Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3956 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

יש לי מחשב 6 שנים,בזמן שהוא איתי שדרגתי את הזכרון ל 2GB ואת כרטיס המסך ל 9600GT.

זה הנתונים שלו:

מעבד Intel E2200 ליבה אחת 2.2 השנייה 2.42

כרטיס מסך Nvidia 9600GT

2GB RAM

250GB HDD

WIN XP

למרות שהנתונים חלשים, המחשב עובד מעולה לצרכים שלי,באמת אין תלונות.

לאחרונה המחשב התחיל טיפה להאט, לא משהו בלתי נסבל, אבל זה לפעמים מפריע.

אני יודע את הסיבה-הדיסק הקשיח סתום- נותרו ב 2 הכוננים סה"כ של 65GB.

פרמוט בטוח יעזור,הבעיה שיש לי המון מידע וזה המון עבודה לראות מה אני צריך ומה לא (הגיבוי זה לא השלב הבעייתי למרות שצריך אמצעי גיבוי שאין לי) ולכן אני כעת לא מעוניין בפרמוט.

אני כן מעוניין בשדרוג רכיב חומרה כלשהו, חשבתי על הזכרון RAM אבל XP לא תומך ביותר מ 2.

כרטיס מסך אני לא צריך יותר מזה כי אני לא משחק בשום דבר, חשבתי לקנות G27 ולשחק מדי פעם אבל אין לי זמן לזה.

בקיצור, מה שנשאר זה המעבד או הדיסק הקשיח.

האם שדרוג המעבד יעזור , או שאחד מרכיבי החומרה האחרים (כדוגמת הלוח אם) יצור צוואר בקבוק ואני לא אנצל את המעבד?

האם שדרוג קיבולת הדיסק הקשיח יעזור או שאין קשר בינו לבין מהירות המחשב.

אשמח להמלצות לגבי סוגי מעבדים, אני כבר לא מוצא את ה E8400, יש לו תחליף?

התקציב לא גבוה במיוחד, אני מעוניין בשדרוג קל. לדעתי 300 ש"ח זה סכום סביר.

תודה.

Miata ND2

• תגובות 223
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

בואו נדבר במונחי פורום רכב, אם אתה רוצה להוסיף ניטרו למחשב- קנה כונן SSD, אתה לא תאמין אך חיית בלעדיו.

נכון שהלוח שלך לא נצל אותו במלואו אבל זה לא רלוונטי כי עדיין זמני התגובה שתילחץ על כל אייקון ישתפרו דראסטית.

קנה את הSSD ותתקין עליו את המערכת הפעלה, ככה לא תיצטרך לגעת בקבצים הישנים שלך בHDD

הכונן יכול להמשיך איתך גם למחשב חדש, בעיקרון מומלץ על כונני אינטל וסמסונג, אבל יש עוד משהו מעניין שמגיע כעת במחירים מצוינים:

בנוסף תעדכן איזה לוח יש לך, אפשר להוסיף זיכרון ו32ביט תומך עד 3.8GB ויש טריק לboot.ini שיגרום לכל תוכנה לגשת ליותר מ2GB ולנצל עד 3GB.

זכרון DDR2 שהוא ישן לא יעלה זול בארץ ואפשר ליקנות מסין בפחות מ50 שקל ל2GB.

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

פרמוט בטוח יעזור,הבעיה שיש לי המון מידע וזה המון עבודה לראות מה אני צריך ומה לא (הגיבוי זה לא השלב הבעייתי למרות שצריך אמצעי גיבוי שאין לי) ולכן אני כעת לא מעוניין בפרמוט.

קודם כל - גיבוי ועוד גיבוי.

ופעם שיש גיבוי גם פרמוט כבר לא כל כך נורא.

לעומת זאת - קריסה לא צפויה של הדיסק עלולה לעלות לך באבדן המידע.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מצטרף להמלה מעלי- אם יש קבצים חשובים אז קודם כל גיבוי!, אם אן מקום אז דיסק טרה חדש עלה הרבה יותר זול משירות שחזור במיקרה של תקלה.

אפשר לינק?

ל..?

5 תווים.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

hwgeek תודה רבה.

לוח האם מסוג Asrock Conroe 1333-D667-יש 2 סלוטים לזכרון ותמיכה עד 4GB.

לא הבנתי לגבי ה SSD,אני יכול לרכוש אחד של 120GB בתקציב שלי בערך.

מה הלאה? נראה לי גם חלק מסיוט להתקין עליו את המערכת ולהעביר את כל הקבצים.

זכור לי ששיפור זכרון ה RAM עזר מאוד, אם אתה אומר ש WIN XP תומך ב 3/4 (הגרסא שלי זה 32ביט) אז אשמח לדעת כיצד.

sperial- אתה צודק וגיבוי זה חשוב הבעיה זה האמצעים (צריך משהו להכיל את כל החומר הזה) .

תודה לכם

Miata ND2

פורסם

אם יש לך כסף לשדרוגון השקע אותו בדיסק חיצוני. אמנם גם לו החסרונות של מדיה מגנטית, אבל בכל זאת מדובר בעותק שני. וכחוץ מזה קנה עוגה של תקליטי DVD וצרוב עליהם את החומר.

סה"כ מדובר בסדר גודל של 300-400 ש"ח.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

במחשב הקודם שלי יש E8400 (לוח האם כנראה מת ועכשיו המארז משמש כמעמד למודם\ראוטר אלחוטי), אני יכול לפרק ולשלוח לך אם תרצה. הוא עבד בסדר עד שהשבתתי את המחשב אז מניח שהוא יעבוד גם אצלך.

נ.ב. בנוסף היה לי במגירה את זה: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820134636

נראה לי שזה מתאים. אני מניח ש-XP כן תומך עד 3GB או משהו דומה, לא? אז זה יעזור.

עריכה אחרונה על ידי MadCat_LE

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

פורסם

madcat, אם באמת אין לך שימוש בהם אין לי בעיה לבוא לקחת ולשלם בהתאם.

sperial- אם ארכוש עוד דיסק קשיח זה יתרום למהירות או שמדובר סה"כ בתוספת נפח אחסון ? כי אני בנתיים לא צריך יותר.

Miata ND2

פורסם

לשלם? זה סתם לוקח לי מקום. תן כתובת ואשלח :) או אם בא לך מחר לטייל לאזור רחובות אפשר לאסוף.

saay - מדוע?

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

פורסם

1. מעבד E8400 שהציעו לך בחינם זה מעולה - לך על זה.

2. דיסק SSD יגרום למחשב לטוס. אתה לא תאמין. קנה SSD של 120GB, תתקין עליו התקנה חדשה נקיה של חלונות 7 (רצוי 64ביט, לא חובה) ולא תאמין כמה מהר המחשב יעבוד.

על ה-SSD תתקין את התוכנות.

תשאיר את הדיסק הקיים לאחסון סרטים, מוזיקה וכו'.

3. MadCat - יש מצב לעבור מתישהו לקחת את הלוח המת? אולי אצליח להחיות אותו...

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

מתעלק על השרשור ואני מאמין שזה גם יעזור לפותח השרשור

במידה ואני מתקין מערכת הפעלה של 7 על SSD ומוסיף למחשב קיים

אחרי שהוא רץ ועולה מה SSD איך אני מעלים את כול הקבצים של הוינדוס הקודם מה HD

כי החיים הם לא רק קו ישר PSI

• תוכן חדש...