנה שעברה ומציגים צמיחה יפה.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

כן הפוקוס עם התקלות גיר שלה ממש ראויה.

מהתרשמות שלי בסוכנות בלבד הקורולה מאוד הרשימה אותי,אבל ה קרוז עולה כמעט 20 אלף פחות זה לא מעט.

פורסם
נו באמת , מי שמבין יודע שטויוטה קורולה מאזדה 3 ופורד פוקוס יותר ראויות משברולט "אמריקה" (קוריאה ברמה של דייהו יותר נכון).

למה לזלזל?

http://www.auto.co.il/%D7%9B%D7%AA%D7%91%D7%94-31487-%D7%90%D7%95%D7%92%D7%95%D7%A1%D7%98-%D7%A7%D7%99%D7%94-%D7%91%D7%9E%D7%A7%D7%95%D7%9D-%D7%94%D7%A8%D7%90%D7%A9%D7%95%D7%9F.aspx

אין יותר דהייו תשכח מזה, תראה איפה נמצאת שברולט בטבלה מקום שביעי עם הפרש ממציבושי וסוזוקי של 50 מכוניות פחות או יותר.

פורסם
למה לזלזל?

http://www.auto.co.il/%D7%9B%D7%AA%D7%91%D7%94-31487-%D7%90%D7%95%D7%92%D7%95%D7%A1%D7%98-%D7%A7%D7%99%D7%94-%D7%91%D7%9E%D7%A7%D7%95%D7%9D-%D7%94%D7%A8%D7%90%D7%A9%D7%95%D7%9F.aspx

אין יותר דהייו תשכח מזה, תראה איפה נמצאת שברולט בטבלה מקום שביעי עם הפרש ממציבושי וסוזוקי של 50 מכוניות פחות או יותר.

זה ששברולט נמצאת בטבלה , ומצידי גם במקום הראשון בטבלה , זה אומר שהיא נמכרת. וזהו. זה לא אומר שאם אתה לא נותן פול גז בנסיעה האוטו באמת יזוז. הוא רק יעשה רעש.

פורסם
.

מהתרשמות שלי בסוכנות בלבד הקורולה מאוד הרשימה אותי,אבל ה קרוז עולה כמעט 20 אלף פחות זה לא מעט.

לא לקחת בחשבון שתוך 3 שנים (ממוצע החזקת רכב בארץ) הקורולה תעלה במחירון 20K

יותר מקרוז. (זה עוד במינימום)

חומר למחשבה.

פורסם

נו באמת. מר ישראל ישראלי מפגין שוב גמישות מחשבתית ופתיחות רבתי.

פורד פוקוס? אתה מדבר על זו שמתחילת שנות האלפיים מתהדרת בביצועים של עגלת סופר בלי גלגלים בהשוואה למתחרותיה בעלות אותו נפח מנוע? על זו שהתיבה הרובוטית שלה, שמותקנת בכל הדגמים החדשים בארץ, מתחרה עם הDSG על תואר הכאב-ראש הגדול ביותר במוטוריקה (ורחוקה מלהתחרות איתה בביצועים)?

טויוטה קורולה,שהובאה לארץ בכלל מטורקיה, שסבלה באופן סדרתי בשנות האלפיים מבעיות בוצה במנוע, ושהדור הקודם שלה התהדר בעיצוב שמזכיר יבלת?

מאזדה 3 שייחודית ונדירה בארץ בערך כמו ג'ינס של לי קופר וכובע קרוקר, מציעה מרווח אחורי מוטל בספק גם לאוסקר פיסטוריוס, ונוחה בערך כמו קרש גיהוץ?

שחרר, בחייאת. כן, הקרוז הראשונות שהגיעו לפה היו פח. כן, דגם ה 1.6 עצל להחריד, אולי אפילו יותר מהפוקוס הישנות. וכן, מדובר בשילוב מנוע\תיבה עם צריכת דלק לא אופטימלית כלל.

אבל שברולט קוריאה בארץ (שכלל לא מתיימרים להציג עצמם כאמריקאים) מציעים לך רכב משפחתי שנראה מעולה, מאובזר מעולה, מספק אחלה מרווח ונפח תא מטען, נוסע סביר פלוס (תיבת ה6 הילוכים שופרה משמעותית מהעשור הקודם) ובמחיר נמוך הרבה יותר מהמתחרות הישירות. קח לקוח פוטנציאלי - מישהו שרוצה רכב חדש, זקוק להוביל עגלת תינוק או משפחה, אבל יש לו תקציב רק לסופרמיני. כעת יכול למתוח טיפה, אם בכלל, ולקבל משפחתית שמתאימה לצרכים שלו. על הדרך, יש לו את אחד מהנועים הגודשים-קטנים המוצלחים לאחרונה (קיים גם באופל, בסוניק שבארה"ב נמכרת גודשת גם לא בגימור RS, וכו') ויבואן שנראה שהוא עושה מאמץ לתמחר באגרסיביות ולקבל נתח שוק גדול יותר, ומצליח.

בחיי שאני לא מבין, מה רע לך קצת תחרות בשוק? קצת עקיצות הדדיות, קצת אתגר ליבואני הרכב בארץ לקצץ בשומנים ולתת לנו הלקוחות איזה דיל פה ושם, כואב לך שחלילה מישהו עלול לקנות רכב שהוא לא מהשילוש הקדוש של הליסינג, מאזדה-פורד-יונדאי? לקבל מחיר אטרקטיבי על רכב נחמד על יתרונותיו וחסרונותיו?

