Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אז מה, עוד סיבוב בעזה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4251 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אבל אתה מציע דברים שהחמאס לא יקבל ללא פגיע מאוד רצינית באנשיו, או לא יקבל בכלל.

ופגיעה מאוד רצינית בו פשוט תוביל לעליית המחליף שלו - ג'יהאד, דאעש או כל דבר אחר.

אני חושב שאי אפשר למצוא את הנקודה המדויקת בה גם נביא אותם לכניעה וגם לא נגיע למצב גרוע יותר.

הם כמו אמסטף קשור לרצועה - כל מה שיש להם זה תעמולה זולה ותדמית של מישהו שלא נכנע. בולשיט. עוד קצת לחץ והם יורדים על 4.

ברגע שכל מבצע אנחנו מסיימים כמו פחדנים, אתה תתפסף כפחדן לצמיתות. הפעם הייתי בטוח שילכו צעד אחד קדימה ויוכיחו ששיחקנו מספיק והגיע הזמן להוריד פטיש 10 קילט על הראש. נשארו להם עוד 5K רקטות. מה הם יעשו איתם? חמוצים?

הם צריכים להגיד תודה שהם יורים על ישראל ולא רוסיה. זכויות אדם? הפגנות? הצחיקו אותי. פוטין היה קורא לזה "מבצע מחיקה" ומשטח את עזה תוך חצי יום, עם או בלי הפגנות מכל קצוות תבל. אנחנו עדינים איתם. מי יקח אותך ברצינות עכשיו? איראן?

• תגובות 1.6 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בתקשורת אמרו שרבים מהטילים והמשגרים שלא הושמדו נמצאים בתוך אזורים מאוכלסים בצפיפות לכן נמנעו בצבא מלהשמידם. מה מונע בעדם לקראת המערכה הבאה שתבוא, זו הרי רק שאלה של זמן. להטמין את רוב רובם של הטילים והמשגרים בקרב אוכלוסיה אזרחית? כמו המצב שבלבנון למשל. מה נעשה אז?

אל תשווה אותנו לרוסיה. מה שמותר להם אסור לנו.

פורסם

כולם פה מציעים לשים זין על האום, לכבוש את עזה, לשטח אותה, משווים אותנו לארה"ב שהפציצה בסרביה וקוסובו במלחמה שהיתה בבלקן, לפוטין ומה שהוא עשה בצ'צניה.

לא הבנתם דבר אחד, אנחנו לא ארה"ב ולא רוסיה, גם לא גרמניה וגם לא בריטניה וגם לא צרפת. אנחנו רוצים להמשיך לקבל נשק מארה"ב, צוללות מגרמניה ומודיעין על עסקאות נשק מהרוסים. יש לזה מחיר והוא לא לנשוך את היד שמאכילה אותנו חזק מידי.

תושבי הדרום סבלו ולצערי עוד יסבלו, אבל החוסן של המדינה תלוי הרבה יותר במטוסים שיש להם יכולת להפציץ באירן ובצוללות שיש להם אפשרות למכה שניה.

החמאס למרות כל ההתרברבות שלו משול לפרעוש על כלב, לא יותר מזה. והוא גם מבין טוב מאוד שביום שלמצריים ימאס או לסעודים או שהאירנים ימצאו איזה קבוצת טרור חדשה לטפח, זה הסוף שלו.

אי אפשר לנהל מדינה על בסיס כבוד ומתוך רגשות, הרי זה בדיוק מה שהחמאס עושה ותראו את האין הישגים שלו וכמה הוא עלוב.

דרך אגב גם בעולם מבינים יפה מי זה החמאס ומה זה איסלם קיצוני. הם פשוט לא רוצים להתמודד עם זה כרגע, אבל עוד כמה שנים לא תהיה להם ברירה.

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם
הם צריכים להגיד תודה שהם יורים על ישראל ולא רוסיה. זכויות אדם? הפגנות? הצחיקו אותי. פוטין היה קורא לזה "מבצע מחיקה" ומשטח את עזה תוך חצי יום, עם או בלי הפגנות מכל קצוות תבל. אנחנו עדינים איתם. מי יקח אותך ברצינות עכשיו? איראן?

אתה מדבר שטויות, פוטין לא היה משטח כלום, רוסיה איבדה כ-100 אלף חיילים בצ'צ'ניה והם סרקו כל כפר וכל שטח פתוח וכל יער בחיפושים אחר מחבלים כדי לחסלם. עם פגיעה קטנה ככל הניתן באוכלוסיה האזרחית, בדיוק כמו שישראל מנסה לא לפגוע באזרחים.

