Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4323 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי רנו מגאן 01, אובחן דליפת גז ככל הנראה מהמדחס.

המזגנסיטית הציע לא לתקן ולבוא למלא גז פעם בחודשיים (כרגע הגז מחיזק חודשיים והמזגן אפקטיבי בזמן הזה)

השאלה היא מתי בעצם מתרחשת הזליגה? האם רק כשאני משתמש במזגן ? או גם כשהוא כבוי ?

תודה

פורסם

דליפת הגז מתרחשת כל הזמן, היצרן קבע מהי כמות הגז האופטימלית במערכת והמיזוג יהיה במיטבו כל זמן שכמות הגז נשמרת. ככל שיורדת כמות

הגז בגלל הדליפה, יעילות המיזוג יורדת עד שהמדחס לא נכנס יותר לעבודה בגלל חוסר בגז.

המדחס ייהרס ללא הגז ולכן מורכב במערכת מתג המנתק את המדחס אם אין מספיק גז.

פורסם
שלום,

יש לי רנו מגאן 01, אובחן דליפת גז ככל הנראה מהמדחס.

המזגנסיטית הציע לא לתקן ולבוא למלא גז פעם בחודשיים (כרגע הגז מחיזק חודשיים והמזגן אפקטיבי בזמן הזה)

השאלה היא מתי בעצם מתרחשת הזליגה? האם רק כשאני משתמש במזגן ? או גם כשהוא כבוי ?

תודה

לא רעיון טוב אני נציע לך ללכת לחפש מדחס משופץ

פורסם
דליפת הגז מתרחשת כל הזמן, היצרן קבע מהי כמות הגז האופטימלית במערכת והמיזוג יהיה במיטבו כל זמן שכמות הגז נשמרת. ככל שיורדת כמות

הגז בגלל הדליפה, יעילות המיזוג יורדת עד שהמדחס לא נכנס יותר לעבודה בגלל חוסר בגז.

המדחס ייהרס ללא הגז ולכן מורכב במערכת מתג המנתק את המדחס אם אין מספיק גז.

אא

אז לפי מה שאני מבין בסופו של דבר המדחס לא יהרס כי הוא יתנתק, נכון ?

פורסם (נערך)

לא מדוייק .

ברגע שלחץ הגז נמוך שהמדחס פועל הבקר לחץ ינתק את המדחס.

שהמדחס מנותק הלחץ גז יעלה והמדחס יעבוד שוב לסרוגים.

אחרי כמה פעמים כאלו המדחס או ישרף או יתפס.

לכן מומלץ לתקן את הנזילת גז .

עריכה אחרונה על ידי רונן שחפ
פורסם
אא

אז לפי מה שאני מבין בסופו של דבר המדחס לא יהרס כי הוא יתנתק, נכון ?

הבנת לא נכון כי כאשר יש חוסר גז ועוד לפני שהפרסוסטט מנתק את המדחס יש מצב של שימון לקוי של המדחס ואם מצב זה ימשך הרבה זמן יחסית המדחס ידפק

פורסם

לדעתי,אם אתה צריך את המזגו לחודשים בלבד אז עדיך לך למלא גז כל פעם שהקירור מתחיל לרדת. אם יותר מחודשים אז עדיף להחליף מדחס,העלות שלו היא לא בשמים וזה גם חסכוני לתווח הרחוק..

אני הייתי מעדיף לתקן את הדליפה ולא להשתעבד למזגן.

• תוכן חדש...