Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

weekend drift day

madriver
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4308 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

[b]Control, vision, determination. These are the three fundamental components... of the new generation race car driver. Speed is a byproduct. Going fast. But remember: The car is you, you are the car. Okay? Let's riiide[/b]

פורסם

אני גם רוצה הנאה אחורית :roll:

נראה שהיה לכם כיף וזה הכי חשוב!

זה בסדר, יש גם כאלו שמסורים לקורולות שלהם כאילו היו בנות משפחה ולא חתיכות מתכת ופלסטיק כמו מיקסר למשל. הענין הוא שבאלפא משום מה זה גם נראה הגיוני.
:wink:
פורסם

דבר אחד ממש ביעס אותי - למה לא צילמתם את הרכבים???

האמת היא שגם צפיתי בסרטון בלי סאונד אז יכול להיות שגם בגלל זה היה נראה לי ממש משעמם, בכל מקרה הייתי שמח לראות את הרכבים מבחוץ, זאת אומרת שמישהו יצלם אותם בזמן פעולה :)

וכמו שגם אמרו פה - הלוואי והייתה לי את האופציה להתפנן ככה עם הרכב.

פורסם

ראיתי Z מיאטה ו 3... מה עוד היה?

נראה באמת FUN. לא מקצועי לא לימודי, רק FUN וזה ממש בסדר לדעתי שאפשר להנות.

ממחיש כמה חסר מקומות מוסדרים שיאפשרו את זה בלי להיות נרדף.

פורסם (נערך)
ראיתי Z מיאטה ו 3... מה עוד היה?

נראה באמת FUN. לא מקצועי לא לימודי, רק FUN וזה ממש בסדר לדעתי שאפשר להנות.

ממחיש כמה חסר מקומות מוסדרים שיאפשרו את זה בלי להיות נרדף.

היו מיאטות משני הדורות האחרונים, Z350, S2000, BMW E30 ועוד...

מטרת היום הייתה כיף בעיקר וגם קצת לימודי (לומדים להכיר את הרכב על המגבלות).

הסאשן הזה לא היה איכותי כי המגרש לא הורטב כהלכה מה שיצר מגרש חצי רטוב חצי יבש שמאוד מקשה על עקומת הלימוד. הבנתי שלקחים נלמדו וסאשנים אחרים כבר היום מוצלחים יותר.

עריכה אחרונה על ידי HyperViper

מאזדה מיאטה 2008 משופרת לנפש

פורד פיאסטה 2016 למבצעים מיוחדים

פורסם

כיף חיים.

כשעשיתי את הקורס במסלולים, גם אני ביקשתי מסלול רטוב, כמובן שהוא היה רטוב חלקית (הם לא התחייבו למסלול מלא).

אז, אני בהחלט מבין אותך בהקשר של עקומת הלמידה. בהמשך? האימון התבצע כבר על יבש ולמזלי הבאתי את הסטים הייעודיים שלי לימים כאלה.

כמו כולנו, גם אני מייחל ליום שנוכל לבצע אימונים ללא חשש שירדפו אותנו.

האם אפשר לקבל פרטים על הE30?מנוע? דיפרנציאל?

M-TECH E46

• תוכן חדש...