Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עבודה על משאית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4290 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הכל תלוי איפה מחפשים

במרכז העבודה קצת יותר חזקה

אני עבדתי שנה וחצי על משאית ג' (עד 12 טון) משעה 6 בבוקר עד 12-1 בצהריים והרווחתי 6-6.5 אלף נטו

היום אני עובד על משאית 15 טון (מבחינת רישיון זה מעל) עובד משעה 4-5 בבוקר עד 10-11 בבוקר ומרוויח כפול.

אני לא עובד בחגים, לא עובד ימי שישי/שבת.

לכל עבודה יש יתרונות וחסרונות, תלוי מה אתה מחפש, אני סטונדנט והעבודה מתלבשת לי בדיוק מאחר ואני לומד בערב/לילה אז יש לי זמן לעבוד וגם ללמוד

בנוסף העבודה לא מצריכה יותר מידי הגדלת ראש מבחינת אופן העבודה ולא צריך להיות בעל השכלה מדהימה כדי לעשות משכורות

אל תקשיב לכאלה שלא יודעים במה מדובר

אני עוד לפני העבודה הזו מצאתי עבודה על סמי טריילר שכוללת 9 שעות עבודה ביום עם משכורת התחלתית של 10 נטו וכמובן תוספת לכל מה שמסביב

לא התחברתי לעבודה מאחר וזה להיות באותו המקום כל היום ולהעביר מכולות, יש גבול לכמה שיעמום אני יכול לספוג בעבודה

בקיצור, תבדוק את השוק, תראה אם משהו קורץ לך ולדעתי תמצא משהו קצת יותר טוב מהצבא.

תודה רבה על התגובה :)

אפשר לדעת באיזה חברה אתה עובד עכשיו אם זה לא סוד? ואני מבין שזה במרכז?

המקצוע שלך מאוד מבוקש בחו"ל, קנדה, אוסטרליה וכו', ממליץ לבדוק את הנושא.

ידוע יש לי שתי חברים טובים מהשירות בסדיר שעברו לקנדה והם עובדים שם על סמי, מרוצים עד השמיים מהכול משכורת מעולה תנאים טובים אנשיים נחמדים שכמו שנאמר פה מתיחסים למקצוע אחרת מאשר בארץ.

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אני חוזר עכשיו מקנדה לאחר רדיפת החלום הורוד של נהג סמי טריילר.

לא הכל ורוד כמו שאנשים חושבים, אגב.

אשמח לפירוט, ובאיזה מחוז היית.

פורסם (נערך)

מניטובה.

כל עיניין לגופו, אבל מה שבטוח בקנדה לא חסר נהגים, חסר עובדי חינם בצורת מהגרים.

זאת אומרת, אין חוסר אמיתי בנהגי משאית, פשוט המקומיים לא מוכנים לעבוד תמורת הגרושים שהמעסיקים מציעים.

בגדול,

- צריך להוציא רישיון סמי טריילר קנדי וזה הולך ככה - תיאורה על פרייבט, טסט על פרייבט, תיאוריה על משאית, תיאורה על בלמי אוויר, טסט על משאית, טסט על בלמי אוויר.

- מי שיש לו ניסיון על סמי, יפה. מי שאין, צריך לשקר ולפברק מסמכים כאילו בעל ניסיון נהיגה.

- שכר לא לפי שעה, לפי נסועה. נע בין 28 ל 34 סנט למייל. אין תשלום על המתנה בפריקה או העמסה או מנוחה (אלא אם כן מדובר במעל 48 שעות)

- נסיעות של שבוע ומעלה מחוץ לבית, חזרה ליומיים "ריסט" וכך הלאה בלופ

- נסיעות של 800-1300 קילומטר ביום. לפעמים פיפי בבקבוק.

