Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4402 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמע אם הבדיקה באמת משקפת את מצבו האמיתי של הרכב אז במילה אחת.. תחטוף!

לא ראיתי הרבה בדיקות כאלו טובות של קומפיוטסט וראיתי בדיקות, ואם מה שהוא רשם על המרכב שיש לפי מה שהבנתי מעיכות בגג וכו' בעלי משמעות נמוכה

לא כל כך נוראיות פשוט לחטוף.

לגבי הכוח סוס.. כשרשום שהצהרת יצרן היא 90 כ"ס זה כאשר המנוע כמובן חדש ויושב על השולחן והוא לא מחובר ומעביר את הכוח לגיר ומשם לציריות לגלגלים ולאספלט,כך ש כמעט 80 כ"ס זו תוצאה מצוינת ואומר לדעתי שהוא כמעט ולא איבד מכוחו אבל אהיה כנה ואגיד שאני אישית לא יודע עד כמה להאמין לדיוק הבדיקה.

מעבר לזה נראה שהרכב מטופל כמו שצריך במצב מעולה ואם שני הצמיגים הפגומים הוחלפו אז מבחינה מכאנית הוא מושלם עוד פעם צריך לבדוק לגבי מה שהבוחן רשם על המרכב,פשוט קשה לי להבין איפה המעיכות ומה חומרתן והאם היה לרכב תאונה כלשהי.

בתור אחד שהיה בעלים של קונקט ולקח הרבה קונקטים לבדיקה,עצה שלי אם המחיר הוגן פשוט לחטוף

פורסם

קודם כל זוהי בדיקה שהזמינה חברת הליסינג - לא הייתי מאמין לדבר וחצי דבר ממה שרשום בטופס!

קח לבדיקה לבד במכון שאתה תבחר ואז תראה באמת מה מצב הרכב.

נכנסתי לקנות טולדו חדשה - אשתי אמרה שזה אוטו של זקנים ->

ובאותה נשימה שאלה מזה הרכב היפה הזה ->

בסוף יצאתי עם לאון 1.2TSI MK3 !

פורסם

תודה ניר , הרכב אמור להגיע משלמה סיקס צריפין לסניף בכרמיאל אז אני אראה ת רכב וכמובן יעשה נסיעת מבחן

פורסם

אם אכן הבדיקה הוזמנה על ידי שלמה סיקסט ולא על ידך אני לוקח את דבריי בחזרה.

אכן כדאי שתיקח את הרכב לבדיקה מטעמך ואם אפשר אפילו לקומפיוטסט וכך תוכל להשוות בין שתיהן כי בסך הכל לא עבר הרבה זמן

פורסם
אם אכן הבדיקה הוזמנה על ידי שלמה סיקסט ולא על ידך אני לוקח את דבריי בחזרה.

אכן כדאי שתיקח את הרכב לבדיקה מטעמך ואם אפשר אפילו לקומפיוטסט וכך תוכל להשוות בין שתיהן כי בסך הכל לא עבר הרבה זמן

הרכב הגיע היום , מחר אני הולך לעשות בדיקה ונראה.

• תוכן חדש...