Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4325 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

להלן הדילמה:

קיימת ברשותי קורולה 2008 רובוטית ואני מרוצה איתה עד השמיים איתה, אבל זה לא נושא הפוסט.

עד עכשיו הסתדרנו יפה בקורולה - אני נוהג, בתי התינוקת לידי בסלקל, אישתי עם כלב (כלב גדול) במושב האחורי. אבל עכשיו כשהקטנה (לקראת גיל שנה) תעבור לכיסא בטיחות ותשב במושב האחורי לא נוח לי להשאיר איתה את הכלב.

לכן אני מבקש לשמוע דעתכם על דרכים "להסתדר" או על סוגים של רכבים/דגמים ספציפיים שיתנו מענה לסוגייה שהעלתי. אני בטוח שיש אנשים שהתמודדו עם אותה השאלה.

הבעיה היא שיש די הרבה אופציות, החל מסטיישנים (קאיה סיד?) ועד רכבי 7 המושבים (פיקאסו ?).

כמובן רצוי כי הרכב יהיה חסכוני/זול בתפעול/ חדיש ביותר, אבל לא רק - לנו מאוד חשוב (אל תצחקו...) רמת זיהום נמוכה ככל האפשר.

כשעשיתי טיפול לקורולה ראיתי כי יצא דגם חדש של פריוס, שנקרא פריוס פלוס בעל 7 מושבים. גם היברידי וגם 7 מושבים נשמע טוב! אבל...

175 קילו שקל אין לי להוציא על הרכב. לא מצאתי כאלה ביד 2 שכן אם יופיעו, בעתיד הקרוב עדיין יהיו יקרים.

באופן כללי התקציב שאני יכול להוציא על הרכב הוא כ80 קילו שקל, פלוס מינוס בגדר הטעם הטוב.

אשמח לשמוע דעות/המלצות.

פורסם

תשמע כלב גדול זה לא סיבה להחליף רכב, מקסימום תשים את הכלב מקדימה ? זאת באמת סיבה לא רציונלית ודע לך שכלבים במיוחד גדולים מסתדרים יפה עם תינוקות וילדים ואף מגנים עליהם

פורסם
תשמע כלב גדול זה לא סיבה להחליף רכב, מקסימום תשים את הכלב מקדימה ? זאת באמת סיבה לא רציונלית ודע לך שכלבים במיוחד גדולים מסתדרים יפה עם תינוקות וילדים ואף מגנים עליהם

הכלב שלי מת על הקטנה!!! היא תתחיל ללכת והם יהיו חברים הכי טובים, אבל עכשיו לרגע תדמיין לעצמך שנקלענו לתאונה והרכב... עזוב מתהפך - מסתובב במהירות - יש לך גוש בשר במשקל של 50 קילו שקשור עם ריתמת בטיחות מיוחדת של כלבים. הוא לא יתחיל להתעופף ברכב כי הריתמה בטח תחזיק אותו, אבל לרתמה יש "רדיוס פעולה" וכל דבר שנכנס ברדיוס זה חוטף "כפה" עם כוח של F=ma. לא נעים.... אל תנסו להוריד אותי מהרעיון פשוט תנסו לעזור לי.

פורסם

הרתמה הזאת בעצם אומרת שהכלב יכול לשבת רק על אחד המושבים של הרכב?

אם לא ואפשר לעגן אותה גם בתא המטען אז סטיישן הוא פתרון אידיאלי.

אפשר לנסות סקודה פביה ספייס או סיאט איביזה פלואו שהן סופר מיני סטיישן ויתאימו היטב לזוג עם ילדה אחת וכלב.

• תוכן חדש...