כמובן שאחרי שמקבלים תושבות קבע (שנתיים - שלוש, אם מקבלים) אפשר למצוא עבודה אחרת, נהג בעיר, לפי שעה. אולי אפילו להתברג לתעשיית הנפט שזה שכר מעולה++, אבל גם כאן מדובר בנסיעות לא קלות, רובן בשטח, עם סבבים בסגנון 20 ימים בעבודה(במחנה בשטח) 7 בבית.

נכון לעכשיו גם שינו חוקים לתנאי קבלת ויזת עבודה, לא לטובה.

ב 2015 יהיו עוד שינויים, אז כדאי לעקוב.

אישית,

אני וארסותי לא התחברנו כלל לקנדה. נכון, אנשים נחמדים ונטולי דאגות, זה נחמד.

אבל אפשר להתאבד כאן מרוב שיעמום. בחורף אין נפש חיה בחוץ, וגם אין מה לעשות במינוס 20 ויותר.

בקיץ שנמשך בקושי 3 חודשים גם אין באמת מה לעשות. פארק פה פארק שם, אגם שעה נסיעה עוד אגם שעתיים נסיעה וכו'.

מכיר הרבה שנשברו גם אחרי שנה ואחרי שנתיים.

להתחבר למקום זר זה לא פשוט. הידיעה שיום אחד אולי יהיה לנו בית פרטי ו 2 רכבים חדשים בחניה - לא עשתה לנו את זה.

החוויה הזאת גרמה גם לי וגם לאשתי להרבה תובנות, בעיקר הרבה יותר הערכה כלפי המושג משפחה, וכלפי מדינת ישראל.

עריכה אחרונה על ידי thenewguy
פורסם
מניטובה.

כל עיניין לגופו, אבל מה שבטוח בקנדה לא חסר נהגים, חסר עובדי חינם בצורת מהגרים.

זאת אומרת, אין חוסר אמיתי בנהגי משאית, פשוט המקומיים לא מוכנים לעבוד תמורת הגרושים שהמעסיקים מציעים.

בגדול,

- צריך להוציא רישיון סמי טריילר קנדי וזה הולך ככה - תיאורה על פרייבט, טסט על פרייבט, תיאוריה על משאית, תיאורה על בלמי אוויר, טסט על משאית, טסט על בלמי אוויר.

- מי שיש לו ניסיון על סמי, יפה. מי שאין, צריך לשקר ולפברק מסמכים כאילו בעל ניסיון נהיגה.

- שכר לא לפי שעה, לפי נסועה. נע בין 28 ל 34 סנט למייל. אין תשלום על המתנה בפריקה או העמסה או מנוחה (אלא אם כן מדובר במעל 48 שעות)

- נסיעות של שבוע ומעלה מחוץ לבית, חזרה ליומיים "ריסט" וכך הלאה בלופ

- נסיעות של 800-1300 קילומטר ביום. לפעמים פיפי בבקבוק.

כמובן שאחרי שמקבלים תושבות קבע (שנתיים - שלוש, אם מקבלים) אפשר למצוא עבודה אחרת, נהג בעיר, לפי שעה. אולי אפילו להתברג לתעשיית הנפט שזה שכר מעולה++, אבל גם כאן מדובר בנסיעות לא קלות, רובן בשטח, עם סבבים בסגנון 20 ימים בעבודה(במחנה בשטח) 7 בבית.

נכון לעכשיו גם שינו חוקים לתנאי קבלת ויזת עבודה, לא לטובה.

ב 2015 יהיו עוד שינויים, אז כדאי לעקוב.

אישית,

אני וארסותי לא התחברנו כלל לקנדה. נכון, אנשים נחמדים ונטולי דאגות, זה נחמד.

אבל אפשר להתאבד כאן מרוב שיעמום. בחורף אין נפש חיה בחוץ, וגם אין מה לעשות במינוס 20 ויותר.

בקיץ שנמשך בקושי 3 חודשים גם אין באמת מה לעשות. פארק פה פארק שם, אגם שעה נסיעה עוד אגם שעתיים נסיעה וכו'.