Chevrolet Sonic RS 2014, 1.4T

פורסם
זה ששברולט נמצאת בטבלה , ומצידי גם במקום הראשון בטבלה , זה אומר שהיא נמכרת. וזהו. זה לא אומר שאם אתה לא נותן פול גז בנסיעה האוטו באמת יזוז. הוא רק יעשה רעש.

וההודעה הזו אימתה את התובנה שלי, שכנראה לא נסעת באף רכב עם המנוע המדובר, בטח שלא בקרוז הנ"ל, ושאתה טרול.

Chevrolet Sonic RS 2014, 1.4T

פורסם

נכון,אבל אני חושב שהיום זה לא כמו פעם שכולם עיוורים לגבי הסמל של טיוטה,אני לא הייתי רוכש יאריס זקנה בכמה שנים במקום סופר מיני אחרת שאין לה את השם אבל תהיה חדשה יותר.

ואני בטוח שהשבולט במחיר הזימכר טוב,בתור אחד שקונה רק רכבים חדשים,אחד השיקולים הוא לא בכמה תמכור בעוד מי יודע כמה שנים,אלא בהחזר החודשי שיהיה נוח יותר.

מעבר לזה,השוק היום כול כך מפתיע כמו עם הסוניק ב 80,שלך תדע מה יהיה פה עוד כמה שנים מבחינת שמירת ערך.

פורסם (נערך)

אה.. אז אתה מהאנשים האלה שנהגו בקרוז 1600 2009 וישר בוכים וצועקים למה הרכב לא זז לי?! כי רק בשנתון הזה הרכב עצל. נסעתי בטורבו והרכב זריז ומגיב לכל לחיצה קטנה.

עריכה אחרונה על ידי Castrolz
פורסם
נו באמת. מר ישראל ישראלי מפגין שוב גמישות מחשבתית ופתיחות רבתי.

פורד פוקוס? אתה מדבר על זו שמתחילת שנות האלפיים מתהדרת בביצועים של עגלת סופר בלי גלגלים בהשוואה למתחרותיה בעלות אותו נפח מנוע? על זו שהתיבה הרובוטית שלה, שמותקנת בכל הדגמים החדשים בארץ, מתחרה עם הDSG על תואר הכאב-ראש הגדול ביותר במוטוריקה (ורחוקה מלהתחרות איתה בביצועים)?

טויוטה קורולה,שהובאה לארץ בכלל מטורקיה, שסבלה באופן סדרתי בשנות האלפיים מבעיות בוצה במנוע, ושהדור הקודם שלה התהדר בעיצוב שמזכיר יבלת?

מאזדה 3 שייחודית ונדירה בארץ בערך כמו ג'ינס של לי קופר וכובע קרוקר, מציעה מרווח אחורי מוטל בספק גם לאוסקר פיסטוריוס, ונוחה בערך כמו קרש גיהוץ?

שחרר, בחייאת. כן, הקרוז הראשונות שהגיעו לפה היו פח. כן, דגם ה 1.6 עצל להחריד, אולי אפילו יותר מהפוקוס הישנות. וכן, מדובר בשילוב מנוע\תיבה עם צריכת דלק לא אופטימלית כלל.

אבל שברולט קוריאה בארץ (שכלל לא מתיימרים להציג עצמם כאמריקאים) מציעים לך רכב משפחתי שנראה מעולה, מאובזר מעולה, מספק אחלה מרווח ונפח תא מטען, נוסע סביר פלוס (תיבת ה6 הילוכים שופרה משמעותית מהעשור הקודם) ובמחיר נמוך הרבה יותר מהמתחרות הישירות. קח לקוח פוטנציאלי - מישהו שרוצה רכב חדש, זקוק להוביל עגלת תינוק או משפחה, אבל יש לו תקציב רק לסופרמיני. כעת יכול למתוח טיפה, אם בכלל, ולקבל משפחתית שמתאימה לצרכים שלו. על הדרך, יש לו את אחד מהנועים הגודשים-קטנים המוצלחים לאחרונה (קיים גם באופל, בסוניק שבארה"ב נמכרת גודשת גם לא בגימור RS, וכו') ויבואן שנראה שהוא עושה מאמץ לתמחר באגרסיביות ולקבל נתח שוק גדול יותר, ומצליח.

בחיי שאני לא מבין, מה רע לך קצת תחרות בשוק? קצת עקיצות הדדיות, קצת אתגר ליבואני הרכב בארץ לקצץ בשומנים ולתת לנו הלקוחות איזה דיל פה ושם, כואב לך שחלילה מישהו עלול לקנות רכב שהוא לא מהשילוש הקדוש של הליסינג, מאזדה-פורד-יונדאי? לקבל מחיר אטרקטיבי על רכב נחמד על יתרונותיו וחסרונותיו?

יש לי רק משהו אחד להגיד לך , רק לא מאזדה פורד יונדאי. אני בכלל חובב מושבע של צרפתיות אז ככה שבאמת לא איכפת לי. אני מדבר על המצב הנתון בשוק חכמולוג.

פורסם
אה.. אז אתה מהאנשים האלה שנהגו בקרוז 1600 2009? כי רק בשנתון הזה הרכב עצל. נסעתי בטורבו והרכב זריז ומגיב לכל לחיצה קטנה.

אני נהג בחברת השכרה ונהגתי על כל הרכבים האפשריים.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4324 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...