Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3827 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים.

נתחיל בכך שנציג את עצמנו, דיטיילינג גרופ (Detailing Group) היינו מרכז לטיפול ברכבים ואופנועים המשתרע על שטח של כ700 מ' ברחוב החרמש 9 בא.ת כרמיאל.

אנחנו מציעים מגוון שירותים לרכב ולאופנוע החל מטיפולים קוסמטיים לשיפור ושיחזור מראה הרכב והאופנוע בכלים והחומרים המתקדמים בעולם.

דיטילינג גרופ משווקת מורשת למוצרי הטיפוח לרכב של חברת Meguiars שאת מוצרי החברה תוכלנו לרכוש אצלנו בחנות הייחודית שנמצאת במרכז. אך ישנו תחום אחד שבו אנחנו מתמחים וזהו תחום יישום ציפוי הגנה לרכב או פשוט כשמו הידוע ציפוי ננו קרמי.

דיטילינג גרופ כרמיאל היינה הנציגה והמשווקת הבלעדית של חברת NANO SHINE באזור הצפון.

(www.nanoshine.co.il)

קיים מגוון רחב של ציפויים קרמיים בשיטת ה"ננו טכנולוגיה", לכל סוג משטח ישנו הציפוי המתאים לו.

ציפויים אלו מעניקים למשטח הגנה נגד נוזלים, שריטות , לכלוך , קרני UV ועמיד עד חום של כ750 מעלות, ניתן ליישם את הציפוי על כל מיני משטחים כגון: מתכת, זכוכית, פלסטיק, גומי, עור, טקסטיל ועוד.

הציפוי מומלץ לכל בעל רכב ונועד לשימור משטחים ברכב.

לדוגמא: הרכב הנ"ל קאדילק חדשה אשר רק השנה עלתה על הכביש עברה אצלנו יישום של שכבת ההגנה הננו קרמית, מספר שבועות כעבור הטיפול ניסו לחבל ברכב ילדים קטנים אשר ניסו לשרוט את דלת הנהג, כאשר בעל הרכב צפה במתרחש , מיהר אל המכונית וזיהה את השריטות אשר הילדים הקטנים גרמו לרכב.

אנחנו בטוחים שאתם יכולים לדמיין את הכאב והכעס כאשר אתם צופים בילדים קטנים מחבלים במה שכנראה הכי חשוב לכם מכל, אך אל דאגה , כל מה שבעל הרכב היה צריך לעשות זה לקחת מגבת מיקרופייבר וטיפה לשפשף את השריטות ולראות את הקסם שבציפוי, מה שקרה שהשריטה אך ורק פגעה בשכבה הקרמית ולא הגיעה אל משטח הרכב.

10425923_479797932166372_290033437_o.jpg10388967_479798098833022_1192752864_o.jpg10424026_479797885499710_1230784884_o.jpg

כמו שניתן לראות בתמונות , הציפוי הננו קרמי מעניק לרכב לא רק את ההגנה מפני שריטות, אלה גם מחדש את צבע הרכב ומעניק ברק יחודי במינו.

לציפוי הננו קרמי ישנם מספר תכונות:

*הגנה מפני קורוזיה עד 10 שנים.

*מעלה את העמידות מפני שריטות.

*עמידות מוחלטת בפני חומרים כימיים וקרני UV

*כושר דחיית נוזלים גבוה

*מחדש את הצבע ומעניק ברק "המראה הרטוב".

*עמיד בפני גרפיטי (החל מ4 שכבות הציפוי)

*עמיד עד 100 שטיפות.

*עמיד עד 18 חודשים לאחר שכבה אחת.

אנחנו מזמינים אתכם לבקר בדף הפייסבוק שלנו ובכך ללמוד יותר על הציפוי הננו קרמי ולהשאר מעודכנים בפרויקטים חדשים.

https://www.facebook.com/detailingroup

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

עד 100 שטיפות? WTF???

ואם אני שוטף את הרכב פעם בשבוע, זה אומר שהציפוי יחזיק מעמד שנתיים?

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

פורסם

לפי מה שקראתי באינטרנט הציפוי הנ״ל מאוד מאוד יקר אך עם זאת תגובות של אנשים שכבר ניסו את זה בחו״ל העידו כי אין הבדל בין ציפוי רגיל לבין ציפוי זה שמתהדר בהגנה מפני שריטות. בפורומים שונים בחול אמרו במפורש שזה לא מגן מפני שריטות ואף לא ראו הבדל בין זה לאופטי קואט למשל.. יש אומנם סרטון שמראה שהציפוי הקרמי אכן מגן משריטות אבל עד שאני לא יראה את זה בעיניי אני יאמין לאלו שניסו את המוצר מחול..

2016 Mini Cooper S - Pure Led

Maximum Go Kart Feel = 100% FUN

פורסם (נערך)

אני ביקרתי אצלם והדגימו לי את הציפוי,הבעלים הוציא מצית והתחיל לתת מכות על מכסה מנוע שהיה שם לדוגמא,לאחר מכן היו סימנים,הוא הוציא מטלית וניגב והכול נעלם,זה באמת המפתיע אותי והוא חזר עוד פעם.

על רכב ללא הציפוי ללא ספק כאלה מכות היו משאירות סימנים,אולם אם יש חפץ חד כמו אולר או סכין יפני. זה יכול להחדור אבל פתיחת דלתות למשל זה יכול מאוד לעזור,אבנים קופצות.

אני מצרף קישור לסיקור שלי:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?539187-%D7%A1%D7%99%D7%9B%D7%95%D7%9D-%D7%91%D7%99%D7%A7%D7%95%D7%A8-%D7%91%D7%A1%D7%93%D7%A0%D7%AA-%E2%80%8F%E2%80%8EDetailing-Group

עריכה אחרונה על ידי yulianx

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?537351-%D7%94%D7%93%D7%92%D7%9E%D7%94-%D7%A9%D7%9C-%D7%A6%D7%99%D7%A4%D7%95%D7%99-%D7%A0%D7%A0%D7%95-Ceramic-Pro-9H&p=4449543#post4449543

עוד קצת פרטים (או שלא), בלינק מעליי.

לגבי מחיר, בתקופת החדירה שלהם לשוק הם תמחרו את הציפוי עצמו באלף שקלים חדשים לשכבה, בהמלצה על מינימום שתי שכבות אם זוכר נכון.

המחיר היה לשכבה של הציפוי כאמור, ולא לשלב ההכנה והפוליש, שתומחר בנפרד.

אין לי ספק שהחבר'ה מדיטיילינג גרופ מקצוענים לחלוטין, יצא לי לשוטט בדף הפייסבוק שלהם לא אחת וממש התרשמתי, אך המחיר הגבוה מאוד של הציפוי שאותו הם משווקים ומשתמשים, לטעמי, אינו מצדיק את ההשקעה.

עריכה אחרונה על ידי sciPoPo

"יאללה בירי".

• תוכן חדש...