מכיר הרבה שנשברו גם אחרי שנה ואחרי שנתיים.

להתחבר למקום זר זה לא פשוט. הידיעה שיום אחד אולי יהיה לנו בית פרטי ו 2 רכבים חדשים בחניה - לא עשתה לנו את זה.

החוויה הזאת גרמה גם לי וגם לאשתי להרבה תובנות, בעיקר הרבה יותר הערכה כלפי המושג משפחה, וכלפי מדינת ישראל.

אבל שורה תחתונה עושה משכורת של 3-4K$ בחודש? והתמורה שם לכסף יותר גדולה לפי מה שאני יודע ?

תודה על השיתוף :)

פורסם
אבל שורה תחתונה עושה משכורת של 3-4K$ בחודש? והתמורה שם לכסף יותר גדולה לפי מה שאני יודע ?

תודה על השיתוף :)

מתחיל עם 3-4 אלף דולר קנדי. כן, לכסף יש יותר תמורה.

VW ג'טה עולה שם 15 אלף דולר,

בית 2 קומות עם מרתף באיזור נחמד, סביב ה 350 אלף דולר.

אבל איך אומרים..כסף זה לא הכל בחיים.

פורסם
תמיד ראיתי את העבודה הזו כמשהו שהוא מוצא אחרון,

אני זוכר מהילדות "אם לא תלמד תהיה נהג משאית", מעבר לזה שזה נשמע נורא משעמם.

ברור שמישהו צריך לעשות את זה.

מודרניים ההורים שלך. לי אמרו שאם לא אלמד אהיה בלגולה. לא למדתי, גיליתי ששיקרו לי.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

קודם כל, היית במניטובה. למה ציפית.

לגור בקרבת המטרופוליטנים (קרי: ונקובר, טורונטו, מונטריאול) משמעותית פחות משעמם, יש מה לעשות בחוץ גם בחורף ב -26 מעלות (למעשה, מרכז טורונטו מדהים בתקופה הזו) - זו בדיוק הסיבה שנתח כה ניכר מה ~36 מיליון תושבים גר באזורים האלה.

מניטובה לעומת זאת, ובירתה וינפג, חור שכוח אל רחוק מהכל, רווי בפשיעה ואלימות של האינואיטים שעדיין גרים שם ושל נוער שכל כך משעמם לו שעדיף כבר לירות אחת בשני.

לפות"ש - עלית על הנקודה. אולי לאורך זמן, שירות קבע ופרישה ממנו הם מסלול מאוד משתלם, אבל אף אחד לא חותם לך על המסלול הזה. ייתכן שתשרת עוד שנתיים-שלוש ויזרקו אותך לכלבים. אני בא מ7 שנות שירות בצה"ל, ועזבתי ברגע שסיימתי את ההתחייבות. לא היה שם שום דבר להציע לי, וכל ארוחות הבוקר ש"חבר" יכול לקנות לי לא שווים עוד דקה במסגרת הזו.

יש לך עוד חודש לשחרור? מצוין - זה בדיוק החודש שבו אתה צריך לחפש עבודה. תתחיל כבר עכשיו לגשש, להתקשר למודעות, לברר משכורות. אל תתבייש לומר שאתה משתחרר בתאריך X ותהיה מוכן לעבודה בתאריך X+7, מי שצריך עובדים לטווח ארוך יהיה מוכן להמתין בשבילם.

Chevrolet Sonic RS 2014, 1.4T

פורסם
מודרניים ההורים שלך. לי אמרו שאם לא אלמד אהיה בלגולה. לא למדתי, גיליתי ששיקרו לי.

ולי אמרו שאני יהיה בשוק.

אבל בעתיד אתה מגלה שיש בסטיונרים מלאים בכסף, לשכן שלי היתה באסטה משפחתית, עבודה של פעמיים בשבוע (ועוד יום לבדוק סחורה אצל המגדלים) והוא התקדם יופי כלכלית.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תוכן חדש...