Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4377 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אני מכיר את ההסבר של ה IPA מהאתר detailingworld אבל קראתי בריפרוף והאמת שלא הבנתי שמה את הכול

ורציתי לשאול אם מישהוא השתמש בזה ויכול להמליץ לי בדיוק מה לעשות עם איזה כמויות ומתי

כי הבנתי שמשתמשים בזה אחרי פלסטלינה לפני הפולישים כדי שהכול יידבק יותר טוב לצע

וחלק אומרים בכלל אחרי הפולישים רק להוריד את הכתמים שהפוליש השאיר..

וחלק משתמשים מידי פעם בשביל לא יודע מה...

מה אתם ממליצים? הבנתי שה- 70% הכי טוב...

אהה וגם ראיתי אנשים שממליצים במקום זה להשתמש ב CARPRO EREASER

מישהוא חושב ככה? ואם כן מאיפה אפשר להזמין?

עריכה אחרונה על ידי Gurdenfear
פורסם

א. אולי תתעמק יותר בקריאה ? הכל כבר כתוב למה אנחנו צריכים לכתוב את זה שוב ?

ב. בצע חיפוש בפורום, יש לא מעט מידע.

ג. 100 מ"ל אלכוהול 70% וליטר מים מזוקקים, רסס אחרי הפוליש.

ד. אפשר להזמין מCYC, I4D, DC

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

IPA זה בסה"כ אלכוהול מדולל. קראתי את כל הזה ולדעתי הכי טוב זה 10% IPA למים, לא צריך תרכובת אגרסיבית מדי, זה גם מה שכותב המאמר אומר. מה שעשיתי, לקחתי מיכל ספרי קטן, מילאתי 80% מים ו 20% של אלכוהול 70% שקניתי בבית מרקחת.

התפקיד של ה IPA זה לנקות את פח הרכב מכל מיני דברים, זה יכול להיות שאריות פוליש, שאריות ווקס או אוטם צבע שמרחת או מזהמים אחרים. משתמשים ב IPA לפני שמורחים ווקס או אוטם או כשעושים פוליש ורוצים לראות האם כל ה SWIRS ירדו במעבר הפוליש האחרון כיוון שה IPA מסיר את שאריות הפוליש ואז ניתן לראות טוב יותר.

אז, תתייחס ל IP כאל טיפול הכנה לפני שמורחים ווקס או אוטם צבע. אם תשפריץ IPA אחרי שמרחת ווקס / אוטם צבע אתה תוריד אותם.

לגבי זה ש 70% זה הכי טוב, זה לא נכון, זה הכל עניין של דילול במים.

פורסם

אוקי קראתי באמת כבר וראיתי סירטונים ,

הבנתי את החשיבות שלו ומה התכלית שלו...

אני ישיג לי IPA אני ישתמש ב 70% - כמו שהצעת לי 80% מים ו 20% מהחומר...

תודה רבה :)

פורסם
IPA זה בסה"כ אלכוהול מדולל. קראתי את כל הזה ולדעתי הכי טוב זה 10% IPA למים, לא צריך תרכובת אגרסיבית מדי, זה גם מה שכותב המאמר אומר. מה שעשיתי, לקחתי מיכל ספרי קטן, מילאתי 80% מים ו 20% של אלכוהול 70% שקניתי בבית מרקחת.

התפקיד של ה IPA זה לנקות את פח הרכב מכל מיני דברים, זה יכול להיות שאריות פוליש, שאריות ווקס או אוטם צבע שמרחת או מזהמים אחרים. משתמשים ב IPA לפני שמורחים ווקס או אוטם או כשעושים פוליש ורוצים לראות האם כל ה SWIRS ירדו במעבר הפוליש האחרון כיוון שה IPA מסיר את שאריות הפוליש ואז ניתן לראות טוב יותר.

אז, תתייחס ל IP כאל טיפול הכנה לפני שמורחים ווקס או אוטם צבע. אם תשפריץ IPA אחרי שמרחת ווקס / אוטם צבע אתה תוריד אותם.

לגבי זה ש 70% זה הכי טוב, זה לא נכון, זה הכל עניין של דילול במים.

ואם יש לי 99 אחוז של IPA איך אני אמור לדלל?

m7kj.jpg
  • תוכן חדש...