Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4372 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם אני חדש בפורום אז אם משהו לא בסדר סליחה על כך מראש,

לאחר שחסכתי לי כסף להחליף את המערכת ברכב ( רנו מגאן מודל 2000 *הדגם הכי מאובזר).

החלטתי שאני לוקח קומפוננט של Morel Tempo 6 וסאבוופר של Jbl Gto804.

התקציב שלי הוא 1800-1900 שקל כן לצערי לא הרבה.. אך רדיו דיסק אין לי צורך וגם רמקולים אחוריים אין לי צורך (6x9).

רציתי שתמליצו לי על מגבר בתחום של 800-900 שקל שיתאים למערכת.

תודה מראש לעוזרים! :)

פורסם

אם אתה פתוח לאפשרויות מיד שניה יכול להיות שיהיה ניתן למצוא משהו מתאים - אם לא - אולי כדאי לחסוך עוד קצת בכל זאת?

מה לגבי האפשרות של מגבר מונובלוק + מגבר שני ערוצים? כאן כבר יש הרבה יותר גמישות ביד 2 עבורך.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם
אם אתה פתוח לאפשרויות מיד שניה יכול להיות שיהיה ניתן למצוא משהו מתאים - אם לא - אולי כדאי לחסוך עוד קצת בכל זאת?

מה לגבי האפשרות של מגבר מונובלוק + מגבר שני ערוצים? כאן כבר יש הרבה יותר גמישות ביד 2 עבורך.

סליחה על התשובה המאוחרת פשוט לא היה לי ממש זמן, יד 2 לא ממש בעדיפות אצלי.

מעדיף הכל חדש, בכל מקרה יש עדכון חדש כי הבאתי סאב של Jbl Gto804 ומגבר Jbl Gto1004 מקווה שעשיתי בחירה טובה :)

הבעיה החדשה שלי שאני צריך עזרה בה היא לבנות תיבת תהודה אטומה אם אפשר עזרה בזה בבקשה.

פורסם

לגבי הסאב שלך הנה הנתונים הטכניים שלו:

http://www.jbl.com/images/media/GTO_804_OM_EN.pdf

הוא מוצהר לספוג סה"כ 200 וואט אז אני מתאר לעצמי שאפשר בקלות להגביר אותו גם עם מגבר שמוציא 100 וואט או אף פחות מכך - והוא גם מאוד נציל - 91 דיבי זה אומר שבאמת כל מגבר פיסטון אמור להגביר את הסאב הזה בלי בעיות כלשהן.

באתר של קראטצ'פילד מצאתי את ההמלצות לתיבות עבורו

• sealed box volume: 0.30 cu. ft.
  • ported box volume: 0.60 cu. ft.

סה"כ כ10 ליטר נפח פנימי לתיבה אטומה ו20 ליטר לתיבה פורטד רק לא ציינו שם את נתוני הפורט וגם לא ממש מצאתי נתוני TS לסאב וופר הזה.

אבל בשביל תיבה אטומה - אתה יודע ש10 ליטר נפח פנימי יספיק אז אתה כבר נמצא בכוון טוב.

המגבר שלך לדעתי יהיה מספק, בגישור לא אמורה להיות לך כל בעיה.

עריכה - מצאתי גם את שאר הנתונים והמלצות היצרן והמלצת היצרן עצמו - 8.5 ליטר!

http://s3.amazonaws.com/szmanuals/22b8d381a0382112d4de1b42bf108c9c

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
לגבי הסאב שלך הנה הנתונים הטכניים שלו:

http://www.jbl.com/images/media/GTO_804_OM_EN.pdf

הוא מוצהר לספוג סה"כ 200 וואט אז אני מתאר לעצמי שאפשר בקלות להגביר אותו גם עם מגבר שמוציא 100 וואט או אף פחות מכך - והוא גם מאוד נציל - 91 דיבי זה אומר שבאמת כל מגבר פיסטון אמור להגביר את הסאב הזה בלי בעיות כלשהן.

באתר של קראטצ'פילד מצאתי את ההמלצות לתיבות עבורו

• sealed box volume: 0.30 cu. ft.
  • ported box volume: 0.60 cu. ft.

סה"כ כ10 ליטר נפח פנימי לתיבה אטומה ו20 ליטר לתיבה פורטד רק לא ציינו שם את נתוני הפורט וגם לא ממש מצאתי נתוני TS לסאב וופר הזה.

אבל בשביל תיבה אטומה - אתה יודע ש10 ליטר נפח פנימי יספיק אז אתה כבר נמצא בכוון טוב.

המגבר שלך לדעתי יהיה מספק, בגישור לא אמורה להיות לך כל בעיה.

