Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4340 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נהג מתחיל, צר לי לאכזב אותך, אתה רחוק מלאתגר אותי.

סתם לידע כללי תקרא מה אומר המילון על משמעות המילה דעה. אין שום קשר לביסוס או לעובדות, דעה זאת דעה בדיוק כמו שיש חילוקי דעות על רקע פוליטי.

http://milog.co.il/%D7%93%D7%A2%D7%94/e_19394/%D7%9E%D7%99%D7%9C%D7%95%D7%9F-%D7%A2%D7%91%D7%A8%D7%99-%D7%A2%D7%91%D7%A8%D7%99

• תגובות 126
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הפורשה הזו 110.000 במחירון יד 2, מחיר מבוקש 210000.

מי שחושב שהאוטו שווה 110.000 מוזמן לנסות לחפש עוד אחת כזו,ומי שחושב ששווה יותר מבין שיש מכוניות שאין להם מחיר ובהחלט המחירון זה לא תורה מסיני .

פורש למכירה.jpg

פורסם

אין תשובה חד משמעית.

בשוק ההון מניות בעלות סחירות גבוהה נסחרות בד"כ בתוך טווח מחירים ברור- יש מיפגש תכוף בין קונים למוכרים. בניירות דלי סחירות המצב שונה ועסקארות בודדות עשויות להשפיע על השוק. אך מכוניות אינן מניות ונוסף כאן עניין של טעם.

באשר לדוגמאות ספציפיות של מכוניות- יש כאלו שיזכו למחירן, יש כאלו שלא- השוק יקבע.

בנוגע ליגואר- לפני ממספר שנים היו יגוארים דומות בשוק ושהו בו זמן רב, נדמה לי שהישנה יותר גם הוצעה בפורום. אני לא מכיר את קהל היעד.

בנוגע לאלפא 166: 166 אוטמוטיות ניתן לרכוש בפחות מ20. חלקן נרכשו בזול ומתוחזקות בזול. 166 ידנית היא חייה נדירה יותר, יש לה שוק לא גדול אך בהחלט ערני ומעוניין. במקרה של ה166 הספציפית הזו- נרכש רכב שהוא בסיס טוב והושקע בו כסף רב ואהבה רבה במה שצריך וגם במה שיוביל לשלמות ותחושה של חדש": דיפרנציאל ננעל, השקעה גדולה בבולמים, השקעה בחידוש מכלולים וגם טיפולים מונעים הנובעים מפדנטיות של בעל הרכב, קוסמטיקה פנימית וחיצונית ועוד.

למעשה מקבלים כאן רכב חזק, מפואר ונדיר, בעל גיר ידני, הגה אמיתי, דיפרנציאל ננעל וצליל מדהים-אינני בטוח שאלפות חדשות יותר או חדשות לחלוטין יודעות להציע אותה חוויה וחבילה ובמחיר גבוה בהרבה.

אני מקווה למען בעל הרכב[כן, אני מכיר] שיתעשת ולא ימכור.

פורסם (נערך)

ישראלים + שיטת מצליח, מה חדש פה?

ימצאו פראייר שישלם פי 2-3 מהמחירון מה טוב, למצוא מישהו שמוכן לקנות ע"פ מחירון תמיד אפשר.

מזכיר לי חבר פורום נכבד פה שניסה למכור את הi20 שלו ב15K מעל המחירון בטענה שדגם ה3 דלתות הוא דגם 'נדיר'. :-)

עריכה אחרונה על ידי shayBB

(OO=[iIIIII][iIIIII]=OO)

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מה הקשר לפראיירים? פראייר זה אחד שקונה סתם רכב סטנדרטי נפוץ במחיר מופקע - מהסיבה היחידה שהצליחו "לעבוד עליו" בשיטת מצליח.

פה מדובר במכוניות דיי נדירות ועם ערך מוסף, שמכניס לעניין לא מעט שיקולים אמוציונלים. לפעמים הרכב שווה למוכר הרבה יותר מהמחירון, והוא לא היחיד שיודע את זה. יש עוד משוגעים לעניין כמוהו.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
פה מדובר במכוניות דיי נדירות ועם ערך מוסף, שמכניס לעניין לא מעט שיקולים אמוציונלים. לפעמים הרכב שווה למוכר הרבה יותר מהמחירון, והוא לא היחיד שיודע את זה. יש עוד משוגעים לעניין כמוהו.
חבל שאתה מדגיש את זה כי זה מחמיץ את הנקודה הבסיסית, "האם שווה לשלם יותר עבור רכב יחודי".

ה"יחודי" יכול לנבוע ממגון רב של סיבות, שאינן אמוציונליות, לדעתי רכב מבוגר יד ראשונה עם נסועה נמוכה ותיעוד טיפולים שווה יותר מאותו רכב אך טחון ומטופל (אם בכלל) במוסכי מדרכה שמחירו מחיר מחירון והסיבה כאן היא כלכלית גריידא. וככל שמחיר הרכב גבוה יותר וככל שעלות התיקונים שלו גבוהה יותר אז השיקול הכלכלי (אצל הרוכש הרציונאלי) של חסכון צפוי בעתיד יהיה מרכזי יותר.

מש"ל.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה גם נכון. אני התייחסתי ל"ייחודי" כפחות נפוץ ובעל מאפיינים שאין לרוב הדגמים, לא למצב של הרכב.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

הבעיה לצערי היא לא ברכבים אלא באנשים החיים במדינתנו הקטנה.

תרבות צריכת רכבים בארץ היא עדיין עניין של שינוע ממקום למקום וכך כל ענף הרכב מתנהל.

גם רכבים נדירים ברמה עולמית לא יימכרו בארץ במחיר השווה למחיר המכירה במקומות אחרים בעולם.

דוגמא קיצונית: פרארי GTO שנמכרה ב29 מליון דולר בEBAY לאלמוני בריטי. בארץ גם במחצית הסכום יהיה מאוד קשה למצוא רוכש.

דוגמא פחות קיצונית: לנצ'יה דלתא אינטגרלה במצב תצוגה שווה במחירון בבריטניה כ25K ליש"ט. תמצאו לי קונה לרכב כזה בארץ ב150K ש"ח.

בודדים האנשים בארץ עם השיגעון לדבר,ועוד יותר בודדים הם האנשים עם השיגעון לדבר וגם הממון להגשים זאת.

"that is petrolhead heaven,

and as we've always maintained,the only way you can get there,is in an alfa romeo"

jeremy clarkson - top gear

פורסם
מגניב - אני אבטח פז'ו 206 99' בחצי מיליון שקל, אעלים אותה, ואזכה במלוא הסכום! גאוני :mm_yeah:

אל תמהר לפסול ידידי,

בישראל זה לא אפשרי, בחו"ל- אפשר גם אפשר ואני לא מדבר על רכבים מיוחדים, אני מדבר על כל רכב, יש לך אפשרות לקבוע על פי איזה שווי לבטח אותו, ככל שתצהיר שווי גבוה יותר עלות פוליסת הביטוח תגדל גם היא.

השיטה הזאת נהוגה גם בהונג קונג, בכל חידוש של פוליסת הביטוח של הרכב אני נשאל אם ברצוני להשאיר את שווי הרכב ללא שינוי או לבצע שינוי כלשהו.

זו שיטה מעולה לדעתי- את הבנץ רכשתי ב-155K, השקעתי בה עוד 35K על יישור קו וצמיגים ולכן בשנה הראשונה בחרתי לבטח את הרכב לפי שווי של 200K שיגלם את ההשקעה הגדולה ויפצה אותי במידת הצורך אם תיהיה תאונה חס וחלילה.

לפני כ-4-5 חודשים כשחידשתי את הפוליסה שיניתי את שווי הרכב ל-140K כיוון שלא היו לי הוצאות מיוחדות ורציתי לצמצם עלות הפוליסה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

הא.

זה יפה כשאתה יכול לבטח שווי רכב עם התוספות הייחודיות וההשקעה המיוחדת שהשקעת בו.

זה גם יכול אולי "לעזור" לסחירות של הרכב באיזושהי צורה.

אמור לי בבקשה עידן - האם יש צורך (אצלך לפחות) במועד ההצהרה על שווי הרכב, להציג אי אילו מסמכים המעידים על שדרוגים וכיו"ב ?

alfa 156 2.5.

פורסם

לא,

אין צורך להציג איזשהם מסמכים תומכים שיעידו על שווי הרכב, כמובן בהנחה והשווי המוצהר אינו חריג ביחס לאקזמפלרים דומים בשוק.

אין בהונג קונג מחירון מוגדר בדומה ללוי יצחק אך ישנם מחירי שוק מקובלים לדגמים\שנתונים.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...