Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תחליף לdynamat dynaliner

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4350 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן.

אני צריך כמות קטנה יחסית של של חומר בסגנון dynamat dynaliner. אני לא מוצא סיבה לבזבז כמעט 300 ש"ח על ספוג דחוס.

יש אישהו תחליף ראוי למותג של דיינמיט כמו הגליל של מיקו פרו, אבל בנושא של בידוד רעשי דרך\פלסטיק.

עדיף לי לקנות בארץ אבל אין לי בעיה עם חול.

מצאתי באליאקספרס כמה דברים http://www.aliexpress.com/wholesale?SearchText=car+sound+insulation&initiative_id=RS_20140805055400

פורסם

לא סגור על זה - לא יודע אם החומרים האלה מסריחים מזפת, רעילים, עמידים לחום ועוד הם רושמים על רובם שהם מבוססי כותנה? :shock:

וגם המחיר יחסית לכמות שאתה קונה בחלק מההצעות שיש שם הוא אמנם באמת זול יותר מהחומרים הייעודיים אבל עדיין איכות החומרים והבטיחות שלהם מוטלת בספק.

אני קניתי כ20SQFT של CCF ממוכר בשם פוקוס ארטס באיביי בעובי 7 מילימטר וחבילה אחת כזו עולה כ240 שקלים כולל הכל - זה באמת זול והספוג שהם מוכרים סה"כ טוב.

לדלתות הקדמיות, הצפיפות של החומרים הייעודיים היא פי כמה מהחומרים הזולים שאתה תמצא בשוק ולכן עדיין שווים את ההשקעה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

זא בדיוק הסיבה שאני לא רציתי להיכנס אלייה אדי,בגלל הריח שלא יודעים אם החומר פולט וגם החומר עצמו יהיה עמיד/לא עמיד בפני חום רב.

לקחתי את ההוד-ליינר ואני יותר ממרוצה. (כמובן שכבה מתחת של דיינמאט)

Scan Speak

פורסם

גם אני מתפלא שהם על בסיס כותנה.

אדי, אני זוכר שבמפגש של סאונדנולג' העברת חומר ספוגי שחור. זה החומר שאתה מדבר עליו?

אם כן אשמח לקישור.

אני מחפש כמות קטנה יחסית. בגלל זה אני מסתכל על סיני. שם אפשר לקבל יריעות בודדות ובמחיר מצוין. אבל אני לא רוצה ריחות מוזרים ברכב.

פורסם

הנה הלינק

http://www.ebay.com/itm/16-sheets-Car-Vehicle-Sound-Deadening-Insulation-Closed-Cell-Foam-SoundProofing-/281383855130?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item4183c8e41a

שמע, אני לא אומר שמה שאנחנו רואים באליבאבא אקספרס לא טוב - יש שם גם כמה כאלה שנראים מאוד דחוסים וגם יש שם חומר שנראה כמו חיקוי של הQUADRO של GTMAT

אבל זה הימור - אתה רוצה לקחת סיכון - תיקח, אבל תזמין בתור התחלה חתיכה אחת מכל סוג בכדי שלא תזרוק יותר כסף לפח במידה ומדובר בזבל "לא אורגני"

ראיתי שם ביקורת לאחד הספוגים האלה שבו הרוכש נתן ארבעה כוכבים אבל אחרי זה אמר שגם היה ציפוי אלומיניום מלמעלה - אז בפועל הוא בכלל לא קיבל את מה שהוא הזמין ואני לא יודע איך נותנים ביקורת טובה במצב כזה?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• חברי המעגל הראשון
פורסם

נראה כמו הספוג שיש במארזי מחשב טובים נגד רעש.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

דרך אגב - הנה הזדמנות יפה מאוד

אלפא דאמפ - חברה טובה שפושטת רגל, מייצרת חומרי בידוד (בעיקר בוטילן אם אני זוכר נכון) ומציע עכשיו חיסולי מלאי ב50 אחוז!

שווה בדיקה

www.alphadamp.com

Pioneer TS-X150

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

יש לי את החומר הנ"ל בבתי גלגלים,הדבק שלו מחזיק יותר טוב ממה שחשבתי.

יש לי עוד כמה יריעות ממנו שתיכננתי לשים בריצפה,אגב זה 13 מ"מ.

Scan Speak

פורסם
איפה אפשר לקנות את זה? רק באיבי או שיש חנות?

אצלי, ליצור קשר בפרטי אם מישהו מעוניין.

פורסם

אתה מודע לזה שזה פירסום נכון?

Pioneer TS-X150

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4350 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...