Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

שרשור מסעדות נוסף בת"א


sh33p
שימו לב! השרשור הזה בן 3451 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

  • תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

טוב אז ככה, יום חמישי בשעה 17:00 הגיע הטלפון המיוחל מהוטל מונטיפיורי, בלי להסס ביטלתי את NG וקבעתי בהוטל מונטיפיורי לשעה 21:00

 

קצת תמונות

 

IMAG0004.jpgIMAG0005.jpgIMAG0006.jpgIMAG0008.jpgIMAG0009.jpgIMAG0010.jpgIMAG0011.jpg

 

 

הראשונות היו טובות אך לא מדהימות, רובם חריפות מאוד (קציפת וואסאבי והרבה פלפל חריף)

הסלט אנדיב והסלט chevre chaud שלא בתמונות בלטו מעל השאר לטעמי.

 

לעיקרית הזמנתי סינטה, רמת העשייה הייתה מושלמת (ניתן לראות בתמונה) טעמתי גם את הפילה שאחד מחבריי הזמין, הבשרים היו ברמה של "מקום של בשר" ואפילו מעל.

ספיישל היום היה אנטריקוט 550 גרם שמופיע פה בתמונה פרוס לרצועות הוחלף לפילה בטענה שהיה צמיגי מאוד (לא טעמתי).

קינוחים מעולים, אין מה להרחיב.

שירות 10\10

 

מחיר 2100 שקל לשבעה סועדים כולל שירותי ואלה אך לא כולל טיפ.

 

המקום יפה, האווירה נהדרת, ממליץ!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אף אחד לא הזמין צלע מונטיפיורי(צלע חזיר ממולאת בגבינת מנצגו ועטופה בבייקון)? :shock:

 

פיספסתם את גולת הכותרת של המסעדה.

 

הביקורת העיקרית שלי על המקום היא מוזיקת ג'אז מחרידה שמנוגנת 24/7.

 

בתור שונא מושבע של ג'אזבכלל וג'אז תזזיתי בפרט (בעיקר זה עם הסקסופון שנשמע כמו אווז ששוחטים אותו), המקום הזה, חרף התפריט המצוין, פסול לחלוטין.

לא מסוגל לשבת שם ברוגע.

 

כנסו לקישור של המסעדה, תראו איזה מוזיקה הם בחרו לקליפ, זה לא מקרי.

http://www.hotelmontefiore.co.il/restaurant

לשבת בכזו מוזיקה, שעה וחצי שעתיים, אני צריך אח"כ חצי שנה סניטריום להרגיע את הקולות שבראש ואת התקפי העצבים. :-D

 

שתי הערות מקצועיות:

1. בתמונה הראשונה יש איזה טונה על עיגולי סלק (בטח בתפריט זה מופיע כ"סשימי יילו-פין על מצע דפדפי סלק" או משהוא פלצני בסגנון, המנה שוחה ברוטב ובטח לא זה הייתה כוונת השף ביצירת המנה.

2. האנטרקוט שנפרס הוגש בשלולית של דם. מעבר לזה שזה ממש לא מקובל ברמת ההגשה, זה גם מעיד שהנתח נפרס איך שירד מהגריל, כאשר הנוזלים עוד געשו ורתחו בתוכו ולכן מיד עם החיתוך האנטרקוט הגיר את כל הנוזלים שבו וכל העסיסיות הלכה לפח, פלא שהוא הוחזר? נתח כזה צריך לנוח כמה דקות במטבח לפני החיתוך.

 

להשוואה, שים לב לתמונה של הסינטה שלך ש"נחה" מהירידה מהגריל ועד שאתה חתכת אותה, אין נוזלים בצלחת.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אכלתי בשבוע שעבר במנטה ריי וב-ננה בר ונהנתי בשתיהן. ביחוד הופתעתי מרמת האוכל במנטה ריי, ציפיתי למשהו בנאלי אבל פירות הים שם היו טעימים והרגישו טריים.

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מהתבוננות בתפריט בלבד, אפשר עוד לחשוב שמנטה ריי זה עוד "ג'אקו".:lol:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אף אחד לא הזמין צלע מונטיפיורי(צלע חזיר ממולאת בגבינת מנצגו ועטופה בבייקון)? :shock:

 

פיספסתם את גולת הכותרת של המסעדה.

