Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חיסכון בדלק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4399 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתקשה להאמין לדברים האלו שצצים כל פעם מחדש.

מנגד הם טוענים שפרופסור די מכובד בתחום (תעשו גוגל על השם) מאשר את היעילות (גם זה מבחינתי לא אומר הרבה,

לא פעם השתמשו בשמות של בעלי מקצוע סתם).

כמה עולה התענוג?

פורסם

אני אהבתי את

רכבים שבהם לא ניתן להתקין את החסכן הם:

פיאט פונטו בין השנים 2004 עד 2008

מרצדס פרטית בין השנים 2008-2009 בעלת מנוע 3,000 סמ"ק ומעלה

שהרי זה מוכיח עד כמה החברה אמינה, שהיא לא מנסה למכור לכולם אלה מודיעה במפורש שיש דגמי רכבים שהמתקן לא עוזר. מה שבוודאי מוכיח שהחברה ביצעה בדיקות, לא כך?

פורסם

הוא עובד מצויין...

על פראיירים.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם
אני אהבתי את

שהרי זה מוכיח עד כמה החברה אמינה, שהיא לא מנסה למכור לכולם אלה מודיעה במפורש שיש דגמי רכבים שהמתקן לא עוזר. מה שבוודאי מוכיח שהחברה ביצעה בדיקות, לא כך?

אני ממש לא מאמין שהחסכן הזה עובד אבל אתה צריך ללמוד הבנת הנקרא.

רשום :רכבים שלא ניתן להתקין. לא רכבים שזה לא עובד בהם.

יש הבדל.

.When a man opens a car-door for his wife, it's either a new car or a new wife

טבלאות השוואה לפולישים,פדים ועוד.

פורסם

אם לא הבנת, אני התכוונתי הפוך על הפוך, החברה לא נשמעת כל כך אמינה.

לראיה מדבריה משתמע כאילו היא בדקה את כל דגמי הרכבים שנמכרים ושנמכרו בארץ, מכל הדגמים כולם היא מצאה את השנתונים הבודדים האלו ואת דגמי הרכבים הנ"ל כלא מתאימים למוצר שלה.

לא רק זאת, אלה שהדגמים הנ"ל הם נדירים עד מאוד.

אז למתקשים בהבנת דברי, לא אני לא מאמין שהמוצר הנ"ל יעיל.

נ.ב

ולא אני לא צריך ללמוד הבנת נקרא...

פורסם

ממש לא קשה להבין את מה שאתה אומר, גם אם עטפת את זה במילים יפות "לראיה ומשתמע".

לא רלוונטי עד כמה הם נדירים או לא. הכוונה ל"לא ניתן להתקין" היא כוונה פיזית.

.When a man opens a car-door for his wife, it's either a new car or a new wife

טבלאות השוואה לפולישים,פדים ועוד.

פורסם
אני מתקשה להאמין לדברים האלו שצצים כל פעם מחדש.

מנגד הם טוענים שפרופסור די מכובד בתחום (תעשו גוגל על השם) מאשר את היעילות (גם זה מבחינתי לא אומר הרבה,

לא פעם השתמשו בשמות של בעלי מקצוע סתם).

כמה עולה התענוג?

הפרופסור הוא אחד מהמכובדים בעולם בתחום... מישהו מתנדב לשלוח לו מייל עם לינק?

פורסם

אל תעלבו, אבל הרבה פה לוקים בהבנת הנקרא. מתי תלמדו לקרוא את האותיות הקטנות בפםרסומות וההצעות? הבנתם על מה מדובר?

בפורום הזה יש המון מידע,צרךל רק לחפש (יש חלון קטן למעלה בצד שמאל) ה"המצאה" המפוברקת הזו כבר עלתה לדיון

רק בקיצור: המכתב המלא של פרופ' שור -שהוא ענק בתחום הרכב ומרצה מעולה - לא פורסם והיצרן יודע טוב למה. אולי אפשר למצוא אותו ברשת ולהבין טוב יותר מה הקשר בין מחט לתחת, אם בכלל יש כזה בין המוצר לחסכון בדלק.

האם מסיקים על "חידוש מדהים" בבדיקת מנוע אחד? רק אחד!

ובאותיות הקטנות תקראו שמדובר על צריכת דלק סגולית, ולכו תנסו להבין מה זה צריכה סגולית. יש הסבר באותו שרשור.

כסף תחסכו אם לא תתפתו לקנות את המוצר, לא תחסכו בגלל שהרכב יצרך פחות דלק כי הוא לא.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

בצעו חיפוש, המוצר הזה פורסם כאן בעבר, חבר פורום שלח מייל ואף פרסם את תגובתו של הפרופסור הנ"ל לעניין.

פיפי, מנעול ולישון.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...