Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4367 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה , רכשתי לפני פחות מחודש שברולט ספארק 11 ידני 1.2 .

אחרי סקר ארוך הבנתי מאנשים שהיא עושה 1 ל 18 ממוצע וטנק בערך אמור להספיק ל500+ ק"מ (מיכל של 35 ליטר).

בנתיים טנק מלא ראשון ששמתי הספיק ל420+- ק"מ לפי שעון הדרך .... עכשיו אני בטנק השני וכבר 90 ק"מ ואני מתחיל לראות ירידה .

שקרו לי ? יש מישהו שיש לו את הרכב שיכול לתת לי חוות דעת ממקור אישי ?.

חשוב לציין שאני אחרי 4 שנים שלא נגעתי בידני ופה ושם וקפץ לי ממש כמה פעמיים מעטות הקלאצ' שזה גם צריכת דלק ההתנעה , וגם בהתחלה הייתי מושך את ההילוכים טיפה שלא התרגלתי .

אתם חושבים שעם הזמן שאתרגל להילוכים הצריכה תרד ? או שללכת לבדוק שם משהו במנוע כי לי לא נראה ... כולה 40 אלף ק"מ עשה .

למי שתוהה , אין לי שמץ ברכבים וזה הרכב הראשון שלי , ובגלל זה הגעתי לפה כדי להתייעץ .

פורסם

סביר להניח שייקח לך זמן לסגל לעצמך סגנון נהיגה חסכוני, 1:18 ממוצע נשמע לי מוגזם. 1:18 מחוץ לעיר בהחלט נשמע לי הגיוני.

בכל מקרה זה תלוי באופן השימוש שלך - פקקים והרבה נהיגה עירונית? משיכות הילוכים? מזגן? מטען? כמות נוסעים ברכב?

יש הרבה פרמטרים שמשפיעים על צריכת הדלק.

לצורך העניין צריכה של 1:14 (לפי מה שאמרת, 420 ק"מ למיכל, נניח 30 ליטר), זה סביר יחסית, אם כי זה לא משהו, עם רכב כבד משלך ועם מזגן אני עושה 1:15 משולב עם פקקים, נסיעה עירונית ועם נהיגה בינעירונית, בערך 50-50.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אל תסמוך על שעון הדרך. תעשה בדיקה עצמאית באמצעות תדלוק. מנוע חדש גם זה אולי הסיבה.

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

|Audio 250\1 | SUB: DLS Kw10|ALPINE PXE H650

פורסם

דור שאל אותך שאלה נכונה,באיזה מסלול אתה נוסע? עיר? מחוץ לעיר? כזאת צריכה או קרוב תקבל אם תיסע בעיקר מחוץ לעיר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...