Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4342 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

יש לי סקודה אוקטביה וסאב 10" INFINITY REFERENCE 1062W המשודך למגבר

Blaupunkt EMA 455.

אני רוצה לשדרג אותו למשהו יותר חזק ומדוייק (אשתי רוצה להרגיש את הסאב) - חשבתי על 12" של CERVIN VEGA.

התקציב שלי הוא 650 -700 ש"ח.

מה דעתכם או שללכת על חברה אחרת.

SUZUKI CROSSOVER TURBO 2017

Alpine

spg-17cs

Hertz Hi Energy 250

HERTZ HCP 4

פורסם

לא בטוח שהסאב הוא שצריך להחליף. המגבר אמור להוציא בגישור 165 rms בעוד הסאב יודע לספוג 275

לדעתי המגבר חלש מדי בשבילו. בוא נחכה לתגובות נוספות.

פורסם

מהיכרות עם סדרת הרפרנס, הסאב הזה יותר קרוב להיות וופר מאשר סאב.

אבל סאב וופר חזק יותר, בשרני יותר בעוצמת הפאנץ' שלו כנראה גם ידרוש מגבר חזק יותר בכדי לעבוד נכון ומדויק, תחת ריסון הדוק יותר.

בעיני רצוי להביא מונובלוק שיתן בין 300 ל600 וואט ב4 אוהם ולעלות לסאב וופרים שיכולים לספוג את ה400 עד 600 וואט, לתכנן היטב את התיבה.

לסאב שיכול לרדת נמוך הייתי מתרכז בעיקר בנצילות נמוכה ככל הניתן בנתון ספיגה של אזור ה400 וואט

לסאב שהמטרה שלו היא יותר לתת מהלומה חזקה להתרכז בנצילות גבוהה ככל הניתן ומהלך ממברנה ארוך ככל האפשר וכוון תדר תיבה גבוה יותר.

אבל התקציב לסאב וופר לדרישות סף האלו גבולי מידי, ההימור שלי הוא שבאלף שקלים כבר יהיה יותר מעניין ועדיין ביד 2

ההמלצה שלי, יש כאן חבר פורום שמוכר סאב 10 אינטש של סינפוני בסביבות התקציב שלך, אתה תיאלץ לבנות לו תיבה אבל זה יהיה שווה את זה!

אחרי זה תשדרג את ההגברה למונו שיתן לך 300 וואט לפחות ב4 אוהם.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם (נערך)

בסוף החלפתי את הסאב שלי למשהוא שהמוכר המליץ עליו והאמת יש הבדל ענק ולא ציפיתי שישמעו כל-כך מדוייק - סאב Hertz ds300.3 12" כששאלתי על סאב חזק יותר מהאינפיניטי המוכר בחנות אמר שצריך להחליף מגבר למשבו רציני יותר, אבל הוא אמר שהסאב של הרץ נציל מאוד והוא צדק

עריכה אחרונה על ידי inon007

SUZUKI CROSSOVER TURBO 2017

Alpine

spg-17cs

Hertz Hi Energy 250

HERTZ HCP 4

פורסם

צדק המתקין שלך , המגבר שלך יחסית חלש עבור חלק גדול מהסאבים ובמקרה של מגבר כזה הפרמטר המשעותי הוא

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

נוסיף חטא על פשע?

בנוסף להיות המגבר חלש - הוא גם עובד בגישור מה שאומר בנוסף לכך כי -

כל ערוץ עובד בעצם ב2 אוהם וסכום ההתנגדויות שלהם הוא 4 אוהם - במצב של ירידה בהתנגדות התחום הדינמי של המגבר פוחת וכך גם נתונים נוספים אשר צונחים בחצי כמו הדאמפינג פקטור והיעילות בנוסף.

כתבתי כאן על כך בשרשור בשם "יומנו של סטפן מנץ" ממליץ לקרוא.

לא רק שהמגבר יהיה חלש מידי בעבור סאב וופר חזק יותר הוא גם לא יצליח לשלוט בו או להעביר לו רזולוצית סאונד נאותה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...