Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4314 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שוב שלום

היו לי היום כמה דקות אז קפצתי לרכב לעשות פוליש לשיוף.

השתמשתי בפוליש P40 של CG (דוגמית שקניתי בזמנו בויקס) ופד מג'ס צהוב.

יד ראשונה-

[ATTACH=CONFIG]393194[/ATTACH]

[ATTACH=CONFIG]393196[/ATTACH]

יד שניה-

[ATTACH=CONFIG]393195[/ATTACH]

כפי שניתן לראות עם הרבה פלאש, השריטות של השיוף נעלמו (תוך 5 דקות עבודה) ונשאר רק הצבע בגוון לא מבריק אבל אחיד. אני בונה על זה שהברק יחזור עם הלכה.

אגב, אני הולך לשים שלולית של לכה על כל האזור כי עם כל השיופים והליטושים אני כבר לא יודע כמה לכה נשאר לי שם :mm_sad:

זאת התוצאה הסופית אחרי הטיפול עם הערכה ?

פורסם

איזה כתם?

זאת התוצאה הסופית אחרי הטיפול עם הערכה ?

לא. עוד לא שמתי לכה.

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם

חצי עדכון:

שמתי לכה, הרבה. טעות. עדיף לשים שכבות דקות מאשר אחת עבה. כנראה שאני אוריד את מה שעשיתי ואעשה מחדש.

בנוסף עשיתי תיקון קטן לרכב של ההורים- אצלהם היה מכה שהחלידה (כן, משהו ישן, מזדה 3) בגודל של בערך 3X3 ס"מ.

שייפתי עם נייר זכוכית גס יחסית (300 או 400, לא שמתי לב מה לקחתי, לא כזה משנה), ניקיתי עם החומר ניקוי המצורף בערכה ושמתי שכבה של צבע לבן.

הצבע הזה מתייבש הרבה יותר לאט מהצבע הכחול שלי, בקטע שהוא אפילו נזל קצת והרמתי את הטיפה בלי להשאיר עקבות. גם המיסוך שלו לא להיט, אפשר היה לראות את הברזל מתחת. מקווה שזה ישתפר כשהצבע יתיבש. מחר אני כנראה אשים עליו לכה (כמו שהרכב נראה, באותה מידה יכולתי לעשות את התיקון עם טיפקס, אבל רציתי להשקיע).

ועוד משהו שלמדתי היום- אני חושד סבירות גבוהה שהמטלית MF שמגיעה בערכה היא המטלית הצהובה של מגס' פשוט חתיכה של בערך 5X15 ס"מ (בערך)

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

• תוכן חדש...