Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכונית ב-15K או קטנוע?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4352 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חייל משוחרר, ואני מאוד מתלבט מה לקנות , מכונית או קטנוע , חסכתי באזור ה 15000 שח לקנייה הזאת , בהתחלה חשבתי לקנות קטנוע בגלל העליות הזולות שלו , ואז הבנתי שהביטוח שלו מאוד יקר באזור 4000 לשנה , לגבי מכונית הביטוח קצת יותר זול באזור 2500 , אבל גם זה יותר דלק מן הסתם המכונית יותר יקרה והירידת ערך שלה והטיפולים בהתאם ... השאלה היא האם ב 15000 שח אני יכול להביא מכונית שאני יכול לסמוך עליה ...

תודה מראש

פורסם

1.מה נפח המנוע של הקטנוע שאתה חושב לקנות?

2.מה קילומטרז החודשי ככל שאתה נוסע יותר החסכון בקטנוע יעלה?

3.מה תעשה בזמני גשם?

4.בכללי ביטוח לאופנוע עד 250 לא כזה יקר לכן במידה ואין צורך באוטו זה תחבורה עדיפה.

5.אל תשכח שלאופנוע יש מרווח טיפולים קצר יותר אבל אני מתאר שהוא היהי הרבה יותר זול מלאוטו.

פורסם

1. 125

2. באזור 2000 ק"מ

3. לא מפונק

4. זה עולה 4500 שח לעומת 2500 של רכב

5. זאת השאלה האם אני יצטרך להתעסק הרבה עם האוטו שהוא בשווי 15k והאם הירידת ערך שלו משמעותית כאשר אני ירצה למכור אותו ...

פורסם

2000 ק"מ לקטנוע 125 זה לא מעט.... אם הנסיעות הן לא בעיר אז אני ממליץ לך להשאר עם הרכב.

לגבי הרכב - אל תקנה ב-15 אלף אלה בערך ב-7 אלף. קנה רכב שהטיפולים בו זולים ושהוא אמין - כמו פיאסטה או פונטו.

אז לא תצטרך לחשוב על ירידת ערך וגם תוכל בקלות לנסוע בחורף וגם להסיע בקלות בת זוג וגם חבר שלישי ....

ולגבי ביטוח לקטנוע - אם אתה מתחת לגיל 24 זה יעלה לך הרבה יותר מ-4500 :(

וגם הביטוח לרכב כולל צד ג' - יעלה לך יותר בהנחה שאתה מתחת לגיל 24.

פורסם

אני מתכנן לא לעשות צד ג אז הבנתי שהמחיר הוא 2500 חובה , ומה אני צריך לשים לב כשאני קונה רכב יד שניה מה לחפש ?

פורסם

אתה יכול להביא קטנוע מהחברה במחיר הזה, הבעיה בקטנוע שהרוב בעלי הקטנועים לא עושים מקיף לכן כשנגנב קטנוע אין לך כלי תחבורה.

בדרך כלל מחליפים כל שלוש שנים כי אחרי זה אתה נשאר עם כלי תחבורה שלא שווה מעבר לחמש אלף.

כן רכב ב-15 אלף יעלה לך יותר כסף בטיפולים.

ירידת ערך תלוייה הרבה בכמה שנים תחזיק את הרכב במידה ואתה עושה 24 אלף בשנה ואתה מחזיק ברכב שלוש שנים אז אין מצב למכור אותו ביותר מ10 אלף.

פורסם
אני מתכנן לא לעשות צד ג אז הבנתי שהמחיר הוא 2500 חובה , ומה אני צריך לשים לב כשאני קונה רכב יד שניה מה לחפש ?

לא לעשות צד ג' זאת חוסר אחריות כלפי כל אחד מהאנשים כאן בפורום ובכלל כלפי כל בעל רכב במדינה - אתה מבין שאם תהיה אשם בתאונה אתה תצטרך לשלם את הנזק מהכיס שלך ? הכיס שאין לך בו גרוש :(

ואני לא מדבר על להרוס דלת של מרצדס, מספיק שתהרוס את זאת של מזדה 3 בת שנתיים ....

אני המום מעצם המחשבה שלך שמותר לך לזלזל כך שרכוש של אחרים !

פורסם

תקשיב

א. אני נוהג ומתכנן לנהוג בזהירות ולא בפראות ,אז אני חושב שאני אצטרך את הצד ג רק במידה שעשיתי טעות שהיא קטנה ותגרום לנזק פח במקרה הרע .

הריי אתה יודע שאם נוהגים באחריות הסיכויים שלך לגרום לתאונת טוטל לוסט כמעט אפסיים

​ב. מה נעשה שהביטוחים במדינה כל כך יקרים שלהחזיק רכב צריך להיות מליונר במיוחד שאתה נהג צעיר !

פורסם

אני לא רואה איך אי-עשיית ביטוח צד ג' קשורה לזילזול ברכוש של אחרים. אם כבר, מדובר בזילזול וחוסר אחריות לעתידו שלו.

פותח הדיון,

אל תתפשר. אפשר להתפשר על מקיף אבל לא על צד ג'. אין קשר בין טעות קטנה, גדולה, לזהירות שבה אתה נוהג. טעויות קורות לכולם. ונניח ותעשה טעות "קטנה" שבמסגרתה תשרוט עם הכידון (כי אתה עובר מכוניות בפקק למשל) מרצדס או אותו דומה? שריטה שכזו לכל אורך הרכב, שקורת בדיוק בשניה של חוסר תשומת לב, יכולה לעלות לך יותר מהקטנוע לדעתי.

אל תסכן את העתיד (הכלכלי) שלך. תשלם צד ג'. אם אין לך כסף לצד ג' - אל תקנה בנתיים כלום

פורסם
אני לא רואה איך אי-עשיית ביטוח צד ג' קשורה לזילזול ברכוש של אחרים. אם כבר, מדובר בזילזול וחוסר אחריות לעתידו שלו.

זאת זילות כי חוסר האחריות לעתיד הכלכלי שלו, לא ישלם עבור הנזק שנגרם. אם אין לו כסף כיצוד ישולם הנזק ? מהיכן ? לכן בסופו של דבר אולי הוא יפגע בעתיד של עצמו אבל בוודאות יפגע גם ברכוש של האחרים - כאשר ידוע מראש שלא תוכל לשלם אז מדובר על זילות - "הרצון שלי לנהוג ברכב עולה על הזכות שלך לקבל פיצוי". אמירה כזאת היא זילות.

פורסם

אל תדאג הכסף עבור הנזק שנגרם ישולם בצורה זו או אחרת, אנשים שנוהגים בלי צד ג' לא חסינים מתשלום עבור נזקים שהם עושים לא חשוב מה המצב הכלכלי שלהם

• תוכן חדש...