Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שוב FEDEX מנסים לעשוק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4373 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בדיוק אתמול קיבלתי חבילה מפדקס, גם המשלוח היה חינם (מסין), ולא שילמתי כלום. חבילה מתחת ל-$75.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?508360-%D7%9E%D7%94-%D7%A0%D7%A1%D7%92%D7%A8-%D7%A2%D7%9D-%D7%93%D7%95%D7%90%D7%A8-%D7%99%D7%A9%D7%A8%D7%90%D7%9C-%D7%95%D7%93%D7%95%D7%95%D7%A7%D7%90-%D7%A2%D7%9B%D7%A9%D7%99%D7%95-%D7%90%D7%97%D7%A8%D7%99-%D7%A9%D7%9C%D7%95%D7%A7%D7%95-%D7%9C%D7%90-%D7%A4%D7%A2%D7%99%D7%9C-%D7%91%D7%92%D7%99%D7%91%D7%95%D7%91&p=4399665&viewfull=1#post4399665

נראה לי העלות שלקחו לך היא 127 ש"ח עבור עמלת מכס שלהם והיתרה זה המכס / מע"מ וכו' לפי עלות החבילה.

כאשר עלות המשלוח חינם המכס לא יכול להעריך כמה הוא עולה. הוא היה חינם, נקודה.

כשמקבלים מוצר חינם, לדוגמה אייפון, המכס יודע כמה אייפון עולה במדויק, משלוחים - לא.

ולעיתים משלוחים חינם כמו שאני קיבלתי ואתה די חשודים כי הם אומרים "משלוח חינם, אבל נדפוק את המקבל בעמלות".

ככה אני חששתי ואתמול קיבלתי חבילה ללא תשלום. אני אמור לקבל עוד חבילה (לא מחויבת במיסים) ביום רביעי, ונראה אם כך יהיה שוב המקרה.

פורסם

מישהו הצליח להוריד את העמלות שלהם?

מישהו ניסה לשחרר לבד ולסחוך את ה-130 שקל האלה?

הקשר היחיד שהיה לי עם פדקס הוא כאשר השליח התקשר אתמול ב-9 בערב לשאול אם עדיין אפשר להגיע ומה עם התשלום.

אמרתי לו שאף אחד לא יצר אתי קשר על תשלום והוא אמר שבטח יתקשרו מחר.

כרגע במעקב חבילה רשום Held, unable to collect payment מהשעה שהבחור התקשר אתמול.

אם אני מסרב לקבל את המשלוח,יוחזר לי הכסף על העסקה?

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם (נערך)

16. UNDELIVERABLE SHIPMENTS

16.1

A Shipment is considered as undeliverable if (i) the Recipient's address is incomplete, illegible, incorrect or cannot be located, (ii) delivery is impossible because of the unavailability or refusal of an appropriate person to accept delivery or sign for delivery of the Shipment on the initial delivery attempt or reattempts, (iii) the Shipment is unable to clear Customs, (iv) the Shipment would likely cause damage or delay to other Shipments or goods, or injury to persons, (v) the Shipment contains prohibited items, (vi) the Recipient is unable or refuses to pay for a Bill Recipient Shipment, or (vii) the Shipment's contents or packaging are damaged to the extent that re-wrapping is not possible.

16.2

. If a Shipment is undeliverable for any reason, FedEx may attempt to notify the Sender to arrange for the return of the Shipment, without prejudice to any local regulatory constraints. If the Sender cannot be contacted within five (5) Business Days or fails to give instructions within a reasonable period of time as determined by FedEx, Fedex at its sole option, may return the Shipment to the Sender, place the Shipment in a general order warehouse or Customs-bonded warehouse or dispose of the Shipment. The Sender will be liable for any and all costs, Charges and fees incurred in returning, storing or disposing of an undeliverable Shipment, unless the Shipment was undeliverable due to the fault of FedEx. For returned Shipments containing dangerous goods, the Sender must supply a completed return Air Waybill and all other required documents.

16.3

. Return Charges will be assessed to the Sender together with the original Charges, unless the Shipment was undeliverable due to the fault of FedEx. Also included will be any other Charges incurred by FedEx including but not limited to duties, taxes and storage fees, if applicable.

http://www.fedex.com/gh/shippingguide/terms/#15

עריכה אחרונה על ידי d30DK
פורסם
מישהו הצליח להוריד את העמלות שלהם?

מישהו ניסה לשחרר לבד ולסחוך את ה-130 שקל האלה?

הקשר היחיד שהיה לי עם פדקס הוא כאשר השליח התקשר אתמול ב-9 בערב לשאול אם עדיין אפשר להגיע ומה עם התשלום.

אמרתי לו שאף אחד לא יצר אתי קשר על תשלום והוא אמר שבטח יתקשרו מחר.

כרגע במעקב חבילה רשום Held, unable to collect payment מהשעה שהבחור התקשר אתמול.

אם אני מסרב לקבל את המשלוח,יוחזר לי הכסף על העסקה?

