Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4363 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב צריך להיות עם גיר אוטומט/רובוטי.

יש לי 25,000 במזומן כך שאת השאר אצטרך לקחת מימון.

אני מתחבט בין סיטרואן C1 שנת 2012 במחיר של 45,000 או ללכת על סקודה סיטיגו בגלל ה-5 כוכביי בטיחות.

בנוסף, קראתי שחלק חושבים שלא משנה כמה רגוע אני אהיה על הגז אני לא אצליח להתקרב לנתוני הצריכה הממוצעת המוצהרת של היצרנים ובכלל עדיף לי ללכת על רכבי הסופר מיני שיתנו לי יחס דלק של 1:14-15.

מה אתם אומרים?

פורסם

יש משהו במה שאתה אומר לגבי המיני אבל אם פחות איכפת לך מנתוני הצריכה אז תלך על C1 , על הסיטיגו התרשמתי שהיא פחות טובה.

פורסם

תודה.

אני התייחסתי לנתוני צריכה והבטיחות שה-C1 לוקה בחסר. מאחר והנסיעות הן בעיקר בינעירוניות נראה לי שיש לשים דגש רב יותר על כך.

פורסם

יש לי 25,000 במזומן כך שאת השאר אצטרך לקחת מימון.

אם תציין כמה זה "השאר" אולי תקבל הצעות ענייניות.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
כתבתי בהתחלה שקיבלתי על ה-C1 הצעה של 45,000

כלומר במקרה הזה "היתר" הוא 20.

תציין כמה "היתר" המקסימלי, ותקבל תשובות בהתאם לסכום הסופי, לא משנה כמה ממנו במזומן או באשראי.

ב-25 אלף אתה די מוגבל.

יש הצעה ב-45? הרבה יותר אופציות.

יש הצעות ביותר מ-45? ב-80? ב-200? תציין. זה לא רלוונטי שיש לך 25 במזומן אם אתה מחפש רכבים ב-45, ואם אתה מציין ביותר תציין בכמה.

מה שקובע זה הסכום הסופי שיש לך.

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

פורסם

בסכומים של הרכבים הקטנים אין הבדל גדול בין רכישת רכב יד 2 ב-45 עם פריסת תשלומים ל-3 שנים או רכב חדש ופריסה ל-5 שנים.

השאלה היא האם אותם רכבים ישארו חסכונים ביחס לרכבים עם מנועים גדולים יותר. מהי המשוואה בין החיסכון בדלק לכוח להתמודד עם העליות לאריאל?

פורסם

אז תקנה חדש.

כל רכב חדש יוכל להגיע לאריאל בקלות.

ראיתי באירופה הרים גבוהים בהרבה מאריאל.

רוצה חסכוני - קנה עם גיר ידני.

התחלת את השרשור עם 25 אלף שח במזומן.

אם אין לך מגבלת תקציב, כמובן שעדיף חדש.

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

פורסם

פתיחת השירשור הייתה האם רכב מיני יעמוד בזה וישאר גם חסכוני.

אופציית הידני אינה רלוונטית מבחינת "ההנהלה".

אגב חדש: בליסקאר מציעים את הסקודה סיטיגו החדשה עם הגיר האוטומטי בעסקת בלון: 22,500 ש"ח מקדמה, 48 חודשים של סביב ה-650-700 ש"ח ובסוף משהו כמו 13,000 ש"ח. את הריבית הם סופגים (כנראה בהנחה שהם מקבלים מהיבואן). הבעיה כאן שבסוף התהליך הרכב יהיה רשום על שמי כיד 2 אחרי ליסינג, מה שאומר ירידת ערך של 8%.

מה אתם אומרים?

• תוכן חדש...