Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4332 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני מחפש רכב קטן בתקציב של עד 20 אלף שקל, על מה הייתם ממליצים?

חשוב לי רכב אוטומט עם קילומטרז' נמוך לא יותר מ- 140 אלף, ככה שמתבקש מודל יחסית מתקדם, עדיפות ל-2005 ומעלה.

חשוב רכב קטן שיהיה נוח לחניות, וכמובן צריכת דלק סבירה.

בעבר היה לי יונדאי גטס 2007, זה היה הרכב הראשון שלי ונאלצתי למכור אותו אחרי זמן קצר ביגלל שלילה.

אין לי יותר מדי למה להשוות את הגטס כי זה הרכב הראשון שלי, ממה שהתרשמתי זה רכב קצת משעמם, לא הכי נוח ואוכל הרבה דלק (שוב אין לי ממש למה להשוות אותו).

אהבתי את הפג'ו 206 אבל הרוב לא ממש ממליצים עליה. חוץ מזה אני לא יודע הרבה על שאר המכוניות הקטנות.

אשמח לעזרה, תודה רבה.

פורסם

הייתי במקום שלך בדיוק ליפני שבועיים.

האופציה הכי חסכונית, אמינה וטובה הם:

1) טיוטה יאריס sol 1.3

2) הונדה jazz

3) דייהטסו סיריון CZ 1.3

מדורגים לפי המקומות, את ההונדה והטיוטה תוכל למצוא ב23 אלף במינימום, ליפני מיקוח.

הן אמינות, וחסכוניות מאוד, כמו כן, ליאריס יש המון ביקורות באינטרנט של אנשי מקצוע הממליצים עליה.

הדייהטסו משתווה אליהן אך במחיר נמוך בכ5 אלף ש״ח בערך.

יפניות הן מאוד אמינות אך גם שומרות על הערך, ולכן המחיר הגבוה.

בטווח מחירים הזה תצטרך להסתפק בשנתון יחסית ישן, לכן חשוב מאוד לראות היסטוריית טיפולים רצינית, בדיקה במכון ואצל מוסכניק אמין.

שנתון-2000-2003 לכל הדגמים.

פורסם

אני דווקא לא הייתי בוחר בהם מהסיבה של רכבים ישנים ביחס למחיר,

אולי הגטס משעממת אבל אמינה ותהיה חדשה בכמה שנים מהיאריס,חפש רמות איבזור gls/gli.

פונטי ספייס ברמת איבזור elx.

ה206 טובה אבל הגיר פחות במיוחד בנתונים הראשונים,מה שכן הרכב נוח ומנוע ה 1.4 נחשב להאמין

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני לא מזמן הלכתי לראות רכב למכירה ביחד עם גיסי

הרכב היה פיז'ו 307 אם אני זוכר נכון 1.6 אוטומט (AL4) שנת 2003 או 2004 ולמעט צבע חיצוני הרכב היה שמור להפליא, היסטוריית טיפולים מלאה ואפשר היה לראות שהבן אדם יקה.

המחיר שהוא רצה היה 15 אלף ובפועל - אם הייתי מחפש רכב יד שניה - זה בהחלט היה משהו שהייתי לוקח.

מושבים סופר נוחים ורכב שמרגיש מאוד איכותי - לגיר AL4 אני כבר רגיל מרנו מגאן 2008 שהיתה לי ופג'ו הוא הגיב עוד יותר חלק.

הרכב הספציפי כבר נמכר אבל דווקא לא הייתי שולל צרפתיות אם אתה מוצא אחת שטופלה כמו שצריך, עם היסטוריית טיפולים מלאה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...