Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4337 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב,

אני מעוניין למכור את רכבי ויש בו המון מעיכות קטנות בשתי הדלתות (שני הצדדים) מנשמות טובות שראו באוטו שלי אישה מוכה.

אמנם מעיכות אילו קטנות ולא משמעותיות אבל במכירת רכב זה זה יכול להיות דוחה קונים פוטנציאלים (מה שלא מפריע לי לאו דווקא לא יפריע לאדם שנותן מבט ראשון על הרכב)

האם ניתן לתקן בקלות (אין תיקוני צבע, רק הרבה מעיכות קטנות בפח), פחח / מכון דיטיילינג / אחר (אופציית עשה זאת בעצמך)?

סדרי גודל של עלויות לתיקון כזה לדלת?

תודה ויום טוב,

אמיתי

• ספונסר פורום
פורסם

אם מדובר רק במעיכות של הפח ללא פגיעה בצבע אז יתכן שאפשר לתקן את זה עם PDR, כלומר ללא פחחות. אבל אם יש גם נזקים לצבע, צריך גם לצבוע ואז חבל על העבודה של ה-PDR ואפשר לעשות ישר פחחות וצבע.

קשה להתייחס למצב אצלך בלי תמונות.

בכל מקרה, אני מציע לך לעשות שני דברים כדי להבין איפה אתה עומד -

1. שלח תמונה של הדלת אל אלעד שירותי רכב. הוא יחזור אליך עם הצעת מחיר ראשונית לצבע ופחחות של הדלת.

2. גש אל PDR פלוס בפתח תקווה או אל Swisvax ברמת אביב ובדוק כמה יעלה לך טיפול PDR לדלתות.

כיוון שאתה עומד למכור את הרכב, יש משמעות רבה למחיר אל מול התועלת. תבדוק מה ההפרש ותחליט משם.

פורסם

תודה שוב על ההמלצות,

כמו שרשמתי למעלה, רציתי לדעת סדרי גודל של מחירי תיקון ואסביר:

אם העלויות של תיקונים כאלו הן במאות שקלים אז כנראה ששווה לעשות את הטיפול הקוסמטי לפני מכירה,

אם העלויות הן באלפי שקלים (יותר מאלפיים שקל נניח) אז כנראה שעדיף לוותר על זה ולתת לקונה פוטנציאלי להחליט לבד אם ירצה לתקן (אני קניתי את הרכב עם מעיכות וחייתי איתן בשלום בשנים שהרכב היה אצלי)

• ספונסר פורום
פורסם

צלם את הנזק ושלח את התמונה לאלעד שירותי רכב. בלי תמונה באמת שקשה לתת לך איזו שהיא הצעת מחיר. בגדול צביעה של כל דלת זה כמה מאות שקלים, לפעמים יותר אם הצבע מיוחד. פחחות יכולה להיות זניחה אם השקעים קטנים. בקיצור, יש הרבה משתנים ואי אפשר לענות לך ככה בגדול בלי לראות.

• תוכן חדש...