Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4197 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל תתחדש, ידידי! סע בדרכים טובות!

תודה לך על הסיקור המושקע. אחרי סיקור כזה לא צריך בכלל לקרוא כתבות של מגזין אוטו. :-)

אגב, עשית טרייד אין על פנדה או מכרת לאדם פרטי? באמת הפתעת אותי שרכשת את מיראז' ולא I10. אגב הצבע שבחרת הכי מתאים לה. כל הכבוד!

• תגובות 402
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
קודם כל תתחדש, ידידי! סע בדרכים טובות!

תודה לך על הסיקור המושקע. אחרי סיקור כזה לא צריך בכלל לקרוא כתבות של מגזין אוטו. :-)

אגב, עשית טרייד אין על פנדה או מכרת לאדם פרטי? באמת הפתעת אותי שרכשת את מיראז' ולא I10. אגב הצבע שבחרת הכי מתאים לה. כל הכבוד!

מה מפתיע? I10 עולה 82 והרבה פחות חסכונית. אז מה עשה בזה? קיבל אוטו קצת יותר יפה מבפנים, אבל פיספס את הדבר הכי חשוב לו-צריכת דלק.

אגב יוליאן איך אתה יודע שהיו הרבה מסירות של הספייס סטאר?

פורסם

הפנדה נמסרה בטרייד אין לכולמוביל תמורת 40 אלף.

בפורום כללי ,פירסמו נתוני מכירות,שים לב שמיצובישי מכרה כ2500 כאלה מתחילת השנה,הם מכרו כמעט פי 10 לעומת השנה וזה כניראה הזכות הספייס והאטרז.

כול פעם שהייתי בסוכנות,היו מספר ספייסים של לקוחות ואטרזים.

אני מאמין שעם הזמן אתה תיראב יותר ויותר ספייסים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
אם מדברים על תמחור הזוי, מה דעתכם על המיקרה הרציפה? לדעתי היא לא צריכה לעלות אגורה יותר מ-80K.

"וואללה רכב" השוו אותה לספייס סטאר והיא ניצחה, אם כי בנקודות. למי שיש נסיון, איך המיקרה בהשוואה לספלאש? שתיהן מאותה הקטגוריה ובעלות מחיר דומה.

:idea:
פורסם

רואים על הכביש, אבל הרבה פחות מה I10 החדשה לדוגמא. חבל שאין נתוני מכירות של הדגם הזה ספציפית. איך יודעים אז שהפיקנטו הוא הרכב הכי נמכר בשנה שעברה?

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אבל מה זה משנה איזה רכב הכי נמכר?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אם רכב מסויים נחשב טוב אבל יש ממנו מליונים על הכביש כולל בחברות ליסינג והשכרה, זה רק מזיק לערך העתידי שלו אצלך במידה ותחליט לקנות אותו כחדש מהסוכנות.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

ראה מקרה יונדאי למשל.

הפינקטו מאוד נמכרת,תסתכל נתוני מכירות של שנה שעברה.

אבל באמת מה זה משנה,תקנה את הרכב שאתה מתחבר אליו.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לפי מה שרשום בחול היא קרובה מאוד,לפחות לפי הפורום שלהן,בפועל כמו שאמרתי אני יעדכן ברגע שהמיכל יתרוקן,וניראה האם היא באמת כזאת.

פורסם
הפנדה נמסרה בטרייד אין לכולמוביל תמורת 40 אלף.

בפורום כללי ,פירסמו נתוני מכירות,שים לב שמיצובישי מכרה כ2500 כאלה מתחילת השנה,הם מכרו כמעט פי 10 לעומת השנה וזה כניראה הזכות הספייס והאטרז.

כול פעם שהייתי בסוכנות,היו מספר ספייסים של לקוחות ואטרזים.

אני מאמין שעם הזמן אתה תיראב יותר ויותר ספייסים.

40K לפנדה זה לא רע בכלל, עוד בהתחשב שמדובר בטרייד אין. למה לא רצית למכור לפרטי?

פורסם

אכן מחיר טוב לטרייד אין,ניסיתי למכור לפרטי,בהתחלה קיבלתי מחיר מכולמוביל,ככה היה לי מחיר ביטחון,כלומר אם מישהו היה מציע 39 או פחות לא היה שווה לי.

ניסיתי לתמחר את הרכב ב43 וגם רשמתי שמי שיתן יותר מ40 יקח את הרכב,למרות שהרכב אם אתה עוקב אחרי שמור ברמה מאוד גבוהה.

אתה יודע כמה אנשים התקשרו? 1 וגם הוא התקשר לפני כמה ימים,לכן הוחלט למסור אותה לכולמוביל.

פורסם
אכן מחיר טוב לטרייד אין,ניסיתי למכור לפרטי,בהתחלה קיבלתי מחיר מכולמוביל,ככה היה לי מחיר ביטחון,כלומר אם מישהו היה מציע 39 או פחות לא היה שווה לי.

ניסיתי לתמחר את הרכב ב43 וגם רשמתי שמי שיתן יותר מ40 יקח את הרכב,למרות שהרכב אם אתה עוקב אחרי שמור ברמה מאוד גבוהה.

אתה יודע כמה אנשים התקשרו? 1 וגם הוא התקשר לפני כמה ימים,לכן הוחלט למסור אותה לכולמוביל.

יוליאן, ניראה ששוק המכוניות ממש מת, אנשים מבקשים על I20 46K שהמחירון 67K, האם במצב כזה לא עדיף לקנות דרך ליסינג פרטי?

• תוכן חדש...