Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4310 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

ברשותי המערכת הזו:

רדיו דיסק Pionner DEH-6650BT

קומפוננט 6.5: Alpine SPG-17CS

אחוריים 9*6: Alpine SPS-69C3

סאב 12 אינטש: Alpine SBG1244BR

מגבר לרמקולים: Alpine BBX-F1200

מגבר לסאב: Nakamichi PL-475

הרכב רנו סניק 99.

א. מה דעתכם על המערכת?

ב. אני מעוניין שהמערכת תהיה איכותית וחזקה יותר. מה מומלץ לעשות? מוכן להשקיע עד 1500 ש"ח.

תודה

פורסם

רכיבים פשוטים למדי - חביבים למדי

מנסיון עם הSGB ה1044BR של אלפיין - עד כמה שזה סאב פשוט וצנוע - יש לו צליל ממש נעים, הוא כן סאב (מותאם לתיבה מקורית) איכותי וקל מאוד למצא את הפוטנציאל שלו.

אני מאוד אוהב את הרמקולים של אלפיין - גם הפשוטים ביותר נשמעים פשוט טוב, הם חמים, הם נעימים לאוזן ויש להם רמת פירוט טובה והיתרון הכי גדול ברוב סטי הכניסה של אלפיין הם נצילים ויעילים - לא דורשים הרבה הספק וניתנים להגברה בקלות.

מה שאני הייתי מציע זה -

1. לעשות כיווני פאזות לרמקולים ולשחק עם הכוונים של הבאלאנס להגעה לתוצאות מירביות מהמערכת - תביט כאן בדביק, יש מבצע לחברי הפורום לכוון מערכות כולל הסברים בליווי התהליך - ממליץ בחום!

2. לבצע בידוד אקוסטי בדלתות הקדמיות - שכבה אחת של בוטילן, שכבה אחת של CCF

3. אם אין לך יכולת TC בHU - לשדרג לאחד שכן יכול לספק זאת עבורך.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

תודה.

אני לא מעוניין לעשות בידוד בדלתות. אשמח לקבל רעיונות נוספים.

חשבתי להחליף קומפוננט למשהו יותר עוצמתי ואיכותי. האם יש בתקציב שלי משהו כזה?

אגב, אמר לי המתקין שהתקין את המערכת, שמכיוון שעשה הלחמות בפיוניר כי היו רעשי אלטרנטור, ממליץ להחליף לאלפיין 178bt שלדעתו יישנה הרבה באיכות וובעוצמה.

האם זה נכון או שווה?

תודה.

• 5 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

שלום.

אני עדיין זקוק לעזרה.

מחפש קומפוננט חזק שמתאים למגבר שלי. חשובה לי מאוד האיכות והעוצמה.

מוכן להשקיע עד 1500 ש"ח או אפילו להביא מאיביי.

לא מתנגד ליד 2 במצב מצוין.

תודה

פורסם

ממליץ בחום על המורל וירטוס, אפשר למצוא חדש סביב 1,200 ש"ח.

עד כמה שזוכר, באיביי הם יותר יקרים מאשר בארץ.

הדגם מעל, ההייבריד, עולה כבר סביב 1,800 אז או שתשקיע עוד קצת או שתנסה למצוא משומש במצב טוב.

HU:OEM+Genesis series 3 high level adapor AMP:Phoenix Gold RX 400.4 COMP:Morel Virtus 602 SUB: Sundown Audio E8

https://www.youtube.com/watch?v=jtQs-1_TH-Q

פורסם

בידוד בדלתות יעשה שיפור אדיר, לא הייתי רץ להחליף קומפוננט, ואם כבר אז רק לאחר שמיעה באחד המפגשים.

SCANSPEAK

פורסם

אני לא יודע מה הנתונים של המגבר שלך

אבל אם אתה רוצה עוצמה

חפש סט קומפוננט של הרץ xl

מנסיון שלי הסט הזה יכול להיות איכותי ומאוד ועצמתי במינימום השקעה

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם
כמה אמור לעלות בידוד בדלתות והיכן מומלץ?

תראה בגדול, בידוד (היה) סיפור דיי יקר, אך יש ספונסר פורום חדש שמציע בידוד במחירים טובים, יש לו שרשור בראש העמוד הראשי בפורום, שלח לו הודעה פרטית.

בגדול הסיפור בבידוד זה העבודה, זה תהליך שלוקח קצת זמן, אם אתה יכול ורוצה לעשות את זה לבד זה יכול להסתכם בבערך 500 שקל, אם דרך מתקין אז יותר, פנה לספונסר פורום esimpex בקשה ממנו הצעה שכוללת עבודה.

SCANSPEAK

• תוכן חדש...