Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4305 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

אחרי בידוק ארוך נשארתי עם שתי אופציות קיה ריו EX 1400 אוטומט ופורד פיאסטה 1600 אוטומט. רציתי לשמוע את ההעדפה שלכם כאשר אלה הן שתי המועמדות, בעוד הצרכים שלי הם ביצועים על הכביש (כמה שאפשר) ואמינות. צריכת דלק ואבזור ניתן לפשרה.

אשמח לשמוע חוות דעת

פורסם

הרכב הקודם שלי היה קיה ריו האצ'בק וכיום יש לי פיאסטה. לדעתי לא צריכה להיות לך התלבטות. הריו רכב זעוותי לדעתי - איטי להחריד, מנוע וגיר גרועים, שתיין דלק (1:8-9), קופצני. תחושה של רכב משנות ה-90 באריזה מודרנית, אחרי שנה זה הספיק לי ומכרתי אותו. הפורד פשוט עולם אחר מבחינת ביצועים, נוחות, איכות חומרים, הנאה מנהיגה, הגה כיפי, והצריכת דלק סבירה (1:12). הריו מעט יותר מרווחת וקצת יותר מאובזרת, אבל גם יותר יקרה. אם חשוב לך ביצועים, הריו צריכה להיות אחרונה ברשימה שלך.

פורסם
הרכב הקודם שלי היה קיה ריו האצ'בק וכיום יש לי פיאסטה. לדעתי לא צריכה להיות לך התלבטות. הריו רכב זעוותי לדעתי - איטי להחריד, מנוע וגיר גרועים, שתיין דלק (1:8-9), קופצני. תחושה של רכב משנות ה-90 באריזה מודרנית, אחרי שנה זה הספיק לי ומכרתי אותו. הפורד פשוט עולם אחר מבחינת ביצועים, נוחות, איכות חומרים, הנאה מנהיגה, הגה כיפי, והצריכת דלק סבירה (1:12). הריו מעט יותר מרווחת וקצת יותר מאובזרת, אבל גם יותר יקרה. אם חשוב לך ביצועים, הריו צריכה להיות אחרונה ברשימה שלך.

תודה על התגובה המהירה.

אפשר לשאול אותך לגבי הגיר הרובוטי בפיאסטה? מה ההתרשמות שלך עד כה

פורסם

יש תלונות על האמינות של הגיר הזה בפורד פוקוס, לא יודע איך הוא מתנהג בפיאסטה.

למה לא שקלת את הקליאו TCE 1.2? היא בין החזקות בקטגוריה. צריכת הדלק גם טובה יחסית אם לא מתגרזנים, והאבזור טוב. לגבי האמינות, הגיר בנתיים מראה אמינות טובה, לגביי המנוע אי אפשר לדעת כי זה יחסית חדש.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

יש כאלה שלא אוהבים את ההתנהגות של הגיר הזה, לי אין איתו שום בעיה. יש אמנם רעידות קלות לפעמים בתחילת נסיעה, כמו בגיר ידני, אבל לא משהו שהפריע לי. בסך הכל השילוב של המנוע החזק לגיר כפול המצמדים ובנוסף למשקל הקטן של הרכב - הופכים אותו למהיר מאוד ומהנה, ולי זה מאוד חשוב כי אני אחד שאוהב לנהוג. הרכב הזה זורח בכבישים מהירים ומופתלים. אם אתה נוסע רק בעיר, אז אולי כדאי לך לבדוק אופציה סולידית יותר, כמו I20, יאריס או סוויפט, כי בפקקים כולם נוסעים אותו דבר. הכי טוב שתעשה נסיעת מבחן נורמלית של שעה ותראה אם זה מתאים לך.

פורסם

אני כבעלים של ריו סדאן ידנית יכול להגיד לך שהרכב דיי טוב,

מרווח ולי הוא נוח,קל לנהיגה וזריז(אני יודע שהגיר האוטומט עושה אותה "כבדה" משמעותית).

האיכות הרכבה לפחות ביינתים(4 חודש) לא מאכזבת הרכב קצת פלסטי בפנים,

אני עושה בידנית בנסיעות עירוניות+עליות לירושלים תמיד עם מזגן 13:3.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

לדעתי, צריך לקחת את שתיהן לסיבוב כדי להחליט. יש אנשים שהתנהגות הגיר של פורד עושה בחילה של ממש. יש כאלה שלא שמים לב לכלום. זה מאוד אישי. הנקודה שמפריע לי בקיה זה שדה ראייה מוגבל בשמשה הקדמית. אבל בטח אפשר להתרגל.

פורסם

עשיתי נסיעת מבחן על הפיאסטה האוטומטית והגיר היה בסדר גמור ואף נהנתי ממנו. בסוף קניתי את הידנית כי אני מעדיף ידניות אבל הוא היה לא מעצבן ולא כלום.

