Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4404 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המחירים הרשמיים לא זהים, זה נכון. בפועל כל אחד שנכנס לסוכנות של ניסאן יכול לרכוש מיקרה חדשה במחיר שקרוב מאוד לזה של הספייס סטאר.

אני לא נביא ולא יודע להגיד לך מי מהמכוניות הללו תהיה סחירה יותר בעתיד. נכון להיום לפיקנטו יש ביקוש טוב בשוק המשומשות, טוב יותר משל המיקרה. הספייס סטאר לא רלוונטית כיום בשוק המשומשות כי היא חדשה יחסית. יכול להיות שבעתיד המצב הזה ישאר ככה, יכול להיות שישתנה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
המחירים הרשמיים לא זהים, זה נכון. בפועל כל אחד שנכנס לסוכנות של ניסאן יכול לרכוש מיקרה חדשה במחיר שקרוב מאוד לזה של הספייס סטאר.

אני לא נביא ולא יודע להגיד לך מי מהמכוניות הללו תהיה סחירה יותר בעתיד. נכון להיום לפיקנטו יש ביקוש טוב בשוק המשומשות, טוב יותר משל המיקרה. הספייס סטאר לא רלוונטית כיום בשוק המשומשות כי היא חדשה יחסית. יכול להיות שבעתיד המצב הזה ישאר ככה, יכול להיות שישתנה.

בעיקרון התקציב שלי הוא 80 בלחץ, אני לא חושב שאפשר למצוא מיקרה חדשה במחיר הזה, לדעתי יותר לכיוון ה 90.

פורסם

נושא הדלק שלה בהחלט תופס את העין אבל כמו שראיתי שכבר ציינו פה לא רק מהחור של הדלק קונים רכב חדש... איכות תא הנוסעים שלה הוא ירוד יחסית לדעתי ויש בשוק כמה וכמה סוגים דומים וגם אחרים שיכולים להיות טובים. הספייס לא בהכרח תשמור על מחירון גבוה ככל השנים לעומת רכבים אחרים שכן כמו פיקנטו, יונדאי וכאלה . שוב לדעתי...

פורסם
בעיקרון התקציב שלי הוא 80 בלחץ, אני לא חושב שאפשר למצוא מיקרה חדשה במחיר הזה, לדעתי יותר לכיוון ה 90.

ב-77 אלף ש"ח אתה יכול למצוא מיקרה 0 קילומטרים חדשה 2014.

חדשה מהיבואן, כאמור עם קצת לחץ מתון וכחכוך אסרטיבי בגרון, זה עניין של בערך 10,000 ש"ח יותר.

לשיקולך.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
ב-77 אלף ש"ח אתה יכול למצוא מיקרה 0 קילומטרים חדשה 2014.

חדשה מהיבואן, כאמור עם קצת לחץ מתון וכחכוך אסרטיבי בגרון, זה עניין של בערך 10,000 ש"ח יותר.

לשיקולך.

אבל כתוב ליסינג, אומרים שזה ייפגע משמעותית במכירה. תא הנוסעים במיקרה גם לא משהו בכלל, בספייס סטאר לפחות יש מולטימדיה, אז זה ניראה קצת יותר מודרני. מצד שני המיקרה אולי תהיה עם שוק טוב יותר. הפיקנטו אכן נראית כרכב סחיר ביותר, אבל עם צריכת דלק של 1 ל 10-11 כבר הייתי קונה מזדה 2 או משהו בסגנון.... ממש קשה להחליט. מה עם יאריס יד 2 בצורה החדשה עם הגיר הרציף, היא תהיה אופציה טובה יותר מהספייס סטאר והמיקרה?

• תוכן חדש...