Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4370 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

נדלקה לי נורה של מפתח שוודי ובמחשב דרך מופיע לי service required. מה לעשות? אציין שהרכב עבר 10,017 קילומטר, והוא בן פחות משנה.

תודה רבה על העזרה.

פורסם

מוזר באמת,אבל מחר תיגש למוסך ותעדכן אותנו.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
והוא בן פחות משנה.

בן כמה האוטו? 10-11 חודשים או פחות?

האם לפני הופעת ההודעה SERVICE REQUIRED הוא לא רשם הודעות כמו SERVICE DUE XX DAYS ?

פורסם

זה אמור להתריע חודש לפני המועד, ולכתוב SERVICE DUE.

בהגעה למועד הטיפול מתריע SERVICE REQUIRED.

עדיין אני חושב שמדובר בהתראה על הצורך בביצוע טיפול שנתי אבל בדוק זאת במוסך ואל תמתין לאוקטובר.

פורסם
תודה על התשובה המהירה. אך טיפול בקליאו החדשה זה אחרי 30 אלף ק"מ או שנה מרכישת הרכב.

אם אתה מתכנן להשאיר את הרכב אצלך שנים רבות, כדאי שתחשוב על החלפת שמן בחצי מפרק הזמן [הקמ'] הרשום או אף קודם לכן. אני אישית לא מאמין באריכות ימים ו"שיבה טובה" למנוע שהחלפת השמן מתבצעת כל 30000קמ.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

התשובה מאוד פשוטה:

מחשב הרכב סופר שנה מיום ייצורו ומודיע חודש קודם לכן/ כמה מאות ק״מ לפני המועד על הטיפול. בארץ אמורים לאפס את המחשב כדי שיתחיל לספור שנה מיום המסירה וכנראה שבמקרה שלך לא עשו את זה.

פורסם

גם בקפצ'ר של אבא שלי נדלקה הנורה. לפני כן הוא ספר חודש לפני לאחור. כניראה הרכב שכב חודשים במחסנים לפני שנמסר ושכחו לאפס המחשב ביום קבלה.

ערן EMT-P

NISSAN X-trial 2017.

VW GOLF Mk7.5 150 HP

• תוכן חדש...