Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4043 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רב תודות על ההמלצה!

קיבלתי את המכשיר, אין טענות (גם לא לגבי איכות ההרכבה).

האם יש שיטה מוכחת לרוט?

רום מומלץ?

הדבר היחיד שמפריע לי הוא ההגבלה של הזיכרון ל-2 גיגה...

51 קג"מ :shock::lol:

• תגובות 209
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

קיבלתי את הE708 ועכשיו אני צריך להזמין עוד משהו בסגנון,

בהנחה שה3G לא כזה קריטי אלא סתם תוספת שאולי מתישהו ייצא להשתמש בה - מה עדיף ?

פורסם
רב תודות על ההמלצה!

האם יש שיטה מוכחת לרוט?

רום מומלץ?

כבר קיבלת ?!?!

נדמה לי שהזמנתי באותו היום שאתה הזמנת, ואצלי אין עדיין שום סימן חיים בתיבה....ססססססססססססססססססססססססאאאאמו

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
רב תודות על ההמלצה!

האם יש שיטה מוכחת לרוט?

רום מומלץ?

תיתחדש :-),

יש מצב אתה מדבר על הIFIVE?

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם (נערך)
כבר קיבלת ?!?!

נדמה לי שהזמנתי באותו היום שאתה הזמנת, ואצלי אין עדיין שום סימן חיים בתיבה....ססססססססססססססססססססססססאאאאמו

איציק

כן, קיבלתי (קניתי את זה יומיים-שלושה לפני ההודעה שבה כתבתי שהזמנתי, אז כנראה יומיים לפניך). שלחתי את זה עם DHL (תוספת של כ-10 יורו למחיר). היום סוף-סוף הלכתי לאסוף אותו מהמשרדים של DHL וזאת לאחר עיכוב של יומיים, כי ביום חמישי לא היה בבית אף אחד לקבל את החבילה וביום שישי לשומר בכניסה למשרדים לא היו 60 יורו לשלם לשליח את המע״מ ולא הצליח לתפוס אותי בטלפון (ביקשתי שיצהירו ערך מלא מראש. שווה לי לשלם מע״מ ולהמנע מקנסות הולנדיים).

יש מצב אתה מדבר על הIFIVE?

תודה. אכן iFive. נכון לעכשיו, עונה על כל הציפיות ויותר.

עריכה אחרונה על ידי D.liven

פורסם

תיתחדש :-)

נכון המסך רטינה בגודל 7.9 זה פשוט תענוג לעיניים?

אחיין שלי שראה ישר רצה לקחת לי אותו ולהשאיר את האייפד כי זה בידיוק ניכנס בכיס של המדים:-),

ו3G שאתה במקום נטוש בין השמירות זה פשוט חלום בשבילו.

את הIFIVE 3GS שלי אני עומד לימכור השבוע לאחר סיום הביקורת כי במקומו הזמנתי טאבלט פצצה מבוסס טגרה4 המחוזק :-).

כמו שאומרים שעם האוכל בא התאבון:lol:.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

איכות המסך תענוג, הגודל נכון, המכשיר מהיר מספיק לשימוש יומיומי.

הדבר היחיד שאני רוצה לפתור הוא איך לעשות רוט ולשנות את החלוקה של הזיכרון ולצערי אין קהילה גדולה שתומכת, לפחות לא כזו שדוברת אנגלית והתשובות שקיבלתי עד כה אינן חד משמעיות.

פורסם

הבנתי,

ראיתי את השאלות בXDA בדיון, בהתחלה היו המון בעיות עם הרוט ובריק של המכשיר ואחר כך הציעות את הUPDATE.ZIP שעושה רוט לאחר גירסה 1.0.9 אבל אני לא ניסיתי עדיין כי לא רציתי פתח לצרות, בנוגע לתהליך הצריבה דרך הריקוברי המובנה:

http://blog.geekbuying.com/index.php/2014/06/06/stock-firmware-for-ifive-mini-3gs-mtk6592-octa-core-android-4-4-tablet/#.U6auzPmSyj8

בנוגע לשינוי המחיצות לא ממש יש לי ניסיון בזה ולא רוצה לעשות שטויות לפני שאתה לומד לעומק.

