Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4363 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל חברי הפורום.

יש לי קצר ברכב שאני מתקשה לפענח...

אשמח אם יש לכם רעיונות,טיפים עבורי.

הקצר מתבטא באורות איתות מהבהבים וחלונות חשמליים שעולים מעצמם (לאחר הורדה).

מצאתי שברגע שפיוז 39 מנותק הקצר מפסיק.

לפי ספר הרכב פיוז 39 אחראי על הרדיו, מנורת התקרה וBOOT LIGHT שאני מניח שזה התאורה של הבגאז'.

החזרתי את הפיוז למקומו והתחלתי בשיטת האלימינציה: ניתקתי את הרדיו, את בית מנורת התקרה ואת תאורת הבגאז' והקצר לא פסק. הדבר היחידי שאני יכול לחשוב עליו זו אולי האזעקה (שאין לי מושג איך לנתק)?

חשוב לציין: לפני מספר חודשים הייתה לי נזילה מגג (בעיית אטימות בחיבור בין השמשה הקדמית לגג) והטפטוף היה באיזור מנורת התקרה

אשמח לעזרתכם, שבוע טוב ותודה!

פורסם
.....

הקצר מתבטא באורות איתות מהבהבים וחלונות חשמליים שעולים מעצמם (לאחר הורדה).

נראה שקיימת מע' אזעקה [יתכן ללא סירנה ולכן אתה לא שומע צפצוף או שהסירנה כבויה באמצעות מפתח ו/או חוט מנותק].

הבעיה היא שמערכת האזעקה נדרכת מאיזו סיבה ,אז הסימן לדריכתה [הפעלתה שבמקרה זה אינה רצויה ואינה מכוונת- וזו הבעיה] הוא איתות בווינקרים והרמת החלונות החשמליים.

אם כן, יש לבדוק את מע' האזעקה ומרים השמשות ולבטל אותם ככל שנדרש לעשות כן באם לא ניתן "להשתלט" = לתקן את פעולת מערכת האזעקה והפקודה למרים החלונות.

רק בדיקה בפועל תאשר את נכונות שרשמתי.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

היי דני,

נשמע את האמת הגיוני :)

אני אנסה היום לראות אם אני מסוגל בעצמי לנתק את האזעקה ולראות מה קורה.

דיווחים בהמשך

תודה על העזרה !

המשך יום טוב

פורסם

גם אני חושב שמדובר במערכת אזעקה שהתחרפנה (אם או בלי קשר לנזילה בגג).

לדעתי גש לחשמלאי רכב, אני לא מאמין שיעלה לך הרבה כסף לנטרל את האזעקה.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

סליחה על התגובה המאוחרת... טחנו אותי קצת בעבודה אז הטיפול נדחה.

בכל מקרה, הייתי היום אצל חשמלאי רכב והוא הציע ב350 שקל החלפה של האזעקה ב"שלט נוחות" שמבצע סגירה מרכזית + הרמת חלונות.

נשמע לי מחיר סביר בהחלט לאיש מקצוע אבל אני לא ממש מבין בזה...

מה דעתכם?

תודה!

• תוכן חדש...