Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7910 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

-*-*תודה רבה לשי (MikMik) הענק!!!!-*-*-*-*-*

אני רוצה להודות מכלללללללללללללללל הלב למיקמיק, שבא ונפגש איתי בקור איימים, לא רק זה, הוא גם בא כמו משוגע עם גופייה!!, בקור שאם מביאים מכה לאצבע היא נופלת, הוא פשוט ענק...הוא כבר ציין בהודעה לפני מה הייתה הבעיה, אבל אם אני כבר פה אני רוצה לומר לכולם לא לא לא לקנות מפצלי של קליפורניה בום, המתקין שהתקין לי את המגבר פתח אותם לידי הוציאו את המפצלים חדשים מהקופסא והם עבים גם ונראים ממש טוב אבל מה, שווים לתחת...עושים כבר ניתוקים מהשניה הראשונה שחוברו, מחר הוא יחליף לי אותם, בכל אופן בזמן שMIKMIK ואני מהצד:), עבדנו על האוטו שלי (הרכב היה מונע) פתאום יצאה מהמנוע פטריה של עשן לבן!?, זה היה שניה אחרי שהוא שאל אותי וואלה כמה הוא מופיע במחירון ואמרתי שבערך 40K אז הוא אמר לי מה זה בלנו אפילו יותר מזה במחירון, אז אמרתי לו שאף אחד גם לא קונה את הרובר לפי המחירון, בכל אופן, הטמפ' של המנוע היתה באמצע וממש לא באדום ועדיין יצא עשן לבן, כיביתי את המנוע, וכל הנוזל רדיאטור שלי נשפך מלמטה...קיצר חיכינו קצת ואז נסענו עם האוטו של שי (אימפרזה) לתחנת דלק לקנות מים לרדיאטור קנינו, שמנו את המים ולא נשפך כלום (כמעט) קיצר הגעתי הבייתה בשלום, מחר במוסך!:) ואני ממש מבסוט ושמח ממה שאני עכשיו שומע, ממש יפה שומעים (יחסית להשקעה, ולרכיבים)...אני עדיין חושב שהסאב דופק קצת פחות:) אבל אולי זה פסיכולוגי גם...

קיצר שוב באמת רציתי להודות לשי על ההשקעה ועל העזרה שהעניק לי ולאוטו:)....

תודה תודה תודה...

נ.ב. הבן אדם מטורף, יש לו מערכת משוגעת......ויש לו ריחן על המראה, שכשיש באס הוא עף כמו קאמיקזי מצד לצד...ממש מצחיק!:)

Audi S5 4.2 V8 FSI Quattro

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כן אני בשלום....האמת הטמפ' גם הייתה תקינה בדקתי פעמיים....מחר למוסך על הבוקר, אני דיי בטוח שזה צינור בדרך כמו שאמרת, אני גם חושב שיש בו חור קטן לא יותר מזה...

אבל נשאר לי לקוות שזה לא משהו רציני

פורסם

טוב הסיפור גמור:) הוחלפו גם המפצלים של CALIFORNIA BOOM למפצלים פחות יפים אבל יותר טובים (נראה לי) של RED SOUND.:)

ועכשיו הכל עובד כמו שצריך!

ואני ממש שמח כי היתי מבואס בגלל העניין הזה כמה ימים, ואני ממש רוצה להודות לMIKMIK!!!!

אם לא הוא, לא היה מסתדר לי כלום...

פורסם

מה הוא עוזר רק לרוסים??? :):)

באמת כל הכבוד בשעה 22:00 או משהו קרוב לזה, ככה בא משום מקום ב0 מעלות קור...

ועוד עם גופייה...ועוזר לי באיזה חניון פתוח של סופר או אני לא יודע מה...

באמת כל הכבוד!

פורסם

גם אני רוצה להודות לשי מיקמיק ! הייתי חייב לנסוע לפגישה עיסקית עם האישה ! אז הוא שמר לי על הילדים ושמר על הסדר בבית ! ואפילו שטף !! הוא אמר שזה מרצונו החופשי :-P ....!

כול הכבוד, ! ותודה :wink: .

תמיר

קומפננט חדש בשקיות למכירה !: 400 שקלים.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=59552

פורסם
גם אני רוצה להודות לשי מיקמיק ! הייתי חייב לנסוע לפגישה עיסקית עם האישה ! אז הוא שמר לי על הילדים ושמר על הסדר בבית ! ואפילו שטף !! הוא אמר שזה מרצונו החופשי :-P ....!

כול הכבוד, ! ותודה :wink: .

תמיר

הוא גם ישמור לך על האישה בכיף.. תזהר !:lol:

• תוכן חדש...