Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4043 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לגירסת 4 ליבות יש רום אחר- נא לא להיתבלבל! אל תנסו ליצרוב את הגירסה שהכנסי לטאבלט הדו-ליבתי שבסקירה!.

מבחינת הרוט- אותו התהליך, להוריד FRAMEROOT 1.9.3 וליבחור באופציה של Barahir ואמור ליהיות לכם רוט כמו במדריך.

http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=2784451&d=1402084843

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

• תגובות 209
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני הזמנתי לפני שבועיים פאבלט נוסף עבור אימי (עוד מהדגם ה"קודם" הדו-ליבתי) והוא הגיע תוך שבועיים בדיוק ! (האמת, מדהים ! כבר הרבה זמן שלא קיבלתי משלוחים מסין כ"כ מהר).

אגב, קייס לפאבלט שהזמנתי מאיביי באותו יום שרכשתי את הפאבלט, הגיע רק השבוע ! (שלושה שבועות אחרי שכבר קיבלתי את הפאבלט שלי).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

מחר יעברו 45 יום והטאבלט עדיין לא הגיע, גם באתר של דואר ישראל אין שום עדכון לגביו. זו פעם ראשונה שאני מזמין מדפוקטוב, באיביי לפני שהיו עוברים 45 ימים הייתי פותח CASE והייתי יודע שפה זה נגמר. איך זה עובד בדפוקטוב? שלחתי מייל לשירות הלקוחות והם כתבו לי האם אני יכול לחכות עוד שבועיים שלוש ושאין צורך שאני אפתח CASE ב PAYPAL, אם החבילה לא תגיע תוך שבועיים הם יחזירו לי את הכסף.

איך אני יכול לוודא שאני מכוסה מבחינת החזר כספי? לפתוח CASE ב PAYPAL או באמת להמתין כמה שבועות והם אכן יחזירו לי את הכסף?

פורסם

יש מצב שהוא תקוע במכס, תנסה לישלוח הודעה לדאור ישראל בפייסבוק שיבררו היכן החבילה שלך, אם זה במכס אז תיבדוק כמה תגובות אחורה יש דיון ענק בנושא בפורום IANDROID כולל הפקס אליו שולחים את המיכתב בקשה לשיחרור החבילה כי היא לא חייבת במיסים ונא להעביר אותה לדואר ליד ביתך ולצרף את הקבלה של הקנייה כולל פייפל ולירשום שאתה ביקשת שירשמו ערך ותיאור נכונים.

במידה וזה לא במכס אתה יכול ליפתוח קייס בפייפל אם עדיין יש לך זמן, 99.99% שזה כבר בארץ שוכב באיזהו מחסן של הדואר או המכס.

הכי טוב שתבקש מהם שליתר ביטחון יחזירו לך את הכסף ואם אכן בסוף תקבל את החבילה אתה תשלם להם בחזרה.

מניסיון עם מוצרים של סביב ה20$ לא הייתה להם בעיה להחזיר כסף במידה ולאחר חודשיים עדיין לא הגיעה והם ביקשו בנימוס שאם יגיעה בסוף שתשלם להם בחזרה, כל הסינים מודעים לדואר והמכס הבעייתי שלנו ולכן הם לא קופצים להחזיר כסף במידה ולא עברו לפחות חודשיים.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

הטאבלט הגיע (כשהייתי בחו"ל כמובן) וממבט ראשוני עושה רושם טוב.

האם נשארו עוד קופונים? אם כן, אפשר לינק לטאבלט קוואד המדובר?

פורסם

הווליום בניווט? או גם בניגון מוזיקה וכו'?

אני שואל כי שבדקתי את הוויז מול האייפון 4S הווליום היה זהה, כן יש אפשרות להגביר ווליום ועוד המון דברים דרך תפריט מהנדסים.

אבל ליפני שאני מפנה אותך לשם אני אחכה לתשובה של כי שם יש גם אפשרות לחרבש כמה דברים :-).

פורסם

אם זה רק בניווט אז בדוק בהגדרות האפליקציה כי כניראה שם הבעיה.

פורסם

שים לב שמדובר בטאבלט "רגיל" ולא "פאבלט" (הפאבלט הוא גם סמרטפון ובמקרה הנ"ל הוא אפילו DUAL SIM).

לדעתי, אם כבר קונים, כדאי לקנות את הפאבלט (היתרון של טאבלט נייד עם יכולת קבלת סים וגלישה חופשית ללא תלות במכשיר אחר היא מצויינת).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

הטאבלט מצויין, הוא גם מספיק זול כדי שלא תתרגש כשהוא נופל לך מהיידים :)

הבעיה היחידה היא עם Waze, לפעמים הוא חושב שאתה נמצא בפארק ליד, בבניין ממול ובכל מקום שהוא לא המקום שאתה באמת נמצא בו.

----

• תוכן חדש...