Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4414 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לי פחות מפריע העניין של הסוללה. הרבה יותר מטריד להיות שבוי של המוסך המורשה.

אגב, לא דווחת איך צריכת הדלק, מעניין אם ברכב 2008 עדיין נשמרת צריכת דלק מעולה.

נוסע בפריוס 2008

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

היי, זה משתנה בין צריכה עירונית לבין עירונית - ככלל בעיר , בשונה ממנוע בנזין רגיל, היא יותר חסכונית מבין עירוני - בעיר זה הגיע לי ל- 5.4 / 5.3 ליטר למאה קילומטר

בבין עירוני זה כבר טיפס ל- 5.8 ליטר ועד ל- 6 ליטר למאה קילומטר - הכל כמובן לפי מחשב דרך .

כרגע , עד לפני שעה מדובר במשולב 5.8 ליטר למאה קילומטר .

צריך אבל כמובן לחלק את נתוני צריכת הדלק בין החום המטורף ששורר בחוץ , מזגן בכמעט פול , לבין נסיעה מנהלתית שגרתית .

אשמח כמובן לענות על עוד שאלות במידה ויש.

עוד דבר קטן - המוסכים המורשים לא מנפקים תזכורות בעת מועד סיום האחריות של הסוללה , כלומר אתה בקלות יכול לעבור

את שנת האחריות , ולא לזכור לחדש

אותה, פלונטר לא קטן .

לא הבנתי, למה שבוי של המוסך המורשה ? מה כובל אותי לשם ?

עריכה אחרונה על ידי iceco
פורסם

לא מבין למה שבוי ?

האחריות למצבר ? המורכבות של הרכב ? הפחד שמוסך קטן יגרום נזקים ? שיתחשמל ?

מה שבטוח, מוסך קטן, אמין וזול זה מכרה זהב, עם פריוס הנטייה ללכת למורשה.

נוסע בפריוס 2008

פורסם

איצקו , סקירה יפה על צריכת הדלק.

אגב, תוכל לתת פרטים לגבי עלות אחזקה ? מחיר טיפולים לדוגמא ? מה ההוצאה הכי יקרה שהייתה לך על האוטו ? האם נתקעת אי פעם ?

נוסע בפריוס 2008

פורסם

את הרכב רכשתי לפני כמה ימים , כרגע אין לי שמץ , בררתי רק לגבי טיפול שוטף , 15,000 ק"מ או שנה , עלות 380 ש"ח . כל השאר אינני יודע , אולי אנשים עם הרכב תק' ארוכה יותר יוכלו לומר לנו.

• תוכן חדש...