Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4330 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

כפי שכתוב בכותרת, מדובר ביונדאי גטיס שנת 2004 , אוטומטית.

התופעה - במהלך נסיעה במהירות 80 ומעלה ( כאשר הגיר רוצה להשתלב להילוך רביעי) לעיתים קרובות מורגשת קפיצה/מכה והרכב ניתקע בהילוך שלישי. כיבוי הרכב והנעה מחדש מאפסת את הגיר והרכב שוב נוסע כרגיל עד לפעם הבאה.

בדקתי עם סורק תקלות ומצאתי שהתקלה הינה P0734 - מצאתי באינטרנט שמדובר בתקלה ידועה בגירים של יונדאי בעיקר של אקסנט.

מצאתי סירטון ביוטיוב שמסביר בידיוק איך מתקנים את התקלה בגיר.

[video=youtube;1Ds7yv2-Ais]

השאלה היכן ניתן לרכוש את החלקים הללו בזול בארץ. אני לא רוצה לפרק את הגיר, לגלות שיש לי חלקים נוספים אולי שצריך להחליף - להזמין מהאינטרנט ולהמתין חודש-חודשיים עד שיגיעו החלקים מחו"ל.

האם ניתן לרכוש חלקים אילו בארץ? האם ניתן למצוא ספר קטלוגים לגיר של הגטס? האם הגיר של הגטס זהה 1 ל1 לגיר של אקסנט?

מצד שני - מוזר לי שאם מדובר בתקלה מכאנית, כיצד זה יתכן שלפעמים זה קורה ולפעמים לא? אם מדובר בתקלה מכאנית היא אמורה להיות קבועה אם ישנו חלק שבור, לא?

הסיבה שאני רוצה להציל את הרכב - כיוון שמדובר ברכב צבאי שעבר 450 אלף קילומטר ונוסע כמו שד! אני רוצה להציל את הרכב, כיוון שאחרת הרכב ילך להשבתה וחבל לי.

עד מתי ספטמבר 08.:(

• תוכן חדש...