Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4415 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, אני חדש כאן בפורום ורציתי להתייעץ ולשמוע עצות מאנשים שעוסקים בתחום הסאונד לרכב...

אני מחפש לשים לרכב שלי מערכת סאונד, כמו שרשמתי בכותרת, זוג קומפוננט 6.5, 6X9 (אני אאלץ לקדוח במגש האחורי, אבל לא נורא) ואני צריך גם head unit חדש (מאוד רצוי עם דיבורית מובנה והזרמת אודיו ב BT)

עכשיו, יש לי כמה הבהרות וכמה שאלות.

קודם כל, אני מגיע מתחום הסאונד (PA והקלטות, אני איש סאונד ומוזיקאי) אז מאוד חשוב לי איכות השמע, ולא מאוד העוצמה המוטרפת שמחרישה אוזניים.

דבר שני, התקציב. אני סה"כ סטודנט עני מרוד, ואני יכול להשקיע גג 2000 כולל התקנה.

אני גר במרכז אבל לומד באוניברסיטה בחיפה.

הציעו לי כמה דברים {אני מניח שזה לא לעניין לרשום פה מחירים ומקומות (?)} ורציתי לשמוע מה אתם הייתם מציעים לי במחיר הזה...

גיליתי שחברות הסאונד לרכב לא בדיוק חופפות עם הסאונד הביתי והאולפן, אבל JBL זה משהו שלי הצטייר כמעולה בסאונד החיצוני, מה לגבי מורל? רוקפורד? 6X9 של פיוניר?head units של פיוניר\JVC? (אני יודע שצריך דגמים קצת יותר ספציפים, אבל אין לי כלכך הרבה נתנונים) ממה שיש לי, אשמח לרשום אם מישהו פה בפורום יבקש לשמוע, אבל אני מעדיף שזה יהיה נייטרלי - שאתם תציעו לי.

(איכשהו אני מרגיש שכל פעם שאני הולך לחנות שמתמחה בסאונד ואבזור לרכב, מנסים להשחיל אותי, יכול להיות שאני פרנואיד ויכול להיות שאני סתם צעיר ;)

פורסם

התקציב לא הכי גבוהה

במסגרת התקציב כול התקנה אתה יכול ללכת על הצעה כמו :

קומפוננט מורל טמפו 6

קוואסלי מורל טמפו 6X9

ומכשיר BT טוב כמוPioneer DEHX6650BT

• תוכן חדש...