פורסם

אני לא אומר לשטח את עזה או להיות כמו פוטין. אני פשוט בעד לשנות את המציאות לכזו בה ישראל משמידה באופן קבוע משגרים, מחסני תחמושת, מנהרות וכדומה. לא מציאות בה אנחנו בהפסקת אש עם טפטופי טילים לדרום, אלא ההפך. כך אתה שומר שהחלאות לא יצברו נשק שזה מה שקורה בהפוגות האלה. ישראל צריכה להבהיר להם טוב טוב שבכל הזמנות שיש, יהיו סיכולים וחיסולים ממוקדים. צריך לעמוד מולם מול מציאות אחרת, ולא הם שיכתיבו מה יהיה.

רבאק, כמה אפשר עם טפטופי טילים ומדיניות התגובה כמו שהיה עד עכשיו?

פורסם (נערך)

הבהרה קטנה:

מנהיג כמו פוטין לא צריך לשטח שום דבר בשביל ליבנות הרתעה- מנהיג כמו פוטין הוא גורם מרתיעה בעצמו!.

אתה לא מנסה ליבדוק מנהיג שכזה כמו שהחמאס בודק אותנו- כי רק המחשבה על מה שהוא יעשה במיקרה שכזה והם לא ישחקו איתו משחקים.

כל עוד הם יודעים שיש לך הנהגה חלשה,הססנית שבעיקר עסוקה במאבקים פוליטיים ומשחקי כסאות פנימיים ופחד בלהות שחייל ימות ביגללם הם יודעים שהם יכולים לשחק בך ככל שירצו והם עדיין ישרדו למחרת.

לא שמתם לב איך כל חבר כנסת דיבר בשבוע האחרון? "אני תמיד אמרתי" , "זו היייתה העמדה שלי" וכו' וכו' שכאילו הם כבר בתוך מערכת בחירות!- גם הצד השני רואה זאת ויודע מה הממשלה מסוגלת לעשות ומה לא!.

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם
אי אפשר לנהל מדינה על בסיס כבוד ומתוך רגשות, הרי זה בדיוק מה שהחמאס עושה ותראו את האין הישגים שלו וכמה הוא עלוב.

מי שרוצה לנהל את המדינה מתוך רגשות לא מציע להיכנס לעזה ולנקות אותה הוא מציע להסכים להפסקת אש על מנת למנוע פגיעה באזרחים חפים מפשע בתחומי הרצועה. מה עם האזרחים שלנו ?

אני מאוד מקווה שההסכמה להפסקת אש היא תרגיל של הממשלה ושהחמאס ייפול בפח ולא יסכים להפסקת האש וכך תהיה לנו לגיטימציה לכבוש את הרצועה שלא על מנת להשאר בה.

הייתי תורם את המשכורת הבאה שלי על מנת לממן מבצע ברצועה מכיוון שבטווח הרחוק זה יעלה לי פחות.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם
אני לא אומר לשטח את עזה או להיות כמו פוטין. אני פשוט בעד לשנות את המציאות לכזו בה ישראל משמידה באופן קבוע משגרים, מחסני תחמושת, מנהרות וכדומה. לא מציאות בה אנחנו בהפסקת אש עם טפטופי טילים לדרום, אלא ההפך. כך אתה שומר שהחלאות לא יצברו נשק שזה מה שקורה בהפוגות האלה. ישראל צריכה להבהיר להם טוב טוב שבכל הזמנות שיש, יהיו סיכולים וחיסולים ממוקדים. צריך לעמוד מולם מול מציאות אחרת, ולא הם שיכתיבו מה יהיה.

רבאק, כמה אפשר עם טפטופי טילים ומדיניות התגובה כמו שהיה עד עכשיו?

תראה, מצד אחד אני מסכים איתך וכאמור מוכן להשתתף במבצע שינקה את עזה מטרור. מצד שני, השיקול לצאת מהסבב עם 0 הרוגים כאשר בצד השני יש הרס רב והרוגים רבים זה שיקול לגיטימי. תבין שכניסה לעזה ופירוקה מטרור זה בוודאות מאות הרוגים מהצד שלנו. זה יביא לשקט ארוך טווח, אבל המחיר יקר ואם ההנהגה לא רוצה לשלם אותו זה לגיטימי בעיניי.

פורסם

מדוע נכנסנו למערכה אם לאחר הפסקת אש לא הושג דבר? (וכל עוד ממשיכים בטיפטופי רקטות לדרום - לא הושג דבר כי זה היה המצב קודם)

האם זה תרגיל פוליטי\תודעתי כנגד החמאס?