כמובן שחובה לעשות נסיעת מבחן גם.

הריו רכב די עגלתי ביחס לפיאסטה, קשה איתו בעליות ונראה שהמנוע מתאמץ לסחוב את הרכב.

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

פורסם

כאתה כותב "ביצועים על הכביש" למה כוונתך?

אם אתה מחפש הכי כ"ס לשקל - שקול את השברולט סוניק טורבו.

ממה שאני יודע עם קצת התמקחות בסוכנות - אפשר לרכוש אותה במחיר של הפיאסטה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

וzvit, נהגתי עם חבר שהתעניין בסוניק ספורט. צר לי, אין שום קשר בין ספורט לרכב הזה, אפילו לא קטן. הביצועים סבירים, האבזור בסדר, המראה ממש לא לטעמי ,והמחיר יקר מאוד (106 אחרי הנחה). האיביזה שזולה ממנה ב-26 אלף שקל בעלת ביצועים עדיפים, וגם הפיאסטה לדעתי מהירה ממנה

פורסם (נערך)
שלום.

אחרי בידוק ארוך נשארתי עם שתי אופציות קיה ריו EX 1400 אוטומט ופורד פיאסטה 1600 אוטומט. רציתי לשמוע את ההעדפה שלכם כאשר אלה הן שתי המועמדות, בעוד הצרכים שלי הם ביצועים על הכביש (כמה שאפשר) ואמינות. צריכת דלק ואבזור ניתן לפשרה.

אשמח לשמוע חוות דעת

למה לא ללכת לכיוון של פולקסווגן פולו? לפני כמעט שלושה חודשים קיבלתי את הפולו החדשה- לטעמי העיצוב החדש שלה די יפה ומוקפד והביצועים שלה טובים מאוד.

לי יש את הגרסה של ה1.2tsi עם 90 כ"ס וגיר dsg. האוטו זריז מאוד, מאיץ טוב וההגה מגיב מצוין. לאוטו יש את מערכת העצור וסע שמדמימה את המנוע בעצירה- המערכת בקושי מורגשת ולא מציקה, סך הכל באמת כיף לי לנהוג ברכב. לגבי צריכת דלק- הרכב עם מזגן, עושה לי צריכה של 1:15 בערך ואני מאוד מרוצה. מבחינת אבזור- יש מסך מגע עם תמיכה בקבצי מוזיקה, חיבורי usb,aux ובלוטות'. מבחינת מרווח לנוסעים- מאחור יש תחושה קצת צפופה לשלושה אנשים, שני אנשים מאחור יכולים להנות ממרווח נחמד. מזגן- מצוין!המחיר של הפולו יחסית יקר לעומת כל המתחרות שלה, ויחס האבזור-מחיר לא משהו. במחיר הזה חסר לי למשל חיישני גשם ותאורה,בקרת אקלים ואולי גם סאנרוף חביב.

סך הכל אני מאוד מרוצה מהרכב, התחושה בתוך תא הנוסעים היא של מכונית שמורכבת היטב עם איכות חומרים גבוהה.

שווה לך לבדוק על האוטו הזה השבוע בימי המכירות של פולקסווגן, בטח הם יתנו שם הנחה שתהפוך את העסקה ליותר משתלמת.

אגב, הרבה משווים בין סיאט איביזה לבין הפולו- נכון, מנוע וגיר זהים או כמעט זהים- חוץ מזה אין שום נקודה להשוואה- הפולו לוקחת בענק כל פרמטר של איכות, נוחות ולטעמי גם עיצוב, אפילו אם משווים את הפולו לאיביזה בגימור FR.

ונחזור לפולו- אם תחליט ללכת על זה-אני קניתי את הרכב כשהיה בהשקה וקיבלתי במתנה חיישני רוורס, חישוקי מגנזיום ומעמד עור (סופר דופר שימושי) לטלפון. אם קצת תעמוד על שלך מול הסוכן, תנסה להוציא ממנו את התוספות האלה- מאוד מחמיאות לרכב.

מקווה שתעשה את הבחירה הנכונה ותתחדש.

עריכה אחרונה על ידי roeyd102

VW GOLF LIFE PLUS, 2023

SEAT Ateca FR 2021 | Volkswagen Golf Comfortline 2016 | Volkswagen Polo Comfortline 2014 | Volkswagen Polo Trendline (manual) 2007 | Daewoo Lanos SE 1.5L automatic 1999

פורסם
יש לציין שאתה יכול לרכוש פיאסטה ליסינג 0 ק"מ ב-86 אלף שקל, אבל לא בטוח שהיא מגיעה עם מולטימדיה.

אפשר לקנות סוניק סדאן 0 ק"מ ולחסוך 10K לרכישות עתידיות.:-)

• תוכן חדש...