אם אתה רוצה לשחרר לבד תכין את הדברים הבאים :

1. חצי יום חופש , צריך לנסוע לנתב"ג על מנת לשחרר ודברים שם לוקחים זמן

2. עלות חניה למספר שעות בנתב"ג 20-40 ש"ח

3. לגשת לעמדת הכניסה של הבלדרים ומשם להתקשר לנציג של Fedex , הוא יוצא אליך אחרי רבע שעה עשרים דקות עם המסמכים לשחרור

4. אתה הולך ברגל ללשכת המסחר בבניין ממול , קומה ראשונה כמעט בסוף המסדרון הארוך ,

5. מחכה בתור למסווג שלהם

6. מוציא רשומון יבוא פרטני ללקוח פרטי עולה למיטב זכרוני כ 140 ש"ח

7. מחכה בתור ומשלם להם בכרטיס אשראי

8. מחכה להתרה מהמכס (עד 40 דקות )

9. במידה ויש התרה מהמכס , אתה ניגש עם המסמכים לעמדה של ממ"ן קומת הקרקע בתחילת המסדרון

10. מחכה בתור

11. משלם להם דמי אחסנה לפי מספר ימים ונפח (שלושה ימים ראשונים כלולים בעלות מינימום )

12. חוזר לעמדת הבלדרים ונותן לשומר את הטפסים

13. ממתין 20-45 דקות ואז מביאים לך את החבילה לשער

14. חוזר לרכב , משלם חניה ונוסע הביתה ... שמח טוב לב ??

במידה ואין לך התרה מהמכס , אז צרך לקבוע מועד לבדיקה פיזית של החבילה וצריך להיות בתאריך הבדיקה ...

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

בהזמנה הראשונה שלי מאיביי לא הבנתי את נושא המשלוחים וקיבלתי חבילה דרך חברת שליחויות שהעלתה את מחיר הקנייה בעוד 180 ש"ח מה שהפך את הקנייה ללא משתלמת. מאותה קנייה למדתי ואני לא מזמין שום מוצר דרך חברת שליחויות או דואר מהיר או כל אפשרות שאולי תעלה כסף נוסף.

אז כן, לפני כל לחיצה על BUY אני בודק מהי העלות הסופית כולל משלוח ומוודא שאין הפתעות בדרך.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם (נערך)

חולצות מעולות אני מאוד אוהב את האיכות שלהם! מבנה הגוף שלי יחסית רזה ומידה S יושב עלי בול.

לדוגמה אלה חולצות מבד מאוד רך מעולה לקיץ:

http://www.ebay.com/itm/Hollister-Abercrombie-Mens-V-neck-T-Shirt-Dana-Point-S-M-L-XL-NEW-/111341062639?pt=US_Mens_Tshirts&var=&hash=item5f894f9093

אלה חולצות מבד קשיח יותר והאמת שאני מעדיף ככה:

http://www.ebay.com/itm/NWT-HOLLISTER-Abercrombie-Mens-TAMARACK-V-NECK-T-SHIRT-S-M-L-XL-/181314476855?pt=US_Mens_Tshirts&var=&hash=item6fd5d2b05f

עריכה אחרונה על ידי Freak_Miky

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם

דיברתי עם פדקס ושאלתי האם אפשר לשלוח בחזרה את החבילה,

אמרו לי שרק לאחר שאשלם את המסים והיא תהיה בידי.:evil:

אז שילמתי וקיבלתי את החבילה,

חולצה אחת לא מה שהזמנתי,מייל קצר להוליסטר ובשמונה בערב כבר קיבלתי החזר לחשבון על מחיר החולצה ומשלוח חינם לפעם הבאה שארצה להזמין עליהם.:oops:

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם
בהזמנה הראשונה שלי מאיביי לא הבנתי את נושא המשלוחים וקיבלתי חבילה דרך חברת שליחויות שהעלתה את מחיר הקנייה בעוד 180 ש"ח מה שהפך את הקנייה ללא משתלמת. מאותה קנייה למדתי ואני לא מזמין שום מוצר דרך חברת שליחויות או דואר מהיר או כל אפשרות שאולי תעלה כסף נוסף.

אז כן, לפני כל לחיצה על BUY אני בודק מהי העלות הסופית כולל משלוח ומוודא שאין הפתעות בדרך.

באיביי יש שיטת משלוח חדשה יחסית, לפחות מארה"ב ממה שיצא לי לראות שהיא כוללת את המשלוח לחברת שליחויות + מיסים אם יש.

אני קניתי מחבת ועוד 2 חבילות (כלי עבודה), כולם דרך שיטת משלוח זו. שילמתי על המחבת קצת מיסים (מע"מ) מראש, וקיבלתי את כל החבילות עד הבית עם שליח ללא תשלום נוסף.

שיטת המשלוח דומה מאוד לשיטת המשלוח של אמזון גלובל שאתה משלם להם הכל - משלוח, מיסים אם יש וכו', ואם יש עמלות נוספות, מיסים שלא חושבו וכו' הם סופגים את זה ולא הלקוח. הלקוח משלם מחיר כפי שהם קבעו וזהו.

אז תשים לב אם זו שיטת המשלוח המדוברת או חברת שליחויות אחרת שהמוכר שולח דרכה בעצמו.

שיטת המשלוח שציינתי לעיתים היחידה למוצרים רבים ואי אפשר לבחור למוצר משלוח רגיל אלא רק אופציה אחת שהמוכר קבע.

• תוכן חדש...