Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3955 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שים לב בזאפ, רוב אלה שקנו WD מאוכזבים.(לא יודע איך קרה אבל העובדות בשטח)

אני קניתי לפני שבועיים TRANSCEND שלכל הדעות יותר אמין. (עלה לי בסביבות 315 ש"ח)

• תגובות 223
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

קנה SSD חדש והתקן עליו מערכת הפעלה.

ואז תוכל למחוק מהכונן הקשיח הישן כל מה שלא רלוונטי.

לגבי גיבוי - תפריד בין דברים שאי אפשר לשחזר:

תמונות אישיות

מסמכים

לבין תוכן שאפשר להוריד שוב מאיזה טורנט.

מה שבאמת חשוב אני ממליץ לגבות על DVD-ים בשני עותקים ולשים את אחד העותקים באתר מרוחק (קרוב משפחה שגר בבניין אחר).

למה?

1. שריפה.

2. גניבה של המחשב+דיסק קשיח חיצוני יחד.

3. פגיעת ברק שמשמידה את כל הדיסקים הקשיחים במחשב בו זמנית.

4. וירוס/רושעה כלשהם שמוחקים מידע מכל הדיסקים המחוברים למחשב.

5. טעות משתמש, מחיקה בטעות.

בגלל כל הנ"ל RAID הוא לא גיבוי וגם דיסק חיצוני שנשמר בסמיכות למחשב הוא לא גיבוי.

ענן (שזה בעצם מחשב של מישהו אחר) יכול להיות פתרון משלים אבל יש לו בעיות משלו. קשה לסמוך על המישהו האחר הזה. במיוחד בהיבט של פרטיות.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

הרעיון הוא בסופו של דבר כונן שאוכל להשתמש בו. ו 128 גיגה זה לא מספיק.

אני לא קונה wd, אני קונה seagate שהוא יותר זול , אגב כולם מאוכזבים מהסדרה הכחולה ואני חשבתי לרכוש את האדומה.

Miata ND2

פורסם
הרעיון הוא בסופו של דבר כונן שאוכל להשתמש בו. ו 128 גיגה זה לא מספיק.

אני לא קונה wd, אני קונה seagate שהוא יותר זול , אגב כולם מאוכזבים מהסדרה הכחולה ואני חשבתי לרכוש את האדומה.

היה לי כונן חיצוני של seagate agent בשימוש מועט, ויום אחד,אחרי כשנתיים, הוא פשוט הפסיק לעבוד (לא היתה גישה אליו). נאלצתי לקחת לשיחזור....

פורסם
היה לי כונן חיצוני של seagate agent בשימוש מועט, ויום אחד,אחרי כשנתיים, הוא פשוט הפסיק לעבוד (לא היתה גישה אליו). נאלצתי לקחת לשיחזור....

ברוב המוחלט של הכוננים, בקר ה USB נשרף ולא הכונן עצמו שמת. בעיה נפוצה עד מאוד.

הכונן הקשיח בתוך המארז, במידה וזה 3.5 אינצ' גדול, זה אותו כונן שיש לך במחשב פשוט נשלט ומתחבר דרך בקר זול כנראה של USB כלשהו בכדי לעמוד בעלויות מסביב.

כמו שהכונן הביתי שלך לא ימות כעבר שנתיים סתם כך, למרות שיש סיכוי, כך גם הם לא.

פורסם (נערך)

אשמח לעזרה.

למחשב לוקח כמה ריסטרטים לקרוא את הדיסק התקנה של הווינדוס, למרות שהגדרתי שהוא יקרא ממנו ראשון.

לאחר שהצליח זה מה שקורה:

שלב ראשון:windows is loading files

שלב שני:starting windows יחד עם הלוגו המוכר של חלונות 7.

שלב שלישי בתמונות:

00d6320a40481c3a8019161ea60ffecb.jpg

9a6c8fae84d2fb27279ffa0aecda3bb1.jpg

c0d18d1e03fdd949eee80423257882ca.jpg

מה שקורה זה שהמסך מהבהב, פעם מציג את הצבעים, פעם שחור פעם לבן ופעם אפור וחוזר חלילה, לאחר כ 5 דקות הוא עושה ריסטרט.

ניסיתי עוד דיסק התקנה של ווינדוס עם אותה בעיה.

אני שולל בעיה בכרטיס המסך, עם הדיסק קשיח הקודם הכל עובד יופי, שולל בעיה עם תאימת החומרה, הרוב חדש והכל מתאים בבדיקה שלי באינטרנט.

המחשב קורא את הכונן הקשיח החדש בצורה מלאה ומציג בביוס כמה זכרון יש לו והכל(wd blue 1tb)

כרגע אני אובד עצות ולא יודע מה מקור הבעיה, אשמח להכוונה.

עריכה אחרונה על ידי Or05230

Miata ND2

פורסם

הביוס לא מעודכן, האם זה קשור? לא מצאתי אופציה להוריד הגנה כלשהי ולא מצאתי uefi.

איך אני מעדכן את הביוס ? פשוט להוריד גרסא חדשה מהאתר של הלוח אם ?

תודה

Miata ND2

פורסם

לא אמרתי לעדכן ביוס, אמרתי שככל הנראה יש לך שם הגדרה שמונעת מהמחשב לעלות כמו שצריך להתקנה של 7, עדכון לא קשור לעניין, יש לעבור על ההגדרות.

פורסם

טוב אז בכל זאת הצלחתי, עדכנתי את הביוס כי ראיתי שהגרסא שלי היא מ 2007, אמרתי מה זה כבר יכול להזיק?

עדכנתי וניסיתי שוב להפעיל את ההתקנה, לאחר 10 ריסטרטים המחשב זיהה את הדיסק והתחיל את ההתקנה בצורה חלקה, עכשיו יש לי חלונות 7 וכשהכונן הישן מחובר אני יכול להעביר את כל הקבצים הישנים בלי בעיה, תודה לכולם ובמיוחד לשי שעזר להגיע לבעיה.

Miata ND2

פורסם

שאלה (אני מאמין) אחרונה:

2 הכוננים מחוברים, נכנס בסייר הקבצים לכונן הישן וכל פעם שאני מנסה להעביר משהו קופצת לי הודעה שאין לי הרשאה, קראתי כל מה שאפשר על כך באינטרנט ואני מצליח לשנות הרשאות ולהעביר קובץ קובץ, אבל אני לא מצליח לשנות הרשאות לתיקייה, אני מוסיף את עצמי לשליטה מלאה על התיקייה וגם את ה ADMIN (שזה אני,בדוק) וזה לא עוזר, גם העברתי את רמת האבטחה של המחשב להכי נמוכה מקריאה באינטרנט (דרך ה UAC) וזה לא עזר.

האם יש איזו תוכנה שעושה את זה ותחסוך לי כאב ראש?

תודה.

Miata ND2

• תוכן חדש...