 

הביקורת העיקרית שלי על המקום היא מוזיקת ג'אז מחרידה שמנוגנת 24/7.

 

בתור שונא מושבע של ג'אזבכלל וג'אז תזזיתי בפרט (בעיקר זה עם הסקסופון שנשמע כמו אווז ששוחטים אותו), המקום הזה, חרף התפריט המצוין, פסול לחלוטין.

לא מסוגל לשבת שם ברוגע.

 

כנסו לקישור של המסעדה, תראו איזה מוזיקה הם בחרו לקליפ, זה לא מקרי.

http://www.hotelmontefiore.co.il/restaurant

לשבת בכזו מוזיקה, שעה וחצי שעתיים, אני צריך אח"כ חצי שנה סניטריום להרגיע את הקולות שבראש ואת התקפי העצבים. :-D

 

שתי הערות מקצועיות:

1. בתמונה הראשונה יש איזה טונה על עיגולי סלק (בטח בתפריט זה מופיע כ"סשימי יילו-פין על מצע דפדפי סלק" או משהוא פלצני בסגנון, המנה שוחה ברוטב ובטח לא זה הייתה כוונת השף ביצירת המנה.

2. האנטרקוט שנפרס הוגש בשלולית של דם. מעבר לזה שזה ממש לא מקובל ברמת ההגשה, זה גם מעיד שהנתח נפרס איך שירד מהגריל, כאשר הנוזלים עוד געשו ורתחו בתוכו ולכן מיד עם החיתוך האנטרקוט הגיר את כל הנוזלים שבו וכל העסיסיות הלכה לפח, פלא שהוא הוחזר? נתח כזה צריך לנוח כמה דקות במטבח לפני החיתוך.

 

להשוואה, שים לב לתמונה של הסינטה שלך ש"נחה" מהירידה מהגריל ועד שאתה חתכת אותה, אין נוזלים בצלחת.

 

 

תאמין לי אתה... לא יכולת לציין זאת לפני?! שילוב של חזיר ומנצ'גו נשמע מעולה!

השולחן שלנו היה די רועש לכן המוזיקה לא הפריעה, אם כבר אז אנחנו הפרענו למוזיקה

מה שהפריע לי יותר זה השולחן הפצפון והכסא הלא כ"כ נוח.

 

לגבי הטונה אני לא יודע מה הייתה כוונת השף.

לגבי האנטריקוט מסכים איתך, חתיכה כזאת צריכה לרדת מהגריל ולנוח 2 דקות לפני החיתוך

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אכן , חבל שלא המלצנו.

זו אחת הפנינות - הצלע חזיר.

גם הספייריבס לא פחות ממדהימים ( מה שנקרא Knife and fork - לא צריך להתלכלך עם הידיים מרוב שהבשר נימוך)

 

אבל לפחות בקינוחים פגעת בגולת הכותרת :)

 

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

  • חודשיים מאוחר יותר...

אפשר בבקשה המלצה על מסעדת בשרים כשרה בתל אביב?

תקציב עד 100 שקל לאדם עם אפשרות חריגה.

תודה.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

 

 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מתעלק על השרשור:

מישהו אכל ביאקימונו ויכול להמליץ? ובכלל, מישהו מכיר מסעדות דים סאם טובות בת"א? אכלתי כמה פעמים בפורמה לאחרונה, ואין ספק שזה נחמדמאוד, בטח בהתחשב במחירים העממים. אבל עדיין, משהו שם קצת חסר לי.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יבגני - אתה מחפש דים סאם ״עממי״ או פאנסי?

עממי יש ביהודה הלוי את דים סאם סטיישן שעושים עבודה לא רעה בכלל.

(אני לא אוהב לאכול במקום - הוא מעפן ומבולגן - אבל המנות טובות)

 

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

רשמתי לי גם, אנסה לקפוץ לשם בהזדמנות.

בעיקרון לא מחפש משו פנסי מדי, כי לדעתי זה גם אמור להיות אוכל עממי ופשוט יחסית.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים


×
×
  • תוכן חדש...