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

פורסם
לא שמתם לב איך כל חבר כנסת דיבר בשבוע האחרון? "אני תמיד אמרתי" , "זו היייתה העמדה שלי" וכו' וכו' שכאילו הם כבר בתוך מערכת בחירות!- גם הצד השני רואה זאת ויודע מה הממשלה מסוגלת לעשות ומה לא!.

כמו רס"ר טיפוסי בצבא. העובדים שלו מטורטרים, ואז הוא בא למג"ד ומתהדר ב"אני עשיתי, אני יצרתי".

פורסם
מי שרוצה לנהל את המדינה מתוך רגשות לא מציע להיכנס לעזה ולנקות אותה הוא מציע להסכים להפסקת אש על מנת למנוע פגיעה באזרחים חפים מפשע בתחומי הרצועה. מה עם האזרחים שלנו ?

אני מאוד מקווה שההסכמה להפסקת אש היא תרגיל של הממשלה ושהחמאס ייפול בפח ולא יסכים להפסקת האש וכך תהיה לנו לגיטימציה לכבוש את הרצועה שלא על מנת להשאר בה.

הייתי תורם את המשכורת הבאה שלי על מנת לממן מבצע ברצועה מכיוון שבטווח הרחוק זה יעלה לי פחות.

חמאס משוגעים אבל לא מטומטמים , הם יסכימו להפסקת האש בשתי ידיים ואם הירי ימשיך לטפטף אז יגידו זה לא אנחנו זה הג'יהד . ולגיטימציה של ממש למבצע קרקעי לא תהיה לנו . בקיצור לדעתי לא יקרה.

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם
תראה, מצד אחד אני מסכים איתך וכאמור מוכן להשתתף במבצע שינקה את עזה מטרור. מצד שני, השיקול לצאת מהסבב עם 0 הרוגים כאשר בצד השני יש הרס רב והרוגים רבים זה שיקול לגיטימי. תבין שכניסה לעזה ופירוקה מטרור זה בוודאות מאות הרוגים מהצד שלנו. זה יביא לשקט ארוך טווח, אבל המחיר יקר ואם ההנהגה לא רוצה לשלם אותו זה לגיטימי בעיניי.

אתה צודק ואני מסכים - לא מעוניין לראות עשרות ומאות חיילים שלנו הרוגים. אני גם לא מאלה שצועקים "להכנס קרקעית" בלי לחשוב לפני.

אני כן בעד להפוך את הסטטוס קוו שהיה עד עכשיו, לכזה בו ישראל עם האצבע על ההדק באופן קבוע, מסכלת כל פיסת טרור ברגע שיש את ההזדמנות ולא פועלת כמגיבה לכל ירי שמגיע משם. ברגע שיש מודיעין להברחת טילים - להוריד מנהרה. ברגע שבכיר מוציא ראשו החוצה - להוריד אותו.

הם אלה שצריכים לפחד מכל צעד, ולא תושבי הדרום ששגרת חייהם פצמ"רים.

בדיוק עכשיו שהפסקת האש כביכול בתוקף, המצב הוא שישראל הסכימה לעצור והחמאס לא. עדיין יש נפילות. הנה המציאות שהיתה עד עכשיו חוזרת אלינו במהירות מסחררת.

פורסם
מה זה השטויות האלה שאי אפשר לנקות את הרצועה ? בוודאי שאפשר. צה"ל יכול לכבוש את הרצועה תוך 24 שעות ולנקות אותה מהחמאס תוך חודש..

כל המומחים הצבאיים שהופיעו השבוע בשלל ערוצי הטלויזיה אמרו שניקוי הרצועה לאחר כיבוש מלא יקח כשנה וחצי עד שנתיים.

אף אחד לא מדמיין שאפשר למגר את החמאס בחודש או אפילו חודשיים.

אתה בודק עובדות לפני שאתה כותב?

כמו ששיטחו את אפגניסטן? צצניה?

בשני המקומות בסופו של יום, למרות אלימות נוראית של הכוחות הרוסים, הם יצאו עם הזנב בין הרגליים.

בצצניה הם עוד חתמו על הסכם שמכיר בשאיפות של הצצנים לעצמאות ועד לרגע זה, 20 שנה לאחר שהחל המאבק, הוא עדיין לא הוכרע.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אם אכן ניקוי הרצועה יקח שנה וחצי אני יכול להבין מדוע לא נכנסים קרקעית, מספר האבידות יהיה גבוה. מצד שני ניתן להמשיך בהתקפות אוויריות על מנת לשחוק את הרצון שלהם להלחם כשהעלות למדינה היא בעיקר כלכלית.

בכל מקרה נראה שחמאס לא מקבלים את הפסקת האש כי הם ממשיכים לירות כך שהסוף של המערכה הזו רחוק.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4251 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...