Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קנייה מרוכזת EBAY

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7913 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
סליחה שאני מתעלק על השרשור:

האם אני יכול לפתוח חשבון בPAYPAL ע"י כרטיס אשראי ישראלי?

כן.

1- דרוש כרטיס בעל 16 ספרות.

(כרטיסי אשראי מסוג ישראכרט שתקפים רק בארץ מגיעים עם 8 ספרות בלבד)

2- רק VISA, MASTERCARD או אמריקן-אקספרס קבילים (יש כרטיסים שלא מקבלים.. כמו דיינרס לדוגמא).

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
לא קשור לכאן ממש... אבל גם אני לא יכול לכתוב באוף טופיק וזה בנושא הויכוח שעלה פה

רק רציתי להעלות נקודה למחשבה... אולי כדאי לפתוח את האוףטופיק לאנשים כמו זה שפתח את השרשור הזה...

הוא אינו יכול לרשום באוף טופיק אבל צריך/רוצה/מעדיף לרשום שם משום שזה המקום להודעה שלו. ואז הוא נתקל בבעיה... אין לו איך לשאול את השאלה הזו... שהתשובה לה תעזור לו וגם לאחרים שנתקלו בבעיה זו

אז אולי במקום שהוא יצטרך לחכות שמישהו אחר ירשום את זה באוף טופיק או לרשום בפורום לא מתאים אולי עדיף לאשר את האוף טופיק ליותר אנשים

זה בדיוק העניין:

הפורום הינו פורום רכב, כל מה שלא קשור לרכב - לא אמור להיות כאן.

זה כמו שאני אכנס לפורום אלקטרוניקה ואשאל שאלה על ספרות.

המנהלים החליטו שלא לאפשר גישה לofftopic למשתמשים חדשים, זכותם.

מה שהבחור היה צריך לעשות זה לשאול את השאלה בfresh או משהו בסגנון, אני בטוח שאחד הפורומים שם יתאים.

פורסם
זה בדיוק העניין:

הפורום הינו פורום רכב, כל מה שלא קשור לרכב - לא אמור להיות כאן.

זה כמו שאני אכנס לפורום אלקטרוניקה ואשאל שאלה על ספרות.

המנהלים החליטו שלא לאפשר גישה לofftopic למשתמשים חדשים, זכותם.

מה שהבחור היה צריך לעשות זה לשאול את השאלה בfresh או משהו בסגנון, אני בטוח שאחד הפורומים שם יתאים.

אני גם חושב שההודעה אינה קשורה לכאן

אבל, הוא כנראה מצא לנכון לכתוב אותה פה עקב סיבה מסוימת, אולי יש פה אנשים עם ניסיון,

אולי על האנשים בפורום הזה הוא סומך, אולי הוא רוצה לקנות חלק לרכב, אי אפשר לדעת

בכל מקרה זאת רק הייתה נקודה למחשבה

איתי

• תוכן חדש...