Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4353 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
פרוקסימה, כנראה דילגת על המשפט הזה:

בתוך השרשור ניתן לראות מה הייתה העלות:

ולהשוות לעלות של מה שאני עשיתי:

אפשר להשיג בקר מקביל באיביי בסביבות ה 50-70 שקל.

פורסם

גם לי היה את הבקר המדובר ברכב הקודם שלי (לאנטיס) הבעיה עם הבקרים הללו הם שכאשר הרכב בנסיעה אז הרוח מקררת את ראש המנוע ואז הבקר לא מראה את הטמפרטורה הנכונה.

אני יצאתי לנסיעת מבחן עם מחשב מחובר לרכב שמראה את הטמפרטורה המדוייקת שכמעט ולא השתנתה במהלך הנסיעה (88 מעלות) ואילו הבקר לא הצליח להראות את הטמפרטורה הזו באופן קבוע, אם מכיילים אותו למצב עדין אז בכביש מהיר פתאום הטמפרטורה נופלת גם ל 70 מעלות ואם מכיילים לגס אז הטמפרטורה לא תמיד מגיעה ל 88.

בסוף הכי טוב שהגעתי היה להוציא איזה בורג בראש המנוע שלא היה בשימוש ולדחוף לשם את החיישן ולאטום, אבל גם אז לא הצלחתי להגיע לדיוק.

מה שאני מנסה לומר שבמקרה שהרכב יתחמם לך בנסיעה מהירה יכול להיות שהחיישן הנוסף לא יטפס בזמן ואז תקבל את ההתראה מאוחר מידי.

ברכב הנוכחי שלי (מאזדה 3 2010) פשוט ויתרתי על כך ואני בודק פעם בשבוע נוזל קירור ואיטום.

פורסם

מרטינס, תודה על הקישור, בהחלט מעניין, לא ידעתי שקיים גם במחיר כזה.

אמירבה, תודה על המידע, אבדוק את העניין ואשתף בממצאים כשיהיו.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

דיקסל מיוצר בסין, המוכרים מתים למכור ומוכנים גם להתפשר במחיר כתלות בכמות, אם יהיה ביקוש אפשר להגיע להוזלה משמעותית. בהזמנה קבוצתית הם בעצם יבקשו ממך להציע מחיר, להערכתי אפשר להוריד 25% מהמחיר הרשמי שבאיזור המאה דולר.

http://ruifujie.en.made-in-china.com/product/QvOxDwclApke/China-Xr20cx-Dixell-Controller.html

• תוכן חדש...