Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4301 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

ברשותי פיאט פונטו ספייס דינמיק 16v שנת 2005.

ברכב לא בוצעו שינויים כלל, הרכב נמצא במצבו המקורי.

ברצוני לדעת:

מהו ההספק (וולט,אמפר) של האלטרנטור?

מהי צריכתו (וולט, אמפר) הכללית של הרכב?

מה ״גודל״ (אמפר) המצבר הנידרש על פי היצרן?

האם הוספת מגבר לרכב הצורך 500-600 watt תשפיע על הרכב ותגרום לתקלות?

תודה רבה מראש!

שי.

>>>Fiat Punto Spice Dynamic v16 2005<<<

פורסם

הי, אמנם אני מגיע מפורום אודיו אבל זו גם שאלה שמתאימה לא פחות לפורום אודיו מאשר טכני

קודם כל נרגיע קצת את הרוחות - אם האלטרנטור המקורי שלך + המצבר תקינים - מגבר מדגם זה כמגבר יחיד ברכב שלך לא אמור להוות בעיה כלשהיא - בייחוד אם מה שאתה שומע ברכב זה מוזיקה יומיומית ולא איזה טרק בדיקה בתדר 40 הרץ שנותן באס מתמשך :-D

לגבי המפרט של מערכת החשמל ברכב שלך רוב הסיכויים שיהיה מדובר באלטרנטור שמפיק בין 60 ל70 אמפר מקסימום אבל לפעמים יש הפתעות של 90 או אפילו 100 אמפר ברכבים קטנים

הכי טוב יהיה לתת כאן את מספר השלדה של הרכב שלך ודגם המנוע (שניהם צריכים להופיע ברשיון) וכך בעלי מקצוע כאן יוכלו לאתר לך את המידע הדרוש - לדעתי מיותר.

אולי גם יש לפיאט אתר משלהם בוא אתה יכול להכניס את הVIN של הרכב ולברר את הפרטים בעצמך.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם (נערך)

תודה על התגובה.

לא הצלחתי למצוא באתר של פיאט משהו.

אני שואף לדעת את הפרטים האלו על מנת לדעת אם המגבר jbl gto 75.4

יעבוד כראוי ולא יעשה בעיות ויגרום לבעיות במערכת החשמל ברכב.

ידוע לי שבפיאט פונטו המערכת חשמל ״עדינה״ ולכן בודק את הפרטים.

נאמר לי על ידי 2-3 מתקינים מערכות שמע ברכבים שהמגבר הנ״ל ״חזק״ מדי למערכת החשמל

ואני אצטרך להחליף אלטרנטור.

אני רוצה לדעת אם זה נכון מה שנאמר לי מהנסיון והידע שלכם,

או חוסר הידע של המתקינים והנסיון לדחוף לי מגבר אחר גרם לאמירה הזו?

תודה רבה שי.

עריכה אחרונה על ידי shai0705

>>>Fiat Punto Spice Dynamic v16 2005<<<

פורסם

חוסר ידע טוטאלי לצערי - זה מגבר סטנדרטי לכל דבר ודבר ורואים אותו באלפי רכבים.

תדאג שהמצבר והאלטרנטור שלך תקינים ותהנה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...