פורסם

הבוקר קיבלתי את התושבת לטאבלט, אכן מתאים למידות אבל אני חשש מההתקנה- למישהו יש מושג איך הקליפסים אמורים ליתפוס את התריס?

האם התקנה כזו זה לא יותר מידי לתריסי המזגן? עדייך מדובר בטאבלט בעל משקל ומפחיד אותי הבאמפרים שלא יתלשו לי את תריסי המזגן.

למי שיש ניסיון עם תושבות כאלה אשמח לחוות דעת :-)

IMG_20140623_140949_1.jpg

IMG_20140623_141309.jpg

פורסם

אני ממש לא אוהב את התושבות האלה לתריסים של המזגן, הם די עדינים ברוב הרכבים. אתה אמור להשחיל את השלב של התריס בקליפס.

היום קיבלתי את ה-U51GT, נראה נחמד מאד יחסית למחיר המצחיק, בבדיקה ראשונית מגיב יפה, המסך סביר.

איך מעיפים את כל הזבל הסיני שמותקן כבר ?

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם (נערך)

בעקרון אתה יכול לילחוץ על האפליקציות המעצבנות וליגרור אותם לAPP INFO ושם לשים אותם על DISABLE ולעשות להם עצירה.

בשביל להעיף אותם לכל הרוחות צריך לעשות רוט ואז יש אפליקציות שישמחו לעשות זאת בשבילך, בנוסף אם תעשה רוט אתה יכול ליצרוב את הריקוברי המקוסטם שיצרתי וליצרוב את הרום הנקי שהכנתי עבורו.

אגב- איזו גירסת מערכת הגיעה מותקנת? V1.07 או V1.08?

בנוגע לקליפיסים- אתה צודק, אסור לתת לגרוזיני לשחק אם ברים כאלה- כמעט שברתי את כל התריס ברכב מעצבים!, בסוף גיליתי מדוע קיבלתי 3 תופסנים לתריס במקום 2, זה כי אחרי הפעם הראשונה כבר שברתי אחת כי עשתה לי חיים קשים בלהוציא אותה!.

התושבת כן מחזיקה את הטאבלט במצב פורטרט, אבל אני חושש מהמישקל בעת מעבר על באמפרים + מעדיף להתקין יפה יותר במצב אופקי, צריך להתחיל לחשוב על פיתרונות יצירתיים :-).

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

פורסם

מותקנת אצלי גירסה 1.0.8. אני אנסה את המדריך רוט שלך בקרוב, ואת הרום המקוסטם.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם (נערך)

הבנתי,

הסיבה ששאלתי הייתה ביגלל שמצאתי שהפריימרוט שהיה זמין בזמנו בגירסת Version 1.9.2 לא הצליח לעשות רוט לגירסה החדשה הזו אלא רק עבד ב V1.07.

בשביל לעשות רוט לגירסה החדשה הייתי צריך להישתמש בתוכנת mtk droid tools אבל זה כבר יותר התעסקות ולכן לא ציינתי זאת.

כעת אני רואה שיצאה גירסה חדשה פריימרוט שאולי כן תעבוד Version 1.9.3

http://forum.xda-developers.com/apps/framaroot/root-framaroot-one-click-apk-to-root-t2130276

עריכה: אני יכול לאשר שVersion 1.9.3 אכן מבצע רוט בהצלחה על גירסת רום V1.08, בדקתי הרגע.

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

פורסם

יש לי בעיה קטנה ומוזרה - הכנסתי את הסים שלי מהטלפון לסלוט1 בטבלט, עשיתי ריסטרט, הוא זיהה את הסים. אפשרתי לו שימוש בנתונים.

מה שיצא זה שהסים עובד לסמסים ושיחות, אבל אין גלישה.. מה אני מפספס ? (הסים של 012 ועובד בלי בעיה באייפון).

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

• תוכן חדש...