עריכה - מצאתי גם את שאר הנתונים והמלצות היצרן והמלצת היצרן עצמו - 8.5 ליטר!

http://s3.amazonaws.com/szmanuals/22b8d381a0382112d4de1b42bf108c9c

תודה רבה על התשובה המהירה!

סליחה על הבורות, אבל איך אני ממיר את נפח התיבה למימדים ? (אורך,רוחב,גובה ועומק)

ועוד שאלה, סה"כ עשיתי בחירה טובה במה שבחרתי ?

פורסם

אורך*רוחב*גובה יתן לך את נפח התיבה

תיקח בחשבון את עובי העץ שאתה הולך לבנות ממנו את התיבה ותחסיר אותם בכדי לקבל את המימדים הפנימיים של התיבה - הנפח הפנימי הוא זה שאתה צריך לחשב.

אל תשכח גם לקחת בחשבון נתונים כמו עומק ההתקנה של הסאב וופר - חבל שתבנה תיבה צרה מידי למשל.

לגבי הבחירה - תראה, היה מאוד נהוג כאן לכעוס על חברי פורום שפותחים שרשור בכדי לקבל חוות דעת על מערכת שהם כבר קנו - מצד שני, הם תמיד מבקשים חוות דעת ולא ייעוץ ברכישה אז למה לכעוס?

חוות הדעת שלי היא שמדובר ברכיבים פשוטים מאוד ויש להם את המגבלות שלהם מבחינת סאונד - נקיון, פירוט, דיוק, גוון, עוצמה וכו' וכו' אבל דבר אחד נכון לגבי כלל המערכות לרכב וכלל הציוד למערכות לרכב - אם תכוון ותתקין נכון, אתה עדיין תקבל תוצאה טובה מבחינת עולם הסטייג'ינג (הגדרת במה).

אם מה שאתה מחפש זה "בום" והספקים גבוהים - מן הסתם, ממש אל תצפה לקבל את זה מרכיבים אלו ועל רכב עם תשתית חשמל סטנדרטית.

Pioneer TS-X150

פורסם
אורך*רוחב*גובה יתן לך את נפח התיבה

תיקח בחשבון את עובי העץ שאתה הולך לבנות ממנו את התיבה ותחסיר אותם בכדי לקבל את המימדים הפנימיים של התיבה - הנפח הפנימי הוא זה שאתה צריך לחשב.

אל תשכח גם לקחת בחשבון נתונים כמו עומק ההתקנה של הסאב וופר - חבל שתבנה תיבה צרה מידי למשל.

לגבי הבחירה - תראה, היה מאוד נהוג כאן לכעוס על חברי פורום שפותחים שרשור בכדי לקבל חוות דעת על מערכת שהם כבר קנו - מצד שני, הם תמיד מבקשים חוות דעת ולא ייעוץ ברכישה אז למה לכעוס?

חוות הדעת שלי היא שמדובר ברכיבים פשוטים מאוד ויש להם את המגבלות שלהם מבחינת סאונד - נקיון, פירוט, דיוק, גוון, עוצמה וכו' וכו' אבל דבר אחד נכון לגבי כלל המערכות לרכב וכלל הציוד למערכות לרכב - אם תכוון ותתקין נכון, אתה עדיין תקבל תוצאה טובה מבחינת עולם הסטייג'ינג (הגדרת במה).

אם מה שאתה מחפש זה "בום" והספקים גבוהים - מן הסתם, ממש אל תצפה לקבל את זה מרכיבים אלו ועל רכב עם תשתית חשמל סטנדרטית.

תודה רבה על העזרה! :)

ובקשר למשפט האחרון, אני לא מחפש חוזק אני מחפש איכות סאונד.

אני בא יותר מהתחום של סאונד ביתי ובבית יש לי מערכת מושקעת מפה עד הודעה חדשה, וכשאתה מתרגל לזה קשה לך פשוט להכנס לרכב ולשמוע את מה שהרמוקלים האלה מוציאים..

בעקרון חיפשתי את האיכות הכי גבוה(שוב לא עוצמה) שתספק אותי במחיר הנמוך ביותר(בכל זאת אני לפני גיוס).

מקווה שעשיתי את הבחירה הנכונה, שוב אגיד תודה רבה!

פורסם

תדאג להתקין את הרכיבים היטב - טבעות עץ מאסיביות למידבאסים, מיקומים וזוויות נכונים לטוויטרים ואחרי זה משחקי פאזות בשביל להביא את האלמנטים לקוטביות שתיתן תוצאה אקוסטית נכונה ולבסוף אם יש יכולת לכוון TC ברכב אז לכוון TC אם אין אז לבצע משחקי באלאנס וגיין בין הסאב לסט הקדמי.

ההמלצה שלי כאן תהיה לפנות לרונן מסאונד נולדג' לביצוע כיוון מערכת בליווי שלו - תביט במבצע בדביק.

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...