Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4339 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני צריך לבטל 4 כרטיסים חוץ בנקאיים ואחד פנים בנקאי.

להתחיל לדבר עם כל אחת מהחברות הללו גם יקח המון זמן, וגם יבלבלו לי במוח בשימורי לקוחות וכו.

יש איזה פיתרון סטייל נתק לחברה הללו?

לגבי הפנים בנקאי, גם לא להיט להגיע לסניף ולבטל אבל כיוון שאני גם ככה צריך להיכנס לבצע פעולה אז אין ברירה.

פורסם

מחזק את מה שנאמר - מניסיון אישי, עובד.

פשוט להתלונן שנגנב הארנק ואתה לא רוצה לחדש, בדרך כלל הנציג שמדווחים לו על הגניבה אינו נציג שימור לקוחות/מכירות ולא יטריד (אם הם יחליטו להעביר את הטלפון שלך למחלקה הזו זה כבר משהו אחר.. אני לא נתקלתי בזה)

פורסם

אם אין לך דמי חבר וחיובים דומים, פשוט שבור וזרוק למגרסה.

במקביל, תבטל את הוראות הקבע ושלח מייל לשירות הלקוחות שלהם.

פורסם

כשנפטרתי משני כרטיסי אשראי מיותרים פשוט הסברתי לשני הנציגים שיש לי כרטיס אשראי אחד שהוא הכי נוח והכי משתלם לי, ושחבל על הזמן בניסיונות השכנוע.

שניהם לא בילבלו יותר מידי את השכל, פשוט ביטלו לי את הכרטיסים.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

זה התחיל מפנים בנקאי חינם שחייבים גם ככה לכספומט, ואז מצטרפים למקום עבודה שנותן אמריקן אקספקס בחינם עם כל מיני הטבות, ממשיכים למקום עבודה אחר שנותן כאל בחינם עם הטבות שונות, בין לבין איגוד המהנדסים של הוט מפתה אותך בישראכרט חינם ללא עמלות עם כל מיני החזרים וככה אתה צובר וצובר..

אני ילך על שיטת הנגנב לי ללא חידוש ככל הנראה

• חברי המעגל הראשון
פורסם

למה לחרטט את כל העולם ואשתו?

כשביטלתי את הכרטיס שלי אף אחד לא בכה לי. פשוט ביקשתי לא לחדש אותו וזהו.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

הנוהל הנכון, שגם לא מצריך שום אינטראקציה עם הבנק\חברת אשראי, הוא לגזור את הכרטיס ל-4 חלקים, לכתוב מכתב למנפיק "אני... מוישה יענקל, ת.ז........, מבקש לבטל את כרטס האשראי שמסתיים בספרות ..... את המכתב וגזירי הכרטיס להכניס למעטפה ולשלוח בדואר רשום למנפיק. תוך שבועים-שלושה תקבל מכתב המאשר את ביטול הכרטיס (שאותו כדאי לשמור) - וחסל.

כך עשיתי עם 4 כרטיסים (שניים שלי ושנים של אשת) לפני חודשייבלי שום בעיותם-שלושה

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
איך מגיעים למצב שיש כל כך הרבה כרטיסים?

שעושים עבור כל "מבצע" שהוא כרטיס ("חבר", "YOU", "סופרפארם") - ככה זה נראה.

רק ששוכחים את דמי השימוש...

alfa 156 2.5.

פורסם

ל-YOU יש אפשרות לעשות כרטיס מועדון בלי אשראי.

הכרטיס נותן לך הנחה של כ-20 א"ג לליטר דלק בתחנות של דור אלון.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
שעושים עבור כל "מבצע" שהוא כרטיס ("חבר", "YOU", "סופרפארם") - ככה זה נראה.

רק ששוכחים את דמי השימוש...

רוב כרטיסי האשראי שמגיעים דרך חברות במועדון מסויים או ארגונים מסויימים, הם בכלל ללא דמי שימוש, דווקא ישנו הגיון צרכני מאוד ברור בשימוש במספר כרטיסי אשראי אולם צריך שכמה תנאים יתממשו:

1. ללא דמי שימוש.

2. שימוש בהטבות ןקניה במקומות שבהם כרטיס האשראי נותן הטבות.

3. כרטיסים שהתבקשו לא על מנת להגדיל את מסגרת האשראי לאוברדראפט.

לי ולאשתי באופן אישי ישנם 4 כרטיסים , 2 דרך העבודה (corporate) שנותנים את ההטבות שלהם(אחד לי ואחד לאשתי ), אחד של סופר פארם שמשמש לרכישת מבצעים בלבד בסופרפארם (ויש לא מעט) ועוד אחד דרך מועדון הצרכנות הייטקזון שנותן את ההטבות הספציפיות שלו.

כולם ללא דמי שימוש ללא שום תנאי לרכישה חודשית, כולם מנוצלים למטרות שעבורם הם התקבלו ואין לי ספק שהם חוסכים עבורנו כמה שקלונים בחודש.

נ.ב

באופן גורף אני חושב, שאדם שאין לו מודעות כלכלית ושליטה עצמית, לא כדאי בכלל שיהיה לו כרטיס אשראי משום סוג.

פורסם (נערך)

זה מאוד קל להיסחף אחרי כרטיסי האשראי ובמידה ויש הרבה כרטיסי אשראי לאדם שלא עוקב אחריהם מאוד קשה לשמור על מסגרת כלכלית נכונה.

עם כל זאת, לי ולאשתי יש חמישה כרטיסי אשראי שלכל אחד מהם יעוד אחר:

2 כרטיסי אשראי לאומי FREE - ללא עמלות כלל שמשמשים בעיקר לעסקאות בתשלומים (על מנת לחסוך בעמלת התשלומים).

ויזה זהב מולטי של לאומי קארד - משמשת בעיקר לקניות בחו"ל באינטרנט עקב עמלת המרה זולה וחיוב שוטף + 30.

ויזה זהב של ישראכרט - משמשת לעסקאות רגילות בארץ.

כרטיס אשראי לייף סטייל - משמשת רק לקניות בסופרפארם ובחנויות הרשת (מקדונלדס וכו').

בכל הכרטיסים הללו אין דמי כרטיס. בעבר ביטלתי את הכרטיסים הבנקאים מכיוון שהחלו לגבות עליהם דמי כרטיס שעיצבנו אותי כי חברות כרטיסי האשראי מרוויחות מספיק מבתי העסק שבהם אני מגהץ את הכרטיס. אם כבר, הם צריכים לשלם לי שאני מייצר להם הכנסות.

אם עוקבים אחרי הכרטיסים בצורה שוטפת, יודעים בדיוק מה יוצא מאיפה ויודעים לחשב בדיוק את המאזן התקציבי של המשפחה.

יש הרבה מאוד משפחות שלא עוקבות אחר ההוצאות שלהן ובשבילן כרטיס אשראי הוא כרטיס ללא מגבלות ולכן ההמלצה בארגון פעמונים שבו אני מתנדב הוא לא להשתמש באשראי כלל או להישאר עם כרטיס אחד בלבד.

עריכה אחרונה על ידי eyals05
  • תוכן חדש...