Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4352 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

עכשיו בזמן נסיעה על כביש מהיר ביצעתי בלימה חזקה בגלל *&&%&* שהחליט להכנס לנתיב שלי כשהגענו לרמזור.

אחרי שתהחלתי לסוע היה רעש כמו מטוס שנוחת על הראש שאחרי כמה שניות התחלף ברעש של משהו מתחכך במשהו אחר, האצתי והפסקתי לשמוע את הרעש אולי בגלל המהירות.

ברמזור הבא הרגשתי שהייתי צריך ללחוץ קצת יותר על הבלמים מבד"כ אולי סתם הייתי בלחץ והבלימה בסדר.

האוטו עבר החלפת בלמים קדמיים (צלחות ורפידות מקוריות) לפני חודש והחלפת נוזל בלמים מלאה (ע"י שאיבה מהפטמות בכל קליפר) ומעבר לנוזל dot4, הנוזל הישן יצא קצת ירקרק (נדמה לי) מה שהצביע על ספיחת לחות.

בלמים אחוריים לא טופלו כי הצלחות עדיין בסדר והרפידות עדיין עם בשר.

עוד לפני ההחלפה הייתה לפעמים חריקה מהבלמים בעת בלימה ואחרי ההחלפה זה פשוט הפך לדבר קבוע.

אני די בטוח שבזמן הבלימה לא הרגשתי פעולת abs, יכול להיות שזה קשור? או שהבלימה לא הייתה חזקה כמו שחשבתי?

לצערי הנסיעה לא הייתה לכיוון הבית כך שאשמח לעזרתכם לדעת אם אני חוזר היום הבייתה באוטובוס או גרר.

תודה מראש לעוזרים!

פורסם

הרגשת רעידות מהגה בבלימות אחריי הבלימה הקשה?

http://www.itsworldportal.com/134543/%D7%9E%D7%A2%D7%A8%D7%9B%D7%AA-%D7%9C%D7%9E%D7%A0%D7%99%D7%A2%D7%AA-%D7%A0%D7%A2%D7%99%D7%9C%D7%AA-%D7%92%D7%9C%D7%92%D7%9C%D7%99%D7%9D-ABS

יש לך בלמים חדשים+מערכת ABS במידה ולא שמת רפידות סיניות יש מצב שלא נעשה נזק רב.

מעבר לכך סע למוסך מחר אין צורך בגרר במידה ולא יוצאים רעשים מוזרים או רעידות בזמן בלימה.

ככלל שמור מרחק כי לא כל אחד מאותת.

פורסם

לא היו רעידות בהגה אחרי הבלימה.

עכשיו בדקתי, עושה רושם שכל הקלפרים שלמים ואין נזילות ויש מפלס תקין של נוזל בלימה במיכל.

עשיתי סיבוב בשכונה, כשיצאתי מהחניה היו רעשי משיכה מהבלמים האחוריים, אחרי כמה בלימות זה הפסיק, עשיתי כמה בלימות חזקות בכביש פתוח והרגשתי את ה abs פועל והרעשים לא חזרו מאד.

פורסם
רק אחת שחוקה? יש לך בעיה בקליפר

כמו שדן ידין רמז וכוון, קיים חשש לקליפר תפוס, ו/או צינור בלם סתום.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם
כן, רק אחת, האחרות היו במצב טוב בהרבה.

איך מאבחנים מה בדיוק הבעיה? איך מטפלים?

מנגנון הציפה של הקליפר לא תקין כנראה

גש למוסך לאבחון

פורסם

בוודאות די גבוהה אני יכול להגיד שצינור הבלם לא סתום כי רק לפני כחודשיים בוצעה החלפת נוזל בלמים בשאיבה מהקליפרים.

דני-ידין, תוכל להסביר על מנגנון הציפה של הקליפר?

• תוכן חדש...