Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיוניר AVH-X8600BT

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4309 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

אני רוצה לרכוש את הנ"ל. יש לי כרגע appradio 3 שמשמש אותי בעיקר לתצוגת dashcommand שמחובר למחשב הרכב ועוד 5 חיישנים חיצוניים של plx. החיבור הוא ל iphone5s.

אני מבין שה 8600 הוא המקביל של nex-4000 בארצות הברית. הוא מעניין אותי כי עדכון firmware קרוב יהפוך אותו לתומך carplay.

מישהו יודע מה ההבדל בין 8600 ל 8650?

האם בשניהם יש תמיכה במקלדת עברית (לוייז).

האם בשניהם יש תמיכה ברדיו תדר זוגי כמו בישראל (ב appradio3 אין - כי הוא מאמריקה).

איפה אפשר להשיג בארץ במחיר סביר (אחרת אקנה את ה 8600 באנגליה).

תודה מראש

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

הצלחתי להבין בסוף שה 8600 זה דגם לאירופה ורוסיה. 8650 הוא דגם למזרח התיכון, אסיה, אמריקה הלטינית ואפריקה.

עדיין לא מבין מה ההבדלים. אני מניח שזה בתמיכה בשפות או משהו.

פורסם

ההבדל זה בתדרי הרדיו, 8650 תומך ברדיו בארץ, ה8600 הקפיצות שלו בחצאים (90,90.5,91,91.5 וכך הלאה)

Hu: Pioneer Deh-80prs| Amp:Jl Audio Slash 450.4v2| Mono amp: Jl Audio Slash 500.1v2| Comp:Hertz Mille legend1650.3 active| Subwoofer: JlAudio 10w7AE2

פורסם (נערך)

לא נכון!

לפי חוברת הפעלה (8600) ניתן לשנות בין קפיצות של 50khz ל-100khz. משמע קפיצות של 0.1 או 0.05 (90.0, 90.1, 90.2 וכן הלאה, או 90.0, 90.05, 90.1, 91.15 וכן הלאה).

פיז- ממה שראיתי, רק ה-8600BT (יחד עם דגמים אחרים לחלוטין) כרגע מתוכנן לתמוך בקאר-פליי בגזרה האירופאית.

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
פורסם

האמת שהדגמים האחרים הם פשוט הדגמים המקבילים לסידרת ה NEX באמריקה. אף פעם לא הבנתי למה הם נקראים אחרת ולמה הגרסאות של הרדיו לא תומכות בכל הפורמטים, כמו בכל רדיו סיני זול. גם ב app radio 2 היתה אפשרות לעבור לתדרים האירופאים. ב app radio 3 הם ביטלו את זה, לדאבוני.

אני אבדוק את חוברת ההפעלה של ה 8600. אני חושב שגם ה 8650 יתמוך בקאר-פלי, זה הרי אותו מודל. אבל מי יודע...

בפיוניר ישראל המחיר הוא 4650 ש"ח, שזה מוגזם לכל הדעות. נראה לי שאקנה דרך אנגליה.

אגב, העברית באתר של פיוניר ישראל פשוט זוועה. כאילו שכרו ילד בן 12 שיתרגם מאנגלית לעברית.

פורסם (נערך)

בחוברת של ה-APPRADIO3 כפי שמופיע באתר האירופאי גם ניתן לשנות תדרים בין 50 ל-100 קילוהרץ.

בחוברת כפי שמופיע באתר האמריקאי, כאשר מספר הדגם זהה במקרה זה, SPH-DA110, האפשרות לשינוי לא מופיעה.

כשאתה מחפש את זה במסמכים, השם שפיוניר נותנים לזה הוא - FM Tuning Step.

באתר פיוניר אוסטרליה מצויין שה-8650 גם יקבל את הקארפליי.

השאלה היא אם העידכון קושחה יתאים במקרה זה למכשיר שנמכר מאזור אחר, למרות מספר הדגם הזהה.

לגבי העברית, אין לי מענה.

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
פורסם

ב app radio 3 שלי אפשר לשנות רק 200 קילוהרץ. 90.1, 90.3 וכו'. אבל זה הדגם האמריקאי.

ראיתי את הפסקה המתאימה בחוברת ההוראות.

רשום שם depending on the region the tuning step can be changed. ואז רשום 50 או 100 קילוהרץ.

זה לא אומר איזה region זה. וזה מה שמבאס אותי.

פורסם

אכן, קפיצות של 200 קילוהרץ תואמות לדגמים (ולרדיו) האמריקאים.

לדעתי הכוונה היא שניתן להתאים את הקפיצות אם אתה נמצא באזור אחר שדורש את זה (נדמה לי שאיטליה לדוגמה משתמשת בקפיצות של 50 קילוהרץ בין התחנות). זה לא קשור לאיפה שהמכשיר נרכש (כל עוד בגזרה האירופאית).

ובכל מקרה לישראל זה לא משנה לך אם זה 100 או 50 קילוהרץ. הקפיצות בארץ הן של 100 קילוהרץ בתדרי רדיו FM.

פורסם

יופי, זה אומר שאני יכול לקנות מאירופה.

תודה על העזרה!

פורסם

זה בטח לא יתמוך בעברית. העברית לא מעניינת אותי חוץ מהוייז כשצריך לנווט ואי אפשר לכתוב בעברית. זה קצת מתסכל, אבל לא קריטי. פשוט מעצבן שרדיו סיני זול תומך ב 49 שפות ופיוניר מתעקשים להפריד את זה.

פורסם

זה בערך כמו שכמעט כל קיה פשוטה כוללת חיבורי USB ו-AUX ולפעמים אפילו BT, אבל אם תקנה ב.מ.וו או משהו בסגנון תמטרך לשלם הון כדי להוסיף את הפונקציות הנ"ל...:brickwall:

פורסם

אני מתאר לעצמי ישיבה בפיתוח של פיוניר.

"אולי נתמוך ב UTF8 כבר ונפסיק עם השטויות של שפה לכל איזור".

"לא, עדיף שנהיה שונים מהיצרנים הסינים שנותנים תמיכה אוניברסלית, כך ניצור יותר שאלות ובלבולים מצד לקוחות ונוכל להגדיל את חטיבת התמיכה שלנו".

אני מקווה מאוד שקאר-פליי יפתור את העניין הזה.

• תוכן חדש...