Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ניהול מלאי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4401 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני צריך המלצה לתכנה לניהול מלאי חינמית, שניתן להכניס מק"טים, תיאור פריט, עלות, מידות ובנוסף לציין בכמה נמכר ושיחשב אוטומטית את הרווח ויוריד מהמלאי את המוצר.

עד עכשיו עבדתי עם אקסלים אך זה כבר נהפך להיות מסובך יותר...

עזרת חברת הפורום הנכבדים תתקבל בברכה

Polo 16v 6N2 -My Previous ride

EAT SLEEP BOOST

פורסם (נערך)

אצלנו בארגון (כ60 חנויות) משתמשים בתוכנה של קו מערכות שנקראת קו erp. אינני יודע בדיוק כמה עולה רישיון לתוכנה ואין לי ניסיון עם מערכות מתחרות אך זו מאוד פשוטה ונוחה.

כל העבודה היא סביב מקטים ותיאור פריט, אפשר להכניס עלויות , מחיר צרכן, מחיר מינימום, מצאי, הזמנות רכש, יש שאילתא לספירת מלאי ועוד.

שים לב שהתוכנה עובדת בסינרגיה עם קופה ובלעדי הקופה היא די חסרת ערך (בלי קופה תצטרך להוריד מהמלאי ידנית את הפריטים שנמכרו).

עוד דבר ששכחתי לציין - אפשר להפיק דוחות שבועיים או יומיים לפי מחלקות. לדוגמא בכל יום א דוח אוטומטי שמציין בפניך את כל הפריטים שנמכרו השבוע וכרגע הם במלאי 0, מכר יומי של קטגורייה מסויימת וכו.

עריכה: לינק לאתר המפתח

http://www.cav.co.il/he/index.php/-mainmenu-26/15-cav-erp

בשורה התחתונה - אני זוכר ששמעתי שהגבילו אצלנו את מספר הרישיונות ככה שזו תוכנה לא זולה אבל מומלצת מאוד.

עריכה אחרונה על ידי Alonyam
פורסם

בעברית אני בספק אם תמצא משהו חוקי, אבל אם תחפש יכול להיות שתמצא משהו באנגלית , אז לא תוכל להפיק תעודות (התוכנה לא תתאים לדרישות רשות המיסים) וזה אומר שתצטרך להקליד ידנית את הנתונים פעם שניה,

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

במבט שני אני רואה דרישה למידות, כנראה מדובר על ביגוד /הנעלה, זאת אומרת שאתה צריך מלאי מטריציוני אלו לא מערכות פשוטות ...

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

אני לא מאמין שתמצא תוכנה כזו חינמית.

ואולי שכחת יכולת המרה מיחידות מידה של ספק ליחידות מידה של העסק. ועוד איזה מיליון דברים שקשורים בניהול מלאי ומכירות.

ההשקעה בתוכנה כזו היא עצומה ולכן התוכנה תעלה. רצוי להשקיע ביעוץ מקדים איזה מודולים אתם צריכים ואיך ליישם.

אם העסק קטן - עדיף לשכור עובד/עובדת שימשיכו עם מה שיש. גם אם תרכשו תוכנה - יהיה צריך להעסיק את מי שיזין נתונים ומי שיתחזק, מי שיפיק פלטים ו... ו...

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

מניסיון בניהול עסק קטן, הרואה חשבון שלי הפנה אותי,

יש תוכנה שמפיקה קבלות (עולה כ-200 ש"ח) ומטפלת גם במלאי,

דברו עם הנהלת החשבונות, הם בטוח ידעו על מה מדובר.

Golf MK4 TDI 1999

• תוכן חדש...