Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4306 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אהלן

הגיע הזמן לרכב חדש היות והסופר לנסר הישנה שלי החליטה היום לפרוש בשיא,

חשבתי אולי על רכב ידני.

עומדות בפניי כמה אפשרויות:

1. פיאט 500 - מאוד קורצת לי

2. סיאט איביזה

3. מיצובישי ספייס סטאר

לגבי יונדאי I20/ניסן מיקרה וכו' דיי נרתעתי מהמראה שלהן, לא קורץ לי בכלל.

לא כל כך מכיר או התנסיתי ברכבים שרשמתי למעלה אבל ה 500 והאיביזה הכי קורצות לי.

הקניה תתבצע בליסינג בגלל הנוחות אם זה משנה

תוכלו לזרוק עצם של מידע על הרכבים הנ"ל או המלצות אחרות? (בעיקר דלק, עדיפות מבחינת כוח ומחיר)

תודה רבה

עריכה אחרונה על ידי liav12

Opel Adam S 2017

פורסם

500-רכב מאוד חיסכוני ואמין,כמובן מראה מאוד חמוד שגם היום ניראה טוב.

איביזה-מחירי ביטוח יקרים יחסית לעומת המתחרות כי הוא נחשב לגניב,יותר חזקה מה500 גם תא מטען גדול יותר דווקא המרווח מאחור לא מצטיין.

ספייס-חסכונית מאוד,ביטוח גם זול,מאחור מרווחת,החיסרון שמושבים ללא תמיכה מספקת ומנוע במאמץ רועש.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תודה רבה רבה על התשובה המהירה, אני מבין שאתה נוהג על המיצובישי.

הפיאט 500 ששקלתי היא דגם ה 1400 עם ה 100 כ"ס, לא רשמתי זאת פה, אבל ממה שראיתי גם זולה יחסית אבל השנתון נמוך יותר מהמיצובישי או מה 500 הרגילות.

איך התצרוכת דלק של המיצובישי?

Opel Adam S 2017

פורסם

אצלי זאת תיבה רציפה ולא ידנית כמו שאתה מחפש,הרציפה משיגה צריכה משלובת של 14.5

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לא בהכרח אני מחפש ידני אבל יש לזה עדיפות, אם הצריכת דלק לא ממש משתנה בין ידני לאוטומט / רציפה אז זה לא משנה לי

14.5 זו צריכה טובה שלא הייתי משיג עם הסופר לנסר בעירוני או משולב, רק בבין עירוני, אז זה כבר שיפור (טוב, נהגתי על גרוטאה אז כל דבר הוא שיפור)

נ.ב אני נוהג ממוצע של כ- 10,000 ק"מ בשנה

Opel Adam S 2017

פורסם

הידנית נותנת צריכה טובה יותר,אבל הרבה פחות מאובזרת.

פורסם

איפה תמצא ספייס סטאר ידנית בתקציב שלך? הרכב הזה חוגג בקושי שנה על הכביש הישראלי וכחדש הוא יקר מהתקציב שלך. מה שגורר אותך לרכבים משומשים אבל רוב האנשים לא מוכרים את הרכב אחרי שנה שהוא בבעלותם. חוץ מזה שרוב הספייס סטאר שנמכרו היו ידניות.

פיאט 500 עם מנוע 1.4 ליטר וגיר ידני? תמשיך לחפש. רוב הידניות נמכרו עם מנוע ה-1.2 ורוב הרכבים עם מנוע 1.4 הגיעו עם גיר רובוטי. איחלתי לחייל הצלחה בהמשך דרכו.

סיאט איביזה ידנית? תבלה לך בכיף עם כל האנשים שרכשו איביזת אביונים במבצעים השונים וחיים עכשיו בסרט שהרכב שלהם "זה לא איביזה רגילה, זה איביזה SC! זה שלוש דלתות, שווה יותר כסף" למרות שבכל רכב אחר שנמכר בארץ (חוץ מסיאט ובמוו) גרסת ה-3 דלתות עולה פחות.

בקיצור, אתה מכיר את להקת לא בכיוון?

מי שמחפש רכב מעכשיו לעכשיו כדי להחליף את הרכב שלו ששבק חיים לא יכול להרשות לעצמו לחפש בנרות רכבים שקיימים בשוק בפינצטה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
אהלן

הגיע הזמן לרכב חדש היות והסופר לנסר הישנה שלי החליטה היום לפרוש בשיא,

חשבתי אולי על רכב ידני.

עומדות בפניי כמה אפשרויות:

1. פיאט 500 - מאוד קורצת לי

2. סיאט איביזה

3. מיצובישי ספייס סטאר

לגבי יונדאי I20/ניסן מיקרה וכו' דיי נרתעתי מהמראה שלהן, לא קורץ לי בכלל.

לא כל כך מכיר או התנסיתי ברכבים שרשמתי למעלה אבל ה 500 והאיביזה הכי קורצות לי.

הקניה תתבצע בליסינג בגלל הנוחות אם זה משנה

תוכלו לזרוק עצם של מידע על הרכבים הנ"ל או המלצות אחרות? (בעיקר דלק, עדיפות מבחינת כוח ומחיר)

תודה רבה

מצאת את הרכבים שאתה מחפש ואתה מתייעץ מה כדאי או שעדיין לא התחלת את שלב החיפושים?

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

פורסם

אוהד זכי - התכוונתי באיזה כיוון מומלץ ללכת כי לי אין ניסיון מלבד ה 500 שהייתה נחמדה בנסיעה שלי עליה.

לא הבנתי למה אתה קצת כועס בהודעה שלך, רציתי חוו"ד בנוגע לרכבים הנ"ל כיוון שכפי שכתבתי בשורה מעל אין לי ניסיון מלבד ה 500, השאלה שלי העיקרית היא מה כדאי בנסועה שנתית של בערך 10K (אכן לא הוספתי בהודעה ראשונה טעות שלי), בתקציב 50-55K, אגב זה לא מחייב רכב חדש מן הסתם וביד 2 יש כמה דגמי פיאט 1400 ידניות, וגם אם אוטומטיות לא נורא, ואם אין ברירה נסתפק ב 1200 לא קריטי, אני רווק ולא מחפש משהו מיוחד פשוט דגם ה 1400 היה נראה כאופציה טובה.

תודה רבה על המענה

Opel Adam S 2017

פורסם

נסיעה של 10K ק"מ בשנה זה לא הרבה לכן אני לא בטוח שצריכת דלק תהיה משמעותית בשבילך.

בין רכב שעושה 1:10 לרכב שעושה 1:14 זה הפרש של 1800 ש"ח שנתי, קצת יותר מ-100 ש"ח לחודש.

אם אהבת את ה-500 אז לך עליה, הרכב אמין, חסכוני ונראה ממש טוב. אבל אם אתה מתכוון להסיע הרבה אנשים איתך אז לא בטוח שה-500 תתאים כי במושב האחורי יהיה מאוד צפוף.

האיביזה תהיה לך יותר מרווחת אם כי הביטוח שלה קצת יותר יקר אבל הרכב זריז ועושה עבודה טובה.

הספייס סטאר - יוליאן יכול לספק לך את כל המידע ממקור ראשון.

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

אהלן

אז מצאתי רכב לפני הקניה, ועדיין לא הספקנו לעשות בדיקה לרכב, אבל בזמן בדיקה שלי את הרכב שמתי לב שהיה מעט נזילה מהמיכל פלסטיק (עיבוי?) והיה קצת סימנים של נזילת נוזל קירור הפראפלו, אמרתי את זה לבעל הרכב שלקח אותו למוסך באותו היום לבדיקה ונאמר לו שהמיכל סדוק וצריך החלפה, התיקון יתבצע היום של החלק הנ"ל (לטענתו לא שם לב לכך)

הרכב משנתון 08 עם 60000 ק"מ, מנסיעה שלי עליו נוסע טוב ללא רעשים (סיבוב לא הכי גדול בקטנה, נוח מאוד יחסית), מזגן לא היה מקפיא אבל לא שמתי לב אם הוא על קירור חזק.

אילו דברים כדאי לי לשים לב ברכב הנ"ל? מבחינה חיצונית הוא בסדר גמור וגם פנימית (מלבד כריות המושב האחוריות מעט מתקלפות), יש פה ושם שריטות קטנות שבמידה וארכוש, אעשה עבודה מקיפה לתיקונים כלליים וכו'

אני לוקח בחשבון גם הוצאות של יישור קו טיפולים והחלפות של כל מה שבלוי ברכב.

אשמח לעצות קטנות

תודה רבה

Opel Adam S 2017

פורסם

יש היסטורית טיפולים?

טיימינג בוצע?

פורסם

ליאב צור איתי קשר